• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    No proste hnus.
    Bohuzel Trinec je banda simulantu,ktery si neustale hledaj pod nosem krev.
    Kopriva dnes nemel moc den(prvni-posledni gol) a Varada je hnusna vsetinska opice.
    To je vse,je mi lip.
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    Njn, poslední krok bývá nejtěžší... Ale Jirka Vašíček dal alespoň v závěru signál, že to soupeře bude ještě hodně bolet. Snad kluci najdou síly, přenesou se přes momentální zklamání a tu sérii ještě zachrání.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    kurňa já to dneska prostě nedám.... a vcelku mě to začíná i mrzet..., když vidim jaká tam bude sebranka od nás... no snad stihnu aspoň něco v TV.
    EDASX
    EDASX --- ---
    a 4. patro sem nechtel =) asi sem mel chtit =) a to sem tam byl ve 12, kdy se mely uvolnit blokace.
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    EDASX: to ne no:-) Ja mam volnasek, kterej mi sehnal kamos.
    EDASX
    EDASX --- ---
    BURDIC: ten system nakupu u toho terminalu je silenost. hlavne se divim, ze to furt funguje =) a to ta pani aspon byla ochotna =) prej jakej chcete sektor tak nevim treba 109. (1. kategorie uz nebyla) - no tak vam to dalo 116... chcete to? zkuste to znova treba 105 - tak vam to dalo 116 =))) vole =)) si clovek nevybere =)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    BURDIC:
    EDASX: budu vam mavat ze 118 :))
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    já 115:-) to je hned u těch divnejch tšinečáků
    EDASX
    EDASX --- ---
    JAHODOVE_PYRE: vole ja to mam vedle kotle soupere... to je v loji. sektor 116 =) z toho se poseru =)
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    ALCAIM: No jo. Ale co v "mezidobi"?
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    Slavia se bojí o miliony za lístky na play-off. Není důvod, říká Sazka - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/slavia-se-boji-o-miliony-za-listky-na-play-off-neni-duvod-rika-sazka-1d4-/hokej.asp?c=A110329_165332_hokej_lge

mozna se z ty smlouvy se sazkou vyvazeme docela rychle
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    RUTHLESS: gratuluju, jirice bys mel ale za rohem
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    JAHODOVE_PYRE: kam jdu sedet? Plzen-Bory...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    ALCAIM: kam jdete dneska sedet ?
    ja mam listky do 122 sektoru. Udajne uz nebudeme podporovat skyboxy, protoze je sazka v insolvenci :))
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    ALCAIM: :)))
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    JAHODOVE_PYRE: malek hlavne umel dobre sazet, rad sazel na prvni tretiny a pak mel v tom zapase "stesti" a vzdycky vyhral
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    KUBAN88: jj, na tom neco bude. Mam pocit, ze Malek tam mel taky par "lacinejsich" golu, ale kdyz bylo potreba, zachytal famozne...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    jmeno Franek zde zakazuji pouzivat, diky tomu idiotovi jsme prisli o dva tituly.

svoboda posral tu ligu mistru a klub diky tomu prisel o velky prachy

kopriva chyta opravdu skvele, takhle dobre za nas chytal naposledy malek
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KYTT: v dobe kdy byl u nas uz nebyl tak TOP, ale furt chytal fantasticky (mozna mu nahravalo prime srovnani s tim kokotem Frankem)

ale Kopriva mi cim dal vice pripomina Malka v jeho pamatecni titulove sezone
    KYTT
    KYTT --- ---
    CRHA: tak Adam byl super, ale takovej fantom to taky nebyl :) ale oproti Fraňkovi, Furchovi, Slipčenkovi a spol. to byl samozřejmě borec :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam