• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Pospíšil se strašně rozehrál, mi přijde, že to teď táhne... Asi si ho slizskej Liborek Zábranskej stáhne zpátky....... doufám, že se mu nebude chtít...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KOZLIKK: já si všiml, že tam v tom Třinci maj různý prales-manýry... Třeba v prodloužení pustil pán u dvířek hráče dvě vteřiny před vypršením trestu, pohodička...
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    A vi nekdo za co dostal zizka ten osobni trest? nejak jsem to nestihl proc to bylo
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Je to tak.
    Ja vcera jsem to nepobral,zcdalo se to jak ztraceny a pak najednou a gol a bohuzel to nedopadlo a dnes proste sileny.Vybornej tym,dobre tam ruza serval Krejcika a uz se tesim na sobotu... Vim,ze patek je taky dulezitej,ale ten uvidim bohuzel jen z telky.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    DOWSON001: protoze vitezsstvi o gol vytacej spartany do maxima :)))
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    DOWSON001: Nerouhat se, prosím! Vyhráli jsme a to je to nejdůležitější. Navíc takové zápasy jsou aspoň zajímavé :-)
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    ja uz k tomu letos nemam co rict, tehle tym dre, dre a dre. jsem hrdej ze fandim takovymhle borcum co do toho davaj uplne vsechno.
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    parada,uz jsem nedoufal.nevim proc slavia nemuze jeden zapas jedoznacne vyhrat,proc jsou to furt takovy nervy... asi se setrej na vikend!!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ty voe, ten Třinec je nějakej chcíplej..... Dneska navíc zápas blbec, nepadlo nám tam skoro nic............ a vezem bod............ nechápu :-)
    KYTT
    KYTT --- ---
    bomba...na nájezdy sem nevěřil
    TURF
    TURF --- ---
    KYTT: omg, prisel jsem domu evidentne moc brzo :-D
    KYTT
    KYTT --- ---
    kurevská škoda...

TURF: myslel si zárubu :)
    TURF
    TURF --- ---
    BIOBOID: a ten je v porovnani s bosakem koser?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Palacký
    TURF
    TURF --- ---
    ehm prave jsem prisel, co to komentuje za moravskyho tatara?
    CRHA
    CRHA --- ---
    Já si myslím že v prvním zápase jsme jim ukázali, že to nebudou mít jednoduchý. Po tom 4:0 jsme jim aspoň trošku přistřihli hřebínek
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    vasicek je strasnej borec, doufam ze prodlouzi smlouvu aspon na dalsich 5 let

Ukázali jsme sílu, řekl slávista Vašíček o snížení z 0:4 na 3:4 - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/ukazali-jsme-silu-rekl-slavista-vasicek-o-snizeni-z-0-4-na-3-4-p36-/hokej.asp?c=A110321_210733_hokej_cig
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    já myslím, že zas tak uplně ne... Ukázalo se, že se s nima dá hrát... mohlo by nás to zvednout..
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    Bohuzel je tento vysledek horsi nez prohrat 10:0...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    skoda toho krenzelokova "faulu" tesne pred koncem. uz jsem to prastal sledovat a pak koukam ze to je 4:2 a nakonec to jeste bylo poradny drama.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam