• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: to by bylo skvěly!!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Ve vzduchu visí "Pražské čtvrtfinále"......
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: tak tu jsme videli uz v patek. Nedali si kotouc do jizdy, vsechno nastrelovany, nikdo kdo by zakoncil.. co je s Hertlem a Dreslerem ?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    hlavní důvod dnešní prohry = impotence
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    to by mě zajímalo, jak dlouho to ještě obrana udrží pod stovečkou
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    JAHODOVE_PYRE: je to ňáký divný s tim Furchem, to ti povim...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: no je po tatoj, hracicka. ale hegemonie jmenem furch pokracuje, dneska drzak jako svine.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Hezky Roseman a dva body doma :-)
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    ALCAIM: ¨s tim furchem mas recht, i proti Zlinu to drzel, takovejch najezdu od Kohlera a Okala a vetsinu pochytal. ..
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    a je pravda že play-off je úplně jiná soutěž a když to zavřeme a Furch bude chytat tak jako teď tak i něco uhrát můžeme. moc v to ale nevěřím.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    sezóna je dobrá, protože za nás hráli Sobotka, Bendnář a pár zápasů i Červenka. Díky nim jsme udělali spoustu bodů a teď můžeme hrát relativně v pohodě. na tým není takovej tlak, kdyby jsme hráli v tomhle složení od začátku tak hrajeme baráž.

co mě letos nejvíc překvapilo je Furch, nad Vítkovicema tři body jen díky němu.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    FRANZIMOORE: jen doplnim - navic mam letos pocit, ze davame porad dost golu a mamee hrace, kteri na sebe umi vzit zodpovednost zapasu.
    Letos me fakt bavi Jelen a samozrejme Hertl, ale ten bude jeste chvilku zrat :)
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    RUTHLESS: zatím ! ale je pro mě, jestli uděláme čtvrtfinále, tak to beru jako úspěch, protože letos sem čekal že se budem pohybovat v jinejch patrech tabulky.. navíc náš styl se podle mě akorát hodí pro playoff, pořáná zajištěná obrana, pořádnej boj a solidní golman často vyhrává tituly
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    BIOBOID: ty ses desne negativistickej :-) ja to neberu jako jednooky mezi slepymi. To, ze nam odesly tri opory do jinejch lig mi pneprijde jako pruser. i bez jich ten tym podava velmi kvalitini vykony. kdy naposled slavia hrala deset kol pred koncem o druhy misto v tabulce?! vzdyt to je super. tym je zdravej, funfuje to tam, jak ma, mame dva (celkem) kvalitni a hlavne vyrovnany golmany, obrana pracuje na 90% a utok da vic golu nez obrana pusti. to je uplne v poradku. ja jsem s toudle sezonou velmi spokojenej.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    Bednářovi to ve švajcu zase šlape:
    SCB Eishockey AG - Spieler - Stürmer - Bednar
    http://www.scb.ch/index.php?section=mediadir&cmd=detail19&cid=172&eid=411
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Občas i slepý porazí jednookého, když si jednooký přiveze Filipa Šindeláře v bráně...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    vydřený tři body, Vítkovice byli lepší, naštěstí Málek nechytal od začátku zápasu.
    bude to ještě boj udržet tu první šestku.
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    Ze by 10?:))to je mazec..
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    XAWYER: pšššššš, všichni máme vsazeno....
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    35 minuta
    7:0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam