• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    BIOBOID: Dobres to napsal. Ja zase nechapu, proc sazka cpe penize do kladna, zatimco my krachujem v jeji hale. Jo, vim ze to zacalo nejakym barterem s jagrem, ale stejne...
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    BIOBOID: jj takhle to maj i v Brně co jsem slyšel... jen tam to teda tlačí město.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Rááádek DUDA!!!
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    Duda včera nezklamal,))
    šel 3x za sebou na trestnou, aniž by mezi jednotlivými tresty stihl dojet na střídačku.)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Od příští sezony odchází sponzor Phoenix - Zeppelin.
    Dostali nůž na krk v Ocelárnách Třinec, že pokud tam nedaj něco na hokej, najdou jiného dodavatele... Takhle se to dělá.
    Obávám se, že to bude opravdu na tu první ligu a do O2 se natrvalo přestěhuje LEV.....
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    SMRT LVU!
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    :-(
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    bylo to otázkou času
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    no jo no, pohádka končí...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    Červus neměl den a gól by nedal ani kdyby se hrálo další dvě hodiny, ale stejně byl na hřišti strašně vidět, stejně tak Sobotka. Hodně se bojím až tyhle dva půjdou pryč, to bude průser... Sparta nehrála špatně, ale je na nich strašná deka, navíc mi ke konci přišlo že už si na ty prohry zvykli a ani nebojovali, to znám od nás z minulý sezony moc dobře.

derby herně dobrý, ale atmosféra strašná, je smutný že ani na derby nepřijde sedm tisíc, hlavně že jde každej debílek o víkendu na Lva.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Byl jsem.

A zcela presne. Cervus proste derby nedava. Ten mel v prvni tretine tak 5 tutovek a nic z toho. Cela ta lajna jela ve velkym stylu, ale bez nejakyho efektu. Ty dve presilovky 5na3 byly zlomovy. V ty prvni to bohuzel zahrali velmi stylove a dobre. A ta, co jsme meli my, i kdyz zahrana desne, to zase prevazila na nasi stranu a zacali zase hrat. A dockali se golu. Nemel jsem strach ve 3., ze bychom prohrali, spartani odesli a bylo to jen cekani, kdy to neuwirthovi propadne. Ale musim rict, ze je to velkej frajer. Vhytil toho fakt mraky. Rozhodne nej hrac zapasu.

A Kadlec byl uplne mimo. U kazdy presilovky, kdy byl na modry, jsem se strachoval, ze mu to zase ujede a bude z toho brejk.

Jinak dobrej hokej, nahoru-dolu. proste slusny derby, ktery dopadlo tak, jak melo :-)
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    BIOBOID: Tak ono jim to kolidovalo s fotbalem, ale bylo prijemne ze jich tam bylo tak malo.

Neuwirthova brana zakleta byla. Do te spartanske presilovky 5 na 3 jsme je jednoznacne prehravali. Cervenkuv utok si delal absolutne co chtel a tou dobou jsme meli vest o 5 golu. Potom uz to byl celkem vyrovnany zapas o ktery jsme klidne mohli i prijit, ale to bych byl fakt nastvanej vzhledem k tomu mnozstvi promarnenych sanci.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Taky jsem četl jen online, kvůli vichřici. A dle něj to vypadalo, jako by měl Neuwirth zakletou bránu. Koukal jsem ze začátku, že kotel Lva B byl prázdnej. Ani se jim nedivim, že nechoděj...
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Kdo jste byli - nějakej report?

Ale super pocit... když jsem sledoval konec přes online na firemní akci :-)
    CRHA
    CRHA --- ---
    RUTHLESS: vyprodáno určitě není
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Rezervace nejde proto, ze je uz kratka doba pred zapasem nebo proto, ze je na derby vyprodano?! diky :-)
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KYTT: papírově je Lev účastník EL, takže se na přestupu musej dohodnout
    KYTT
    KYTT --- ---
    zeptám se na lamovskou otázku…s KHL je to stejně jako s NHL? tzn. že si kluby můžou vybírat české hráče za (imho směšné) tabulkové odstupné?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Až odejde Červenka se Sobotkou, tak přebíráme štafetu od Sparty a od listopadu se připravujeme na barážovou sérii...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam