• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    no nic, pristi rok sestup a navrat do edenu. pak se ruza vrati a zase nas dostane zpatky, pak ze se historie neopakuje.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    ani nejde o trenera acka, ale o to ze on vede i mladez a diky nemu mame takovejch mladejch v acku a muzeme to hrat na tyhle urovni, ikdyz nejsou momentalne prachy.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Pánové, to je v prdeli!
    KYTT
    KYTT --- ---
    tak kecat bude moct určitě, dyť je spolumajitel...;)
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    JAHODOVE_PYRE: mno tak pokud by mohl kecat do volby sveho nastupce, tak by snad ta baraž nehrozila.. kazdopadne kdyby odešel tak by to nebylo zrovna veselé...
    CRHA
    CRHA --- ---
    já si zase myslím, že Růža by pořád tahal za nítě a jestli odejde, tak bude vědět proč. Tomu člověku prostě za ty léta věřim
    KYTT
    KYTT --- ---
    to by byl průser, ale ty nabídky už měl a vždycky to odmítl, protože tam by ho po výsledcích jaký měla Slavia na začátku týhle sezony nejspíš vyhodili...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    MAXXB: otazka kam se vratit.... ja je nechci podcenovat, ale bez ruzi - jak pise Alcaim...
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    XAWYER: tak tak.. mno a vratit se může vždycky.. snad ne ?
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    měl by to vzít (pokud bude souhlasit manželka), přeci jen je to další trenerská výzva. A může pracovat z mnohem kvalitnějším materialem.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    CRHA: v tom pripade baraz a sestup
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    CRHA: to by bylo obrovske oslabeni....
    CRHA
    CRHA --- ---
    Hokejový kouč Růžička má nabídku z Omsku. Přemýšlím o ní, přiznává - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/hokejovy-kouc-ruzicka-ma-nabidku-z-omsku-premyslim-o-ni-priznava-phm-/hokej.asp?c=A110406_093006_hokej_rou
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    HC Slavia Praha | Trenér Růžička: Překvapuje mě, kolik lidí naše hra zaujala
    http://www.hc-slavia.cz/clanek.asp?id=-Trener-Ruzicka-Prekvapuje-me-kolik-lidi-nase-hra-zaujala-5215
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KUBAN88: koncila mu smlouva a celkem se ti i cekalo. jsem zvedavej koho letos Ruza dotahne. Stefanka byl minulej rok hodne velkej omyl.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ALCAIM: ach jo...:(
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    takova nase letni klasika, nejlepsi hrac jde vydelat prachy do ciziny

HC Slavia Praha | Michal Vondrka v létě opustí Slavii. Zamíří nejspíš do Finska
    http://hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Michal-Vondrka-v-lete-opusti-Slavii-Zamiri-nejspis-do-Finska-5214
    JOHY
    JOHY --- ---
    přidávám se k díkům za sezonu...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    JAHODOVE_PYRE: on v tv hned po utkani rikal, ze sezona dobra, ALE NA TECH PRESILOVKACH MUSIME ZAMAKAT. jsem u toho rval smichy, vsichni se uz videj nekde u more a jemu uz srotuje jak budou trenovat presilovky na pristi sezonu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam