• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    rozbalit záhlaví
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: :))
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ALCAIM: Kalus jde pryč a Weissman už byl na lavičce v MB. Proto ten gól dvacet vteřin před koncem, to byl jeho nápad... :-)
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    aha, ted jsem se dočetl proč včera chyběl v sestavě.
    Ve slavii končí a řeší se jeho další působiště, ve hře je Třinec nebo odchod do zahraničí.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    Taky jsem od Kaluse čekal o hodně víc, ale třeba ještě jeho čas přijde. Herně se to zvedá, Micka už hraje konečně hokej.

aktuálně se řeší návrat Ondřeje Weissmana, třeba tomu dá nový impuls.
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    do checking line by byl ideální, kdyby nebyl tak labilní.
    Jak ho někdo dohraje, tak je skoro jistota, že jde příští střídání na trestnou nebo rovnou do kabin...
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    BIOBOID: takze kdyz jsem cekal nejake body, tak jsem byl naivni... to jsem potreboval vedet, no aspon ze ten Pospisil zacina :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Tělem umí zahrát dobře, ale jinak je nepoužitelnej...
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    XAWYER: No to je pro mne zahadnej hrac - ja myslel ze ma mit tah na branu a ne tah na rekord v TM :-(
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    BIOBOID: Pospa se rozjel.. taky Ruza na nej vsází.. doufam ze od pristi sezony bude náš... a navic.. je to kamoš meho kamoše ;-) kteryho na vesnici s jeho staršim brachou za mlada krapec rubali :)))
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    já bych viděl jako největší plus, že nehrál Kalus a jeho 134 TM
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Těší mě, že Pospíšil začíná bodovat, strašně důležitý...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    jak koukám tak dnes s přehledem 3 body
    KYTT
    KYTT --- ---
    BIOBOID: žeby?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    59:40
    Slavia právě vstřelila branku!Neuvěřitelné! PETR KADLEC pálil z poměrně ostrého úhlu a přesto dokázal nalézt skulinu nad Hüblovým ramenem! Tak tohle je pro Boleslav nejspíš konečná. Asistence: Tomáš Pospíšil, Tomáš Kůrka
    CRHA
    CRHA --- ---
    Naděje umírá poslední! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=csn4sp5WhI4&list=UUANKNEB6LBUA9uevRt0QLWQ&index=1&feature=plcp

Tak je to ten v čase 1:25 a už s tím otravovat nebudu :)
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    XAWYER: na kolegu
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    ALCAIM: to byla předpokládám reakce na kolegu pode mnou:)
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    XAWYER: to je zase článek vycucanej z prstu, uzavřít to chtějí všichni až na spartu a liberec.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    XAWYER: Je potřeba jim ještě zvednout ceny, evidentne sou ještě dost bohatý)))
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    HC Slavia Praha | Šťastný nálezce Furch: Za dvacet korun brněnským fanouškům děkuji
    http://hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Stastny-nalezce-Furch-Za-dvacet-korun-brnenskym-fanouskum-dekuji-5591
    TPK007
    TPK007 --- ---
    ALCAIM: averze ke slavii taky pujde hodne rychle nahoru:

Dvě extraligy? I to může způsobit hokejová válka - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/sportplus/hokej/domaci/clanek.phtml?id=728023#utm_source=bleskove.centrum.cz&utm_medium=carousel

Jestli ma tohle ma byt cesta jak se vyporadat s nedostatkem penez... 15 tymu, takze vsechny soucasne (nebude baraz) a jeden k nim navic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam