• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    XAWYER: Vašíček by odešel stejně, chtěl víc prachů...
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    ALCAIM: + v tom transferu byl i vašíček ne?
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    BIOBOID: hokejově by mohl být skvělej, ale v palici nejspíš vyhrabáno. je to ohromná škoda, navíc jsme díky němu přišlo o Tomáše Svobodu.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    HC Slavia Praha | Pospíšil míří do Liberce výměnou za obránce Holuba
    http://www.hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Pospisil-miri-do-Liberce-vymenou-za-obrance-Holuba-6066

nechápu, co se s tim klukem stalo...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Trenér Lugana lhal, že jsem zraněný, vypráví slávistická posila Bednář - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/jaroslav-bednar-hokej-slavia-praha-d5l-/hokej.aspx?c=A121122_133355_hokej_lge

Jak dlouho jste řešil zájem Slavie?
    Jeden den večer přišel nějaký návrh od agenta, že bych se tam mohl vrátit. Říkal jsem si: Super, aspoň budu hrát zápasy. Ale nejdřív si to nechám v klidu projít hlavou. A další den ráno jsem v Luganu přijel mezi prvními do kabiny, sedl jsem si tam, dal si kafe a najednou jsem zjistil, že k tomu klubu nemám už žádný vztah.

Berete Slavii jako přestupní stanici, než přijde nabídka ze zahraničí?
    Je to tak. Chtěl bych si tady zahrát nějaké zápasy a pomoct mužstvu. I když jak koukám na výsledky Slavie, tak ta snad pomoct ani nepotřebuje.

Chtěl byste se vrátit do Švýcarska?
    Určitě. Švýcarsko je samo sobě skvělá země a hokej se tam hraje výborný. Dobré je, že po těch dvou perfektních sezonách, co jsem tam měl, si budu moct vybírat z takových deseti mužstev. Moje startovní pozice se objeví tehdy, až skončí výluka v NHL.

Jaký pro vás vůbec byl návrat do Slavie? Pořád v ní hraje Petr Kadlec, Pavel Kolařík, Marek Tomica, dokonce i Vladimír Sobotka. Nepřipadá vám to tu jako kdysi?
    Spíš myslím, že někteří kluci v kabině jsou v šoku. Já jsem furt stejně ukecanej a nejhlasitější. Takže ti noví, co mě neznají, asi čuměj, co to sem přišlo za okurku.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    HC Slavia Praha | VIDEO: Když vybouchnu, půjdu do Kralup, směje se Bednář
    http://www.hc-slavia.cz/clanek.asp?id=VIDEO-Kdyz-Bednar-ve-Slavii-vybouchne-pujde-do-Kralup-6064
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    a zbytečně blbej.)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ENGUMAZ: no, já mám pro něj slabost, ale asi je zbytečně drahej...
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    BIOBOID: hmm, to by byl svělej písek do momentálně celkem obstojně šlapajícího soukolí..
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Duda skončil, necítil se využitý. Kam půjde? Plzeň na něj prý nemá | iSport.cz
    http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/133573/duda-skoncil-necitil-se-vyuzity-kam-pujde-plzen-na-nej-pry-nema.html

škoda, že nejsou love....
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    No uvidíme, třeba si to rozmyslí...
    Každopádně obrovská perzona do kabiny!
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    XAWYER: v pragu, mam ten dojem. nebo nekde v cechach proste. ma barak a zenu s ditetem tady .-)
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    a hadašová vlastně bydlí s ním ve švajcu nebo je v praze? to je asi taky motivátor.)
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    jsem si myslel že Bedýnka si to u nás už dohraje, ale podle dnešního rozhovoru to tak moc nevypadá. jen co začne NHL tak bude chtít zpět do švajcu.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    me strasne prekvapilo ze uz mu je tolik...cekal sem ze mu je tak 33 max...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    FRANZIMOORE: je mu 36, ty dvě tři sezony snad u nás už dobouchá...
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    tyvole poď mi !! navíc u Bedýnky nehrozí, že nám po skončení výluky někam uteče :D
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    XAWYER: kdyby LEV ztratil možnost hrát playoff ve velkém předstihu, možná......... ale to by bylo moc ultimátní......
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    jedeme na titul !
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    škoda že se minul s červusem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam