• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    Kopr prej nechytal z části i proto, že odmítnul podepsat smlouvu, která mu byla předložena..
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    DOWSON001: nechat todle golmansky duo... prijde mi to zcela v poradku, furch vyzrava a jde anhoru! spis se bojim, ze neudrzime kopra :-/
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Byla to perfektni sezona !!
    Vyhrany derby... bronz...
    Do pristi sezony jen pritahnout Klepise, Bednare a darovat Furcha...
    SHELL
    SHELL --- ---
    ALCAIM: ja to jen blbe napsal. rudej je dost, ale blbej snad jeste vic. zapasy jsem videl, ale ccasto jsem vypinal zvuk....
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    medaile je doma, před začátkem sezóny jsem čekal baráž. ve finále to asi budu více přát Zlínu, tým plnej odchovanců, žádný žoldáci.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    SHELL: Záruba je rudej, viděl jsi jejich zápasy proti Třinci? tam to bylo uplně jasný.
    SHELL
    SHELL --- ---
    ALCAIM: zaruba je vic blbej a nez rudej. neda se poslouchat. obzvlast kdyz se zamysli a snazi se byt vtipnej... ja se zaznam toho vcerejsiho zapasu bojim pustit. Jestli to komentoval tenhle kokutek robin, tak to asi ani nedoukoukam...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    já ještě dokážu pochopit neobjektivitu u bývalých hráčů, ale co předvádí ten zmrd Záruba je už moc. když se nedokáže udržet tak ať nás nekomentuje, nevyjadřuje se k nám.
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    Z expertů je největší šéf Martin Hosták, po něm asi David Pospíšil a potom Milan Antoš. Ze Zajíce a Richtera nemůžu, to jsou strašní tragédi: Zajíc nedá dohromady souvislou větu, Richter v každém přenosu opakuje ty svoje perverzní vtípky...
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    mě se z tech hokových "expertů" v čt nejvíc zamlouvá Milan Antoš, pak byl dobrej David Pospíšil
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    JAHODOVE_PYRE: jo, ale až na Zajíce. furt se opakuje, jedno klišé za druhým.. takovej chytřejší Richter (a jeho penzum práce..)..
    jediná extratřída je Hosták, ten trumfne i komentátory z profese..
    za Hostákem bych viděl Antoše a pak asi Kyselu, ale ten už se na to vy...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    Nemáme se za co stydět, říkali slávisté po vyřazení. A čekají na bronz - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/vladimir-ruzicka-a-petr-kadlec-po-vyrazeni-z-play-off-pcr-/hokej.aspx?c=A130403_221729_hokej_cig
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    docela fer mi prijde tahle dvojice
    Fotogalerie: Tomáš Jílek a Josef Zajíc
    http://www.lidovky.cz/Foto.aspx?r=ln-media&foto1=KHU4a03cf_ZAjAc_bmp.jpg
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    ALCAIM: řešili jsme to už mnohokárt předtím, ale tahle dvojice je nejstrašnější.
    Záruba je zanícenej neslávista a richter je kunda, která nemá ani 5 pohromromadě.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    JAHODOVE_PYRE: na tom zmrdečkovi Zárobovi je tak strašně znát jak nás nesnáší a nemá rád Růžu. každej má nějaký sympatie, ale on je placenej za nestranost.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    XAWYER: ten me sral celou dobu, nechápu že si ho tam záruba zve, vzdyt ho musi porad opravovat. Kryplove !
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: máš ryby :)
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    O tomhle klukovi se taky uvažovalo, že by se mohl na rok vrátit. Tak bohužel...
    Jaskin Signs 3-Year Entry-Level Contract - St Louis Blues - News
    http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=663742
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ... a zas půl roku bez hokeje, kurva!!!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    RUTHLESS: já bych toho padavýho zmrda ve Slavii nechtěl ani kdyby tam hrál zadarmo... Navíc pro mě dneska umřel Vlasák za ty jeho posunky po gólu na 4:2, kdy se měla minutu před koncem pískat nebezpečná hra vysokou holí a místo toho končila sezona. Místo aby držel hubu, podal ruku a byl rád, že si zahraje poslední finále kariéry......
    A co si budem povídat, ten třetí gól byl čistě Furchův........ stejně jako první dva doma......
    Příští rok budeme mít mančaft na to, abychom si s takovýma uplakánkama vytřeli řiť 4:1.
    Přesně tak s tím Bedýnkou...

Jinak sezona výborná a i přesto přeju - no silný slovo - budu radši, když to vyhrajou uplakánci než Třinec nebo Zlín....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam