• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    rozbalit záhlaví
    KAMIL
    KAMIL --- ---
    UFOMAN: za ty posledni tri roky se v tom udelalo hodne prace - je videt spoluprace s profesionalni agenturou...
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    UFOMAN: ja vzdycky tise zavidim, kdyz vlezu do ty stary plesnivy reklamy na verejny kluziste, sentimentalne vzpomenu, jak me tam tata prones pod kabatem na Led Zepelin
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    Já vždycky tiše závidím, když vidím, jakou má hokejová Sparta po Praze propagaci (billboardy, reklamy na tramvajích atp.). Ta jejich image reklama (z poslední doby třeba buben - nejstarší člen fanklubu, sparťanská krev jako charita...) je imho dobře vymyšlená a taky dobře udělaná. Na člověka to prostě musí udělat velký dojem, když to funguje i na mě - odmalička slávistu.
    KAMIL
    KAMIL --- ---
    CRHA: tak je fakt, ze srovnat to, co mate v O2 arene, s nami opravdu nejde....u nas se clovek aspon citi, ze se hraje doma .))
    CRHA
    CRHA --- ---
    ALCAIM: na to nejde nic říct, jen že je to síla :) a možná i lepší ten Olda než dr.Buben. Já to ale nechtěl moc srovnavat s rudejma, to si spíš tak vyložil ten rudej onan. Spíš jsem podvědomě vzpomínal na starej vymrzlej Eden
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    CRHA: lev je ještě dobrej, koukni na tuhle reklamu na steroidy

ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    CRHA: tem lev není špatnej, děti jsou z něj hotový, chtěj se s ním fotit, to je jedna z cest jak přitáhnout rodiny. fanshop je průser, ale že by se zhoršil od té doby co to převzali přímo pod sebe se říct nedá. otázka je co může dělat za akce, když mu na ně nedaj ani korunu.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    KUBAN88: co bys cekal od zmrda rudyho :)
    CRHA
    CRHA --- ---
    KUBAN88: rudej srac, kterej asi chodí diskutovat na novinky :)
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    CRHA: sleduj hokej a ne kostku nad ledem
    CRHA
    CRHA --- ---
    Přiznám se, že nevím, co vše má na starosti Kratochvíl, ale podle mě je to totálně neschopnej curak. Vše špatně. Vyfakovat zmrda Oldu, vyfakovat trapná videa na kostce, lva a tak bych mohl pokračovat. Jediný přínos byly sesivane dresy. Je mi úplně blbě, když tam běží na kostce pětkrát za třetinu "kartičky Vladimíra Růžičky" "vikend na boudě Máma v herlikovicich" atd. Do toho trapný animace a o přestávce tam tancuje nějaký hovado v masce, což je asi vůbec to nejtrapnejsi, co se dá na vidět. Omlouvám se za vylev, ale fakt s tím mám problém a vadí mi, když jsme k smíchu.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    ALCAIM: co ja bych dal za tricka s poradnou gramazi, z poradnyho matrose. Koupil jsem si tam nedavno takovej ridkej hadr snad za 400 !!!!
    nutne jsem potreboval triko...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    XAWYER: pořádný tričko nemaj a pak přijdou s takovouhle kokotinou. když vidím co má hokejová sparta za hadry... škoda mluvit
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    je libo nějaké afrodiziakum?

XAWYER
    XAWYER --- ---
    BIOBOID: za to co včera předvedli za výkon jsou 2 body víc než dost.
    JOHY
    JOHY --- ---
    BIOBOID: kladno, litvajz body braly naplno...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    2 body málo...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    to byla škoda, nehráli jsme špatně... Vondrka a tíha okamžiku, to je na román...

ty Charouzovi žoldáci hrajou fakt pěkně, dobře to ten slovák postavil......
    Hrál tam vůbec nějaký sparťan kromě 16tiletého Košťálka na střídačce?
    MANMOLO
    MANMOLO --- ---
    BIOBOID: Pospíšil bude dobrej, hodně dobrej, Kůrce přeju střelecký probuzení už pár měsícu, překvapuje Furch.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    mimochodem zase rozhodl Pospíšil...

21., 33. Pospíšil, 39. Kůrka, 40. Růžička, 48. Krenželok, 53. Vondrka
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    tohle je hroznej kretén

pgplum | Slavia Praha 13.1.2012, 21:34

na tabulku je po dnešku zase mnohem lepší pohled. Díky vítězství ve Vítkovicích jsme poskočili už na jedenáctý místo a máme stejně bodů jako desátý Brno a o bod mín než devátý Kladno. Oba celky před námi maj ale odehráno o dva zápasy mín. Na dvanáctý místo se propad Litvínov, kterej má stejně bodů jako my ale o zápas mín. KV a MB začínají trochu odpadat ...
    Po dnešku jsme taky opustili nelichotivý poslední místo v počtu obdrženejch branek. Inkasovali jsme jich 120, zatímco MB 122 a Litvínov 124 ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam