• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    já původně myslel, že je to Plzensky choreo, tak jsem si rikal... ty vole, to nechapu... a ted koukam v jakym jsem auditku a ze super teda...
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Přesně tohle bylo perfektní choreo ještě v kombinaci s western hudbou a smály se i Plzeňačky co seděly pod náma...
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    HAVANA: tak vidíš !
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    JAHODOVE_PYRE: nevidel :(
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    HAVANA: a viděl plachtu přes půl kotle ?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    na me to pusobi tak trosku amatersky vzhledem k tomu ze to je ofiko material...to je cely :(
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    HAVANA: já bych ti spíš doporučil občas na nějakej zápas zajít, než pořád koketova s bílou vdovou. Někdy mám vážně divnej pocit, že se chceš dostat mezi nyxovou intelektuální elitu. Trochu reflexe ...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    HAVANA: To mi přijde děsně super :-) to velký chorého bylo perfektni a nedivím se, ze to přejali i takto
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    HAVANA: proc ?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    no tohle mi pride trosku debilni :(

JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    DOWSON001: nevim jestli oba myslime stejnyho furcha. Ja teda smekam pred jeho letosnim progresem. Fakt mu verim a udivuje me zakroky. Ze mu nevysel jeden zapas ? posrala to totalni nedisciplonovanost a prijmuti hry Plzne, zase jsme dostali nalozeno u mantaku...
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    no vcera vylozene zavinil jeden gol, pak zase zazracne zachranil jinej... nebyl to dobrej vykon, ale ani to nebyl tragickej vykon .. takze to tak nehrot
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    .. spis jsem vzdy vydesenej kdyz na nej nekdo jede,prave po tech jeho minulych playoff.. Kdy vyrazel jenom na souperovo hole!
    Vem to cert.. Zitra to vyjde!
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    ALCAIM: Treba druhej gol vyrazil Pletkovi primo na hul..
    Obrana bohuzel vcera naprosto tragicka.Snad jim růža dá zabrat a zítra se to srovná !
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    DOWSON001: Včera vyrážel kolem sebe. Předtím moc ne, ale pomalu se přesouval ze strany na stranu. Problém byl hlavně, že naši hráči v poli často zmatkovali. Včera může Furch za 2 góly (první dva) Pak už to byla chyba obrany.
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    FANDOR80: Pinc je díra,to je jasný,ale ten je za zenitem.
    Furch je věkově někde jinde.. nevim co má jeho otec s Růžou,ale nechápu,že tam ještě je.
    Furch měl vydařený tři zápasy... coz je asi jeho maximum na play off..bohuzel to porad vyrazi kolem sebe... To je fuk,at zitra chyta Kopr,zitra i v patek vyhra a ubrecenej Straka..
    Pak se tesit na uplakanyho Cajanka a simulanta Lesku !
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    DOWSON001: co včera Furch posral?
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    DOWSON001: Hele hele Furch není žádná díra jako třeba Pinc. Má své dny. Zatím na PO chytal dobře. Nepovedly se mu 2 zápasy. Spíš jak píše Pyréčko se probrali dědci Straka a Vlasák. Spíš nás musí štvát, že jsme je měli včera 2x na háku a stačilo se ubránit kritické první 2-3 minuty po vstřeleném gólu. Nevím no, myslím si, že stačí je přebruslit a pak odpadnou sami, zatím nás přehrávají oni.
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    A tohle je spis smutny... Kam asi po sezone pujde...?

Červenka o smlouvě s Calgary: Dostal jsem maximum, co mně mohli dát - Sport.cz
    http://www.sport.cz/hokej/nhl/clanek/425452-cervenka-o-smlouve-s-calgary-dostal-jsem-maximum-co-mne-mohli-dat.html
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Ja jen doufam,ze se uzdravi Kopr a bude chytat.
    nevim kolik Furch musi tech playoff posrat,aby se konecne po tech letech klidil nekam treba do sparty zdarma jako dar.
    Vcera silena obrana,ale Durch taky...
    Jinak pohlednej zapas s bohuzel spatnym koncem.Vyborny choreo a tesim se na patek !!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam