• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    a víte čím to je, že včera jsme měli Koprovku ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ale ty vole CELEJ zapas...at vedem nebo prohravame, furt hrajem stejnej hokej...je videt jak tomu systemu hraci verej, a ono to i funguje...
    YZERMAN19
    YZERMAN19 --- ---
    haha! to úžasný jak ty kluci dokážou celej zápas dělat to co maj...plus vzadu skvělej Kopr....paráda!
    JOHY
    JOHY --- ---
    jdu...ale ještě nevim kam. páč se mi nepodařilo splašit lístky, takže asi nahoru, no...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LADINEK: jsou tam dva koutky... ucítíš...
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Jdete dneska nekdo ? dostal jsem dva lupeny tak jdem s kamosem...je tam nekde nejakej koutek kde si muzu vklidu zahulit ? :D
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Všechno jsme si zničili sami, nezakrývá manažer libereckých hokejistů - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/vsechno-jsme-si-znicili-sami-nezakryva-manazer-libereckych-hokejistu-1kw-/hokej.asp?c=A110324_103253_hokej_ten

o Nedvědovi:

Čekáte, že to udělá?
    Ano. Mělo by to svůj význam pro tým i pro diváky, kterým přirostl k srdci. Dřív, když hrál ve Spartě, se mu připisovala spousta různých vlastností, ale on ukázal, že má charakter. Věřím, že u nás bude dál pokračovat.

"ukázal, že má charakter" - to je vtip?

Ten Jech bude asi pěkná píča (viz i třeba kauza Plzeň)...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Až to Třinec začne hrát jako my, tak končíme... Doufám, že to tomu Markovi dojde, až bude pozdě...
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Dneska super! Jen mi přišlo, že naši chvilkama dost nestíhali, ale pak se to zase podařilo...... respekt.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    cervajz dneska v klubovce s pritelkyni, ta holka nevypada vubec spatne :)
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Tak zas mazec.
    NEchapu,proc se jednou nemuze vyhrat jednoznacne,i kdyz hlavne,ze se vyhrava!
    Dnes opet mazec,zitra se konecne jdu osobne podivat!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    german | Praha 25.3.2011, 22:04

Zdar všem, mám navíc 2 lístky na zítřejší (sobotní) zápas. Omylem jsme koupili navíc. Je to do sektoru 111, tj. za střídačku hostí. Kdybyste měl někdo zájem napiště na germannen@seznam.cz.(slovo bylo zkráceno) Díky
    JOHY
    JOHY --- ---
    hezky pekne! Zejtra potvrdit.mate nekdo info o listcich?j

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Viděl jsem jen poslední třetinu a o přestávce si skočil na záchod (po třech dnech na Labi), vrátim se a smutný Záruba končí Studio Buly, krása!
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    to zas byly nervy.... :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    goooooooooooool :-))))
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    HAVANA: zalez vosle ;)
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    HAVANA: Se nudime, kdyz hrajou pardubice s Vitkovicema..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam