• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    rozbalit záhlaví
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ALCAIM: tak, nejen dneska... i to derby bylo dost necekany :-)

Ale jsem za tu vyhru fakt rad. Ta byla velmi prijemna a dulezita. jen nevim, jestli to neco vypovida o vyrovnanosti extraligy nebo o velky nevyrovnanosi nasich vykonu... Rupnout s varama, vyhrat nad lidrem...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    HAVANA: hlavně dneska jsem to nečekal
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    BIOBOID: kdo by byl rek ze furch vychyta nekdy dve nuly :))
    JOHY
    JOHY --- ---
    BIOBOID: super výsledek....snad je to zvedne!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    HC Slavia Praha | Reportáž ze zápasu: Zlín - Slavia 0:3 | Slavia vrátila Zlínu prohru, Furch vychytal druhou nulu
    http://www.hc-slavia.cz/zapas.asp?id=Slavia-vratila-Zlinu-prohru-Furch-vychytal-druhou-nulu-4234
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Letos to bude Garáž jak vyšitá...
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---

Hokej.cz - Michal Mikeska skončil v Českých Budějovicích, zkušený útočník zamířil do Karlových Varů
    http://www.hokej.cz/index.php?lng=CZ&view=clanek&id=54077

Ještě ve středu se zdálo, že bývalý hokejista Pardubic, který má za sebou mj. angažmá v ruské Ufě, bude přeskakovat mantinel v dresu jiného extraligového klubu. "Jednali jsme se Slavií, ale potom to ztroskotalo na finančních otázkách. Do věci vstoupily Karlovy Vary, které se s Budějovicemi dohodly. Michal Mikeska bude v Energii hostovat do konce sezony, poprvé nastoupí už v dnešním utkání proti Litvínovu," informuje Spálenka
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    JAHODOVE_PYRE: s Kůrkou máš pravdu, hraje výborně a jako jeden z mála se nebojí udělat něco navíc.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    vasicek zase perli:
    HC Slavia Praha | Proč jsem se nepral s Kočím? Zakázala mi to manželka, smál se Vašíček
    http://www.hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Proc-jsem-se-nepral-s-Kocim-Zakazala-mi-to-manzelka-smal-se-Vasicek-5416
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    JAHODOVE_PYRE: souhlas. jen mi to neprislo tak beznadejny pred tou brankou. hracu tam bylo dost, jen blbe odrazeny puy no. A Kurka pro me MVP po Dominikovi. Rychlost, ustaval souboje 1vs1, tlacil se s pukem do brankoviste. To bylo fakt dobry.
    Kladne hodnotim hru obrany, skvele cistili misto pred Furchem, dorazka byla snad za celej zapas jedna.
    Jinak teda mladej Ruza zase dost profesorsky zakoncil ten najezd. To je fakt florbalista... :-)
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    RUTHLESS: tlak byl obrovskej smerovanej na branku, ale zadna prekvapiva strela, pred brankou nulovy cloneni.
    Furch skvelej - spoustu kotoucu udrzel, spoustu skvele vyrazil ! Hra dricska, semtam bez napadu, ale urvali jsme to silou a srdcem ! to je presne hra, kterou se musime prezentovat.
    Jinak citim, ze Kura jde nahoru, chce se mu ! Dneska jednoznacne nejhbitejsi a nejnebezepecnejsi ze slavistu
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Ale zapas skvelej, az na ty goly. Treti tretina jendnostranna zalezitost, melo to tam padnout. jsem rad za atmosferu i za vysledek.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    nikdy bych nerekl ze to sem budu psat, ale dneska to vychytal Furch, takovej zapas jsem od nej jeste nevidel.
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    Derby začalo smutečně, slávisté vytáhli ke stropu Vašíčkův dres | iSport.cz
    http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/111481/derby-zacalo-smutecne-slaviste-vytahli-ke-stropu-vasickuv-dres.html
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    to je soutez ve hre "Z ceho vseho nepadne gol?"
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ALCAIM: je to z ofiko FB
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    HAVANA: s Vašíčkem se mi to nezdá, měl zlomený žebro.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AKTUÁLNĚ: V dnešním derby se do branky postaví Dominik Furch. Do sestavy se vracejí po zranění obránci Petr Kadlec a Jiří Vašíček.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    JAHODOVE_PYRE: taky jdu, nejspis 109, ale pujdu si stoupnout kam me napadne...
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    JAHODOVE_PYRE: Ne ne. Chtel to nejak nastartovat a nezavisle na tom si Kopr na treninku udelal vyron.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    DUMBO_STRANG: aha, to sem nevedel. takze ruza to udelal jako nucenou zmenu, nikoliv, aby nastartoval tym
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam