• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    A do brány třeba zkušenýho Hniličku... :)
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    někoho zkušenýho to chce, ale snad se ukážou i junioři.

Bodování základní části juniorek vyhrál Georg Mavrojanidis: 31 zápasů, 58 bodů
    A Žejdl v tý svý kategorii taky celkem dominoval: 17 zápasů, 42 bodů
    CRHA
    CRHA --- ---
    ENGUMAZ: tak to byla náhoda jak prase, ne reakce :)
    CRHA
    CRHA --- ---
    BIOBOID: to bych teda čuměl, ale Kučera taky přišel na stará kolena. Bral bych bojovníka typu Štraub
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    BIOBOID: nebo Štraub, kdyby se vrátil.. :D to je ještě navíc odchovanec...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CRHA: chce to i nějakýho bojovníka, třeba Davida Výbornýho...
    CRHA
    CRHA --- ---
    XAWYER: Mizu asi půjde pryč, Pospa by mohl zůstat. V Brně má dveře zavřený a Růža o něj hrozně usiloval. Do útoku někoho určitě vymyslí. Kalus a Kůra se letos moc nepovedl, chce to fakt produktivního hráče.
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    mě spíš zajíma jakýho "snajpra" hodlá růža podepsat na další sezonu.
    Kůrka byl error, Pospíšil i Vondrka jsou jen na hostovačku, takže kdo ví jestli zustanou ...
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    ALCAIM: tak to mame stejne prani :-) No kdo rika ze ho chci do prvniho tymu ale mozna by sel vymenit za nekoho slusneho... Furch je super zalozni golman a Kopr se doufejme vzpamatuje
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    já bych taky nechtěl Furcha jako jedničku, ale Kopr letos zachytal úplný hovno. Doufám že na sobě přes léto pořádně zamaká a zase bude chytat jako dřív.
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    Proboha Slipčenka už néé...
    TPK007
    TPK007 --- ---
    LE_DECHU: ted v barazi vychytava berounu druhou ligu, takze zatim asi bude podepsanej slavii...

asi taky neni v pohode... http://www.onlajny.com/match/index/id/37050
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    ALCAIM: zase si nedovedu ze by Furch odchytal celou sezonu, ano zaridi body o tom zadna, ale nevidim ho jako 1cku na celou sezonu... Co ten Splipčenko mame ho nekde jeste?
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    XAWYER: co jsem to pochopil tak záleží jen na šikovnosti manažera a můžou hrát všichni. nic tam o základní části určitě není.
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    ALCAIM: nemáš šajn jak jsou tyhle "posily" pořešený? Mě přijde logický, že by mohli playoff hrát jen hráči, kteří za ten danný klub hráli už v základní části.

Nebo si teoreticky můžou vzít ted na hostovačku Ujčíka, Tona, Straku, Lešku, Nedveda atp. ?

ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    XAWYER: to finále 1. ligy je hodně trapný...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    BIOBOID: v důležitých momentech drží??? letos??? kdy? většina výher je s Furchem.
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    btw. jakto že ted hraje finale za ústí Krejčík a Hertl ...To je nějaká kompenzace za výpomoc Alinče?

Mě tohle posilování prvoligových klubů odpadlíky z extralíigy celkem sere. To tam může nastoupit rovnou kompklet kádr sparty nebo plzně a rozdat si to o postup do baráže...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LE_DECHU: ? myslím, že jsme na stejné vlně...

Kopřiva sice letos nic moc, ale v důležitých momentech drží. Vyhodíme ho, DOminiček bude jednička a padáme do první ligy... Ty Vítkovice mu nikdy nezapomenu, kryplovi...
    CRHA
    CRHA --- ---
    RUTHLESS: vůbec se toho neboj. Jedinej natriskanej zápas byl hned ten první s litvajzem. Pak už chodili ty standardní tři tisíce, co přijdou i ted
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam