• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: já jsem uplně vysazenej na toho skrčka kratěnovýho....ten pičus se málokdy mílí, má čuch na goly. A mimoto :
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ... ale pokud vypadnem, tak díky sezoně a i těm fantastickejm zápasům v semi s Plzní, za potlesku...
    a příští rok s Bednou a kdovíským na titul...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    no tak série končí, až někdo vyhraje 4 zápasy, to je jasný....

Já jenom nechápu, že jsme v tý třetí přistoupili na tu jejich plácanou u manťáků, kurva!!!

A ten zasranej polorudej olomoučák Kratěna! Ten by nám dal góla i s levou rukou přivázanou k pravý noze...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: to už si dlouho :)
    ale máš recht, já si taky myslím, že mají mnohem víc zkušeností v utočný části..
    ale dáme je, uvidíš !!!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    už jsem jak Csaplár...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    no jo no, krásnej hokej, vyhrát ale může jen jeden..... a vyhrál ten, který má větší kvalitu v zakončení....
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    já tomu moc nevěřím, ten včerejší zápas se neměl pouštět. teď jsem koukal na tu šanci Jelena 10s před koncem - kurvaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    JAHODOVE_PYRE: V pátek bude další zápas. Dáme je. Jsme lepší.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    nadhernej zapas vcera. Jednoznacne dominovali utoky! Hertl famozni !
    ale ten gol v posledni minute, ta frustrace a koncentrovana nasranost na stridacce....
    No uvidime, mozna pojedu zejtra do Plzne poskadlit tamni ... mozna posledni zapas sezony...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    kurva tyhle prohry se špatně koušou
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    kurva!!!
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    omg
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    to byl super zápas dneska, jen s blbým koncem:/
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    Dneska rozhodně nejhorší výkon obrany a Furcha. Kde je ten Kopřiva kurna!
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    kurva!!!!!
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    KYTT: na Twitteru byla taky pekna :-) a Mazanec v tom figuroval taky.
    KYTT
    KYTT --- ---
    povedený :-)

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    HC ŠKODA PLZEŇ | Indiáni vykopali válečnou sekeru a vyrážejí na Prahu!
    http://www.hcskoda.cz/clanek.asp?id=7589

na to, že to je oficiální web, tak je to hodně neprofesionální a hlavně uplně mimo... tam budou uplakaný asi uplně všichni...

“Musíme je řezat,“ vykřikoval před zápasem do novin mladíček Hertl, kterému po utkání pravděpodobně stoupla sláva do hlavy, když roztleskával pískající plzeňské publikum, pak ale ani nepřišel na děkovačku svého týmu s fanoušky. A jeho slova si nejvíce vzal k srdci Jaroslav Koma. Osmadvacetiletý slovenský obránce, který se nikdy v extralize neprosadil a stále putuje mezi první ligou a slovenskou nejvyšší, si za svůj terč vybral, jak jinak, nejproduktivnějšího hráče soupeře. Šikovného mladíka Jana Kováře, kterému nejprve zákeřně zajel kolenem na koleno a později ho sestřelil, podobně jako Hollweg Gulu, ramenem do hlavy.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    kdyby jste chtěl někdo na dnešek dva lupeny dolu, číslo rezervace 152051416110 sektor 120. musí se vyzvednout do 12 hodin jinak to propadne.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Včera slavilo úspěch napadání vysoko a bruslení.
    Když jsem viděl, jak napadali pět minut před koncem ve třech lidech v útočnym pásmu, řval jsem "to je ono!!!". Je to sice fyzicky hodně náročný, ale jinak to prostě neuhrajem...
    Už teď před nima klobouk dolů. Tohle jsem naprosto nečekal, že budou hrát s Plzní v semifinále 2:2 na zápasy s reálnou šancí postoupit do finále... Paráda!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam