• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    jak se udala bitka mezi vasickem a varadou, melo to dozvuky i v hledisti. Naproti nam, pres led, vyvadeli nejaky pako v obleku... zavanelo to pekne zhoustlou naladou.
    No a ted v patek do polskejch vopicich hor :/
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    koureni skodi zdravi, trinecaci se o tom presvedcili na vlastni kuzi
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    EDASX
    EDASX --- ---
    este, ze sem nesel vo druhy prestavce na cigo koukam =))
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    nevim presne jak to zacalo, byl jsem na cigu a najednou se tam lidi zacali strkat nejdrive, pak zacaly litat zidle a pak uz to slo na pesti..par lidi, co to chteli uklidnit dostalo taky, poradatele absolutne nezvladali. v jednu chvili to uz malem vypadalo na hromadny lync, par trinecaku uprostred a okolo stahujici se kotel lidi "tahnete domu"
    KYTT
    KYTT --- ---
    KUBAN88: kéž by :)
    TPK007
    TPK007 --- ---
    je to original, obrazek je prevzatej z lidovek, ne z novejch humoru

Je to můj obývák, chlubil se Hušák. Teď dává od O2 Areny ruce pryč - www.lidovky.cz
    http://byznys.lidovky.cz/je-to-muj-obyvak-chlubil-se-husak-ted-dava-od-o2-areny-ruce-pryc-pua-/firmy-trhy.asp?c=A110118_140746_firmy-trhy_mk
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    ja bych taly rekl ze je to original
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    KUBAN88: já si myslim, že ne... ale originál jsem četl už dávno, tak si jistej nejsem.
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    CRHA: Něco jsem viděl, ale až ke konci incidentu, jestli se nepletu tak jsem poznal par fotbalovejch:)
    EDASX
    EDASX --- ---
    KUBAN88: no ja nevim. =) to bych tam napsal, ze na kompromisy je cas az po dokonceni jidla =)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    EDASX: počkej tohle je fake, ne?:)
    EDASX
    EDASX --- ---
    toho s tou temnou stranou sily jsem si doted nevsim =)))
    TPK007
    TPK007 --- ---
    TPK007
    TPK007 --- ---
    to jsem se zrovna znova kochal legendarni deskou 'proti vuli mnohych a na vzdory mnohym' :D

EDASX
    EDASX --- ---
    FREETEKK: tak koukam, ze este ze sem mezi 2. a 3. cekal pokorne na pyrecka pod curakem =)))
    CRHA
    CRHA --- ---
    FREETEKK: Pověz :) já byl jen u tý šťouchanice v LIB, ale tohle bylo asi lepší
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    FREETEKK: ty jsi byl primo u toho? co se tam delo?
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    stihli jste tu melu mezi 2 a 3 tretinou, docela se to tam slusne rezalo..
    TPK007
    TPK007 --- ---
    mel jeste dobrej den... po tech minelach obrany a v utocnym pasmu kdy proti nemu jeli snad 5x samotny hraci muzem byt jeste radi :( ten posledni gol haluzni...

bohuzel se mi zdalo, ze jsme uz u kazdyho puku - hlavne v obrane byli tak o dva kroky pozdejc, kolikrat se nepovedlo vyhodit z tretiny na ice ani kdyz byl puk na hokejce :( budem doufat v miracle...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam