• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    ALCAIM: to taky nechapu. Byl duraznej, docela dobra rozehravka - tenhle rok nechapu vic veci. Ale lisakovi Ruzovi porad verim !
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    ALCAIM: no ja to vidim tak ze ruza sazi na to ze se na tuty zachranime.. Dušek se u chytne no a Roth si zvedne cenu v play off.. Podle me jeste nekdo prijde do obrany nejakej zkušenej mazák.. snad teda.. no..
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    MAXXB: tohle nechápu, Roth je jeden z našich nejlepších obránců, navíc má všechno před sebou.
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    HC Slavia Praha | Antonín Dušek dohraje sezonu ve Slavii. Do Liberce odchází Roth
    http://hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Antonin-Dusek-dohraje-sezonu-ve-Slavii-Do-Liberce-odchazi-Roth-5627
    TPK007
    TPK007 --- ---
    KUBAN88: aspon fanouskovsky je tohle dobra zprava! a nejlip tam jit na kometu.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    KUBAN88: tywe plechárna ve Vršovicích.... jakože to zní zajímavě, to bych na play out docela rád zašel!
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    spíš bych řek, že začínáme boj o záchranu...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Končíme...
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    konečně

HC Slavia Praha | Petr Kalus opouští Slavii
    http://hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Petr-Kalus-opousti-Slavii-5617
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    HC Slavia Praha | Ladislav Blažek se stal prezidentem APK
    http://hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Ladislav-Blazek-se-stal-prezidentem-APK-5615
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    motivátor vs motivátor na piču-)
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    já to nemyslel jako nějakej atak na vás. prostě základní část v Praze netáhne. ty zápasy jako se Zlínem jsou strašný, to už člověk musí být velký fanoušek hokeje aby si tam něco našel, "atmosféra" v hale taky nepřidá. já už mám delší dobu na prvním místě hokej, stačí se jen podívat na tento rozdíl:

vs

JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    neco bych mel vysetrit. Ale sky box asi hochu letos nebude, postili jsme ho s padem Sazky a neni mi znamo, ze bychom ho opetovne smluvili :/
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    JAHODOVE_PYRE: oni už začali šetřit na tech reflexních vestičkách, zdá se. Ještě loni si pamatuju, že tam zodpovědně kontrolovali, zda jdeš do svýho sektoru, ale letos se mi to už nestalo ani jednou. Takže vstupenka jen za kilo kamkoli.)

Ale měli by jsme se zajít zas trošlu zlemtat do skyboxu.))
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    XAWYER: musim souhlasit. Letos me to tam zatim jeste nejak netahne - ikdyz jsem uz asi na 2 - 3 zapasech byl. Nejsou mrdkomedialy zkratka...
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    XAWYER: to je i důvod proč mám radši fotbal než hokej...
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    ALCAIM: těch zápasů základní části je prostě hodně a většina si proto vybírá zápasy, kde se alespon trochu pobaví - tj, přijdou lidi, bude atmosfera, oba mančafty budou makat, prostě nějaký zážitek. Sám víš, že je velikej rozdíl jít na Pardubice, Brno, Spartu nebo Zlín, Bolku, Kladno ...

Kolik lidí má čas, chuť nebo peníze jít za rok na 26 zápasů (bez playoff)? Notabene když ví, že polovina z nich bude stát za hovno.
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    Já se na tu základní část prostě nedokopu...

Přesná čísla jsem sice nehledal, ale vím, že Sparta před pár lety rozdávala lupeny do škol a řekl bych, že hodně z těch mlaďochů (mezi nimi také dost dívek) se díky tomu stalo pravidelnými návštěvníky, potažmo členy kotle. Takže ze začátku sice chodili zadarmo, ale teď už z nich samozřejmě Sparta má nějaký ten zisk. Samotná reklama po Praze určitě taky není na škodu, minimálně pomáhá klubu zlepšovat image, pozdvihnout značku.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    ALCAIM: když já prostě tu základní část nějak nemám rád, i když uznávám, že loni a o to víc letos už kurevsky o něco hrajem....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam