• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    TPK007: fanklub je něco jinýho
    TPK007
    TPK007 --- ---
    ALCAIM: Ruza vazne dela na Slavii vsecko. Dokonce uz vede i (jediny a klubem ziveny) fanklub...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    nevíte někdo o co jde?

Fanklub HC Slavia Praha - Občanské sdružení Hockey Club Slavia Praha
    http://sesivani.com/modules.php?name=News&file=article&sid=442
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KYTT: dobrej nápad!!! podpálíme sazku!
    KYTT
    KYTT --- ---
    no to nemáme, ono to je tak sice prezentovaný, ale je to jen v "nouzových případech"...tzn kdyby sazka vyhořela třeba :)
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    JAHODOVE_PYRE: no zrejme uz na ne nejakou paku maj, protoze letos se to podepsalo jen na tuhle sezonu a presun do edenu uz mame vyjednanej i na svazu.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    ALCAIM: jj, presne tak. Ja myslim ze to je jen kvuli tezce vypoveditelny smlouve s best sportem
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    JAHODOVE_PYRE: byli jsme tam před rokem a dodnes nechápu proč by slavie nemohla hrát v edenu, když Kladno hraje na tomhle zimáku.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    ALCAIM: vcera to bylo dobry. Jakmile vstoupite na kladno, dejchne na Vas ta stara atmosfera, malej rodinej stanek, co pripomina svou oprejskanosti a malbnosti eden. Spoustu hluku a bordelu zajisti i 3000 divaku, prochazite kolem cpiccích zachodu a ve vzduchu je citit klobasa a pivo. K tomu vytecnej hokej, protoze sedite skoro u ledu !
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    dneska tam skakali do strel jako ve finale play-off, takhle ma hrat slavie!!!

dokonce i Kurka si zacina vzpominat ze umel hrat hokej
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    A dost! Je to špatné, musíme přidat, zlobil se Růžička po prohře s Plzní | iSport.cz
    http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/110793/a-dost-je-to-spatne-musime-pridat-zlobil-se-ruzicka-po-prohre-s-plzni.html
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    na Plzeň jsme dnes neměli, kluci byli nějaký utahaný...

chtělo by to Bednu...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    BIOBOID: SKANSKA i CHANCE jsou pryč - prachy letos opět nebudou a zadarmo tady Bednář hrát nebude.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Se současnou podobou kádru je Růžička spokojený: „Kádr máme nyní kompletní, žádné další změny už nechystáme."

ty voléééé
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ALCAIM: to je škody, toho jsem měl rád...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    HC Slavia Praha | Endál přestupuje do Chomutova
    http://www.hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Endal-prestupuje-do-Chomutova-5366
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    BIOBOID: podpora.. rychly stručny.. a + davam za hostaka, ten me prekvapil protoze mi posledně když jsem ho viděl tak mi lezl na nervy mnohem vic nez Robertek :)
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: ja ti vylepsil rating, protoze uhlavni nepritel je ted Pospisil. ZMRD!
    JOHY
    JOHY --- ---
    BIOBOID: jsem to vyrovnal...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BIOBOID: protože sis dovolil říci, že je robertek čůrák... asi někdo kdo si ani neumí zavázat brusle a je hrozný odborník na hokej stejně jako ten pán z kavčích hor...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam