• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    No, tak prvni v Plzni nic moc. Mam pocit ze jsme malo durazni, malo jdeme do tela, nechame plzen aby hrala ten play-off hokej, kterej nas vzdycky zdobil - tvrdej, duraznej, nesmlouvavej.
    Co je nam platny, ze Kaca vsiti 70 sek pred koncem, kdyz se pak alibisticky necha pripravit o kotouc ta cubka Kratena vsiti do prazdny.
    No uvidime zitra, jestli nepritvrdime a nedame rychlej gol, pujdem na parek..
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    JOHY: s lupenama je problém. spodek vyprodanej během hodiny. buď jít nahoru, nebo se procpat do kotle. ještě je šance že propadnou lupeny z rezervaci.
    JOHY
    JOHY --- ---
    Ja bych sel,budete nekdo resit listky?da se dostat do sektoru ke kolinakum?
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    to zas bude všude nablito,)
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    ENGUMAZ: jo to je sice fakt, ale stejne nemuzu :)
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    FRANZIMOORE: ale Velikonoční..
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    do hajzlu zase pondeli.. to mi fakt nekdo dela naschval
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    BIOBOID: dorazim... už přeskládávám plány.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: já myslím, že minimálně jeden v plzni uhrajem ;)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KUTAS: doufám, že dorazíš, budem týct 1:3 na mače :-)
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KUTAS: velikonoční pondělí draku
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Velikonoční pondělí by to mělo bejt...

Já žeru Poletína, takovejch power forvardů je v našich vodách jak šafránu......
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Hele kdy bude pátej zápas?
    KAMIL
    KAMIL --- ---
    FRANZIMOORE:
    XAWYER: jj tu prdel ma neskutecnou, je to valach :-) snad do te koncovky vyroste....rozhodne top talent...myslim, ze v NHL minimalne Michalka dorovna....
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    je hlavně dobrej u mantinelu, tam hodně připomíná jagra s tou jeho vystrčenou prdelí:)
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    KAMIL: ja teda nejvic tecu z Hertla, pochopitelne... z toho muze byt fakt hvezda jako svine, ma hroznej prehled, skvele si hlida puk je rychlej... i v padu se rozhlidne a prihraje... az zacne poradne sazet goly tak to teprve bude neco
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    tak jsem to teď prolítnul v záznamu a kurva ten mladej Růža 30s před koncem, to byl takovej kousíček k gólu.
    KAMIL
    KAMIL --- ---
    musim rict, ze se mi libi, jak hraje ta Hertlova lajna, vybornej je ten Zejdl a hlavne se mi libi ty dva beci - Kucny a Klepny (nebo jak se presne jmenujou, sorry nechci je ted hledat) - jak jsou stari vsichni?
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: ta prvni lajna skvele forcekuje, jak buldoci se natlaci pred branku, ale produktivita veskera zadna. Mica dre jak pes i pres svuj neprilis velkej hokejovej talent. Jelen je tvrdej, ale ve 2. semicku spis dostal nez rozdal no a Tomica - nejak porad nechapu co hraje on
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Tomico, KURVA!
    No jo no, nedat doma gól, nemůžeš vyhrát...

Doufám, že se s Lindrosem z dětskýho hřiště po sezoně rozloučíme, už mě sere třetí sezonu v řadě...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam