• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    "... Na druhou stranu tady ale potom budou tři velké hokejové kluby a pět fotbalových...."

O jakých pěti velikých fotbalových klubech jako mluví?

ALCAIM: odejít na rok zpět do edenu nemá moc smysl, co pak?
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    podle mě nejlepší možná chvíle kdy se dá zdrhnout z O2, Bestsport určitě nebude moc dodržet podmínky které tam slavia má = ihned vypovědět smlouvu.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    HC Slavia Praha | Opustí Slavia O2 arenu? Rozhodne jednání s Bestsportem
    http://www.hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Opusti-Slavia-O2-arenu-Rozhodne-jednani-s-Bestsportem-5703
    JOHY
    JOHY --- ---
    BOD1E: rok předtim tři, další rok dva a půl....atd atd...
    CRHA
    CRHA --- ---
    V brně vymysleli hokej na bruslích a pak až to převzali v kanadě. Tenhle francouzkej chorál je taky z brna a pak až ho okopčili frantíci...
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    JOHY: par stovek divaku rikas cemu? 7200 vyprodano pri zapasech s Jihlavou, Chomutovem, Bolkou nebo Ustim? Prumeru 3787 na domaci zapasy v sezone 2005-2006:
    Hokej.cz - Kompletní výsledkový a zpravodajský servis ze světa ledního hokeje. Extraliga, 1.liga, 2. liga, mládež, reprezentace, mistrovství světa, NHL, ostatní evropské ligy. Online přenosy.
    http://www.hokej.cz/index.php?view=&lng=CZ&webid=397&id=0&rnd=&debug=&ban=&search_text=hledan%FD+v%FDraz&search_where=3&webuser_login=&webuser_passw=&news_email=%40&idk=&ids=&sezona=&razeni=&sezona=2005&ids%5B%5D=441&submit0=Hledej&act=

Dyt je to vic nez co chodilo tuhle sezonu do O2 na Slavii. Takze ano, stojim si za svym. Tech cca 5 let co si pamatuju.
    JOHY
    JOHY --- ---
    XAWYER: slepice, to je jasný..některý chorály jsou ale přebíráný s tim, že "jsou zaručeně naše" a to se pak ozvu, žejo...
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    Debata o chorálech se recykluje každou chvíli. Obecně je to tak že každej klub má tak jeden, dva původní se vším všudy a ostatní melodie mají všichni stejný. S tím že se kopíruje německo, anglie, balkán ... takže co bylo dřív? slepice nebo vajíčko? :)
    JOHY
    JOHY --- ---
    JOHY: co to kecám: žádnej postup, ale odkup...
    JOHY
    JOHY --- ---
    BOD1E: nějak se mi těch pět let nechce věřit, když do postupu do extraligy doronda chodilo pár stovek diváků.
    na slávii je to od přesunu do edenu...
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KUTAS: jo ten:
    Co to říkáte??? By Rondo - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=xkZbNVCA3bI

Ale ok, nebudu se prit kdo ho mel driv - na kometu chodim teprve cca 7 let a vim ze se to urco skanduje tak poslednich 5 let. Co bylo driv si nepamatuju :)
    JOHY
    JOHY --- ---
    BIOBOID: tuhle pohádku jsem taky slyšel...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    JOHY: jo, nechval dne před večerem..... Unterhradečáci jsou jiného názoru..... tam se to prý pělo už za Marie Terezie...
    JOHY
    JOHY --- ---
    BOD1E: co to zpíváte jechorál, co se rozhodně objevil dřív na slávii, než na hokeji...stejně jako plzeň teď má několik předělávek (ale slavia to stáhla jinde, o tom žádná).
    Jediný, co je skutečnej originál je pokřik červenobílá -síla dělenej na tribuny (jsem autor, takže to berte jako fakt) a pak nějaký moje předělávky klasiky: sanitka a slávka je tu s námi---
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    BOD1E: ad chorály - myslíš ten fotbalovej "co to zpíváte?" Nevim, jak dlouho ho má Kometa... Slavie od doby přestěhování do Edenu a mám pocit, že je slyšet i na dalších stadionech.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    ALCAIM: Pekny, rozhodne o moc vic hokejovy prostredi nez tam v te druhe hale. Ale - neoslehli slavisti nahodou nektery choraly od tech nenavidenych fandu komety? :)

JOHY: pamatuju par let zpatky (ale nevim kdo a s kym) ze hrac chtel taky davat do prazdne a protihrac umyslne posunul branku. Gol byl uznan jako technicky. Tady to bylo podobny. Navic ten provinilej varskej priznal ze to hodil umyslne a cekal ze se pojede penalta.
    JOHY
    JOHY --- ---
    technickej gól ve varech...jsem snad v životě nezažil....
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    HC Slavia Praha - Play OUT, Litvínov 2.3.2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=UD2KiAKwFrg
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    včera 3900 lidí a narváno
    fakt nechci zažít až se to vyprodá na tech 5200
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    XAWYER: No to jsem si prave taky myslel a proto se otocil. Pozdeji mi ale zacalo vrtat hlavou proc by tam stalo vsech 1500 permanentkaru ve ctvrtek ve 2, kdyz na vyzvednuti maj ctvrtek i patek. Takze nevim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam