• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    rozbalit záhlaví
    TURF
    TURF --- ---
    KYTT: omg, prisel jsem domu evidentne moc brzo :-D
    KYTT
    KYTT --- ---
    kurevská škoda...

TURF: myslel si zárubu :)
    TURF
    TURF --- ---
    BIOBOID: a ten je v porovnani s bosakem koser?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Palacký
    TURF
    TURF --- ---
    ehm prave jsem prisel, co to komentuje za moravskyho tatara?
    CRHA
    CRHA --- ---
    Já si myslím že v prvním zápase jsme jim ukázali, že to nebudou mít jednoduchý. Po tom 4:0 jsme jim aspoň trošku přistřihli hřebínek
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    vasicek je strasnej borec, doufam ze prodlouzi smlouvu aspon na dalsich 5 let

Ukázali jsme sílu, řekl slávista Vašíček o snížení z 0:4 na 3:4 - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/ukazali-jsme-silu-rekl-slavista-vasicek-o-snizeni-z-0-4-na-3-4-p36-/hokej.asp?c=A110321_210733_hokej_cig
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    já myslím, že zas tak uplně ne... Ukázalo se, že se s nima dá hrát... mohlo by nás to zvednout..
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    Bohuzel je tento vysledek horsi nez prohrat 10:0...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    skoda toho krenzelokova "faulu" tesne pred koncem. uz jsem to prastal sledovat a pak koukam ze to je 4:2 a nakonec to jeste bylo poradny drama.
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Tak nic,skoda.Uz to vypadalo.
    Ja kupoval listky na sobotu v sobotu rano to byl jeste vyber
    a v sobotu vecer tam byl jen trineckej kotel s rohama okolo trince.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    tak dneska klasicka vypoustecka po prvni tretine, vetsinou jsme schopny dalsi zapas vyhrat, kez by to zejtra vyslo.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Tak jsem koukal na pátek a je to bída s nouzí.... aneb máte někdo aspoň dva lupeny do kotle třeba? Bych koupil horní patro a šel dolu.... jinak už tam prakticky jsou volný akorát u sektoru hostí a semtam někde nějaké drobty.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    koukal jsem po lupenech na domaci zapasy a ten kdo chce do spodniho patra by si mel pospisit, uz toho tam moc neni.
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    neodpustim si :

Za normálních okolností by v holešovické Tesle Aréně bylo o několik tisíc diváků více. Sparťanští hráči by se připravovali na utkání play-off. Zápas by přenášela televize. Jenže šestatřicetiletý symbol Sparty společně se svým týmem letos hraje jen ve skupině o udržení.

a jeste : Měli bychom se omluvit fanouškům, protože tohle nemá s hokejovým mančaftem nic společného,
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    YouTube - HC Bílí tygři Liberec - HC Slavia Praha 3:4 - 7. čtvrtfinále 2011
    http://www.youtube.com/watch?v=2SgT9_4NsaM
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    TPK007: to neni breceni, ja ho nesnasim
    TPK007
    TPK007 --- ---
    ... a vy furt brecite, jak tomu hokeji nerozumi :D

VIDEO: Záruba věštcem. Další video komentátorů ČT uniklo na veřejnost – Sport.cz
    http://hokej.sport.cz/clanek/183915-video-zaruba-vestcem-dalsi-video-komentatoru-ct-uniklo-na-verejnost.html
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KUBAN88: navic pred tim faulem vosvrdy sel ven zizka skoro za nic a o tom tam nebylo ani slovo.

to ze ma nejakej problem se slavii ti rekne kazdej kdo slavii sleduje a vcerejsi diskuze na hc-slavia je toho jasnym dukazem.

nejvetsi jeho sracka co letos vyblil: zaslouzi si slavia hrat v O2 arene.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KYTT: nebudu komentovat tvé vnímání Záruby... dle mého nemá cit pro hru, nezná pravidla a hlavně je samožer jak prase

ale ten faul Vošvrdy byl do nebe volající... tohle se píská všude....i v playoff... plus to jeho postěžování, že Kopřiva to udělal taky apod.. schválně jsem si teď projel celé prodloužení... a část 3.třetiny

je to člověk který okolo sebe udělal auru odborníka, věřím, že jsou lidé co mu to žerou, ale kdo trošku více vidí do hokeje se musí smát... je to asi jako kdyby mistr z továrny komentoval vládní reformy, ano lidé mu budou rozumět, ale bude plácat...
    KYTT
    KYTT --- ---
    Dneska sem na to kouknul znova a speciálně sem se soustředil na Zárubu. Kuban tady řikal, že ten konec za něj musel komentovat Pospíšil - naprostá blbost. Proti nám vůbec zaujatě nemluvil, často mluvil o faulech či simulacích libereckých...

RZ: "vondrkovy kličky už nevypadají tak ladně jako na začátku utkání" ....vondrka za pár sekund gol ..."hmm tak Vondrka mě přesvědčil, že sil má ještě dost"...naprosto fér

ten vošvrdův "faul"...taky si myslim, že se vošvrda snažil hrát puk, menší faulík tam asi byl, ale v prodloužení se tohle fakt nepíská
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam