• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    rozbalit záhlaví
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    ALCAIM: včera mě mile překvapil, kdyz jsem ho minule videl, tak jsem to tipoval ze se bude trápit ale ono ejhle.. parada..
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    "Je vidět, že ta zkušenost starších hráčů nám chyběla. Bavíme se o tom pořád, že extralize vládnou veteráni, ale oni mají kvalitu. Třiadvacetiletí hráči prostě tu jejich zkušenost nemají," řekl trenér.
    Ten plánuje na následující týdny i další změny, které by mohly vést k "postaršení" kádru. "Máme vyhlédnuté Kanaďany, nejspíš dojde i k nějakým výměnám u nás," připustil Růžička. "Teď máme čtyři dny volno, po dalších zápasech nás čeká reprezentační pauza. Uvidíme, jak to dopadne."
    Zdroj: http://hokej.idnes.cz/veteran-z-prvni-ligy-spasil-slavii-extraliga-je-kvalita-rika-alinc-10z-/hokej.aspx?c=A111205_212900_hokej_lge

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KUBAN88: nový je pro mne :-)

Dneska teda slušná hláška v hledišti za stavu 2:0 "dneska to je takovej klidnej zápas".
    To, co pak začal předvádět Jirka Vašíček, to byla show pro nejotrlejší kalibry. Buď si dal o přestávce vývar z durmanu nebo s ním fakt něco je.

Kdo to neviděl:
    Za stavu 2:0 udělal naprosto zbytečný faul. 2:1. Za stavu 3:2 při rozjíždění akce dostal přihrávku před bránu, naprosto standardní, nikdo nikde, která mu podjela po hokejkou a Kopřiva naprosto nepřipraven. 3:3. To byl vlastenec, který nás 2200 přítomných diváků asi vidělo poprvé v životě. Ovšem za stavu 3:3 měl na holi puk a místo aby rozehrál (měl dvě možnosti pro přihrávku na najíždějící křídla), napálil puk do !!!protihráče u mantinelu!!!, kterého hned následně uplně nesmyslně fauloval. S Alcaimem jsme s otevřenými ústy sledovali na kostce detail hráče s číslem 16, protože jsme nevěřili, že to je skutečně Vašíček. V této přesilovce měla MB obrovský tlak a Balaštík nedal prázdnou bránu. V okamžiku skončení trestu se rozjel protiútok, který Jirka jel rovnou z trestné podpořit. Velmi nadějná situace 3 na 2............. offside, Vašíček, cože? Se sklopenou hlavou odjížděl na střídačku a to bylo pochopitelně to poslední, co nám v zápase ukázal... Neskutečný, dneska překonal snad i legendárního Drtinu a jeho akcičky...
    TPK007
    TPK007 --- ---
    HAVANA: prave jsem to chtel poslat :) kazdopadne mi prijde, ze to podepisuje kazdy dva roky :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HC Slavia Praha | Vladimír Růžička zůstane ve Slavii, podepíše dlouhodobý kontrakt
    http://hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Vladimir-Ruzicka-zustane-ve-Slavii-podepise-dlouhodoby-kontrakt-5516
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    copak máš za nové auto? jestli se vůbec \"Land Rover Fish Edition 2011\" krade :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Nevíte někdo, kolik stojí parking před Sazkou? nemám uplně dobrý zabezpečení u novýho auta a nechce se mi ho nechávat "na periferii"...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    BIOBOID: s Vašíčkem to nechápu
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Absence opor. Vašíček seděl na střídačce, Kůrka má "koňara" | iSport.cz
    http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/113437/absence-opor-vasicek-sedel-na-stridacce-kurka-ma-konara.html

Nezvyklou situaci prožil v derby obránce Jiří Vašíček. Ani on nehrál, přitom byl stoprocentně zdravý. „Prostě jsem se nevešel do sestavy,“ uvedl cestou z kabiny.

--- zajímavé... Mimochodem hrál Kočí? Nebo už ho koupil Čechov?
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    rádi bychom Vám pro jistotu připomněli, že zápas s Mladou Boleslaví, který se měl původně odehrát v úterý dne 6.12.2011 se přesunul na pondělí 5.12.2011
    K této změně došlo těsně před zahájením sezony, kdy už byly převážně vytištěny permanentky a také kalendář zápasů, proto na vstupenkách i na kalendáři můžete mít datum zápasu 6.12.2011
    Důvodem přesunu zápasu byla obsazenost O2 arény jinou akcí

Dále bychom Vám chtěli oznámit, že každý, kdo přijde v převleku čerta, Mikuláše nebo anděla, získá vstup na tento zápas zadarmo.
    Mikuláš s čerty budou navíc během zápasu přítomným dětem nadělovat sladké pozornosti.
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    XAWYER: tvl puk vidim v pohodě.. ale proste ty jmena neprectu.. by museli stát.. a cumet porad kdo jak se menuje.. to bych zase nevidel puk .)))
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    technická: pokud nepřečteš jmena hráčů, tak nemužeš vidět ani puk. Rozhodně je menší než typo na dresech.))
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    MAXXB: Alinče jsem ani nezaznamenal ale prej měl 2 šance.. rikam jsem slepej..
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    MAXXB: vcerejsek. choreo Mižu vítej doma! Sim se mi líbil celkem to s Vondrkou oživili, Krenzelok s nema byl takovej nevyraznej.. ale klapalo jim to. Celkovy dojem ze nam chybela vetsi drzost a taky to stesti. Sance na gol a urvat vitezstvi na nasi stranu myslim dostatek. V obrane mi prisli takovy nedurazny, proste Nedvedovci se tam lehce dostavali. Jinak bitka byla. :) takova mala 2 na 2. Jinak Nedved byl 39 vterin pred koncem vyloucenej a supal si to rovnou do kabin. Presne nevim co se stalo ale pak si to na trestne s nekym od nas pres zapis vyrikávali. Nedved je hovado .. :)) tak tot muj postreh ze vcerejska. Nemuzu jmenovat pac jmenovky neprectu na dálku a cisla z hlavy nevim.. :))) Takze myslim kdyz udelame serii viteztvi doma tak garaz nebude.. pic
    TPK007
    TPK007 --- ---
    XAWYER: zase alinc je v usti v trosku jiny pozici nez byl loni dudanek a ostatni pred sezonou nakoupeny hvezdy v chomutove...

a usti zatim jede letos jako blazen.
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    ALCAIM: hlavně mi přijde divný, že ho ústí pouští na tuhle štaci. Loni byla přeci kvuli tomu pěkná přestřelka mezi finalisty.
    V ústí tvrdili že je duležitá parta co drží spolu celou sezonu a chomutov je banda žodáků. To v chomutově poslali část kádru na hostovačky do extraligy a stahovali si je až na playoff, což se jim nakonec nevyplatilo.
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    škoda .. kdyžtak zejtra hodim mini report
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MAXXB: nestíhám, ale jel bych hned...
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    Jde dneska někdo ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam