• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    BIOBOID: A co myslis, ze uz asi 5 let planuju? :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DUMBO_STRANG: je to divný, když na tu KHL tak nadával.........

bylo by na čase se do tý Růžovy dcery pořádně "vnořit" a přijít s pořádným infem, ne? :-)
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    BIOBOID: To se mi dle toho co slysim od kamaradky jeho dcery uplne nezda. Rikala, ze mu z KHL porad nekdo vola, nekteri manazeri i nekolikrat denne, nabizej neskutecny prachy, takze samozrejme v hlave mu to porad hloda, ale zatim stale odmital. Myslim, ze tady tomu sport trochu pridal a nebo to Ruza nejak neobratne vypustil.

Taky rikala, ze pro uspech v teto sezone delal Ruza uplne vsechno. Makal jak barevnej. Obycejne si treba pry zajede na jeden nebo dva dny s rodinou na hory behem sezony. Letos nic. Jen prace.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    takže kdyby nepřišla nabídka z repre, tak by Růža odešel do Slovanu... hm........
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    na tomhle něco prostě bude, převzato z DF:

Tak ještě jednou a vice zeširoka,pricemz si odpustíme veskere anymozity, afekty apod a snad se shodneme:

1. Pusobeni v O2A je pro klub, který se od doby nuceného vypadku Skansky (důvod je dostatecne znam), cim dal tim vetsi ekonomickou zatezi, nemluve o prizpusobovani hracich terminu - i to je jedna z pricin,ze letos - podruhe za poslední 3 sezony - pujdeme do P-out.
    2. Za poslední leta se struktura majitelu vícekrát menila, aniz by někdo z nich/akcionaru byl schopen prinest zasadni peníze.
    3. Ani VR, nerku-li kdokoliv jiny z vykonneho manazmentu (rekneme srdcaru), nikdy nemeli o ekonomických zákonech ani tuchy.
    4. V naší EL je nesmyslny počet ucastniku, tj. uz tak male sponzorske portfolio se rozmelnuje.
    5. Expanze KHL je cesta historicky odpovídající chovani této velke zeme, coz pro nezdanene peníze magnatu mistniho prumyslu (a nejen jich) je idealni spojeni.
    6. V hlavnim meste státu, který ma svou hokejovou tradici, hraje jeji predni klub s velkou fanouškovskou zakladnou spolu s umele vytvorenym zástupcem KHL pod strechou haly, která jim pada na hlavu, zatímco do jediného zarizeni, majiciho parametry svetoveho hokeje, chodi 3 tisice diváků.
    7. V nedavne době doslo po dlouhych peripetiich ke zmene majitele této haly, zrejme nejsilnějšího tuzemského ekonomického uskupení s sirokymi kontakty ve Velke zemi.
    8. I v tomto state jsou lide, kteri umeji pocitat.

Pokud se tedy shodneme na vyse uvedenych bodech, dojdeme k jedinému zaveru, který by mohl znit:
    Vstup nového majitele do HCS, resp.zmeny majitelske struktury ve stavajici akciove spolecnosti, byl cileny, předem dobře zkalkulovany proces rady subjektu, v nemz jednotliva jmena hraji pouze sekundarni roli.
    Pratele, klubismus konci tam, kde z vacku vypadne první gros.
    DEVIANCE
    DEVIANCE --- ---
    Celý je to divný. Růža přece nikdy nechtěl trénovat jen repre, to mi pro něj nesedí. Taky to, že tam jde jen na rok je takový "koncepční" pro repre tým. Moc tomu nerozumím, ale začínám mít trochu obavy o budoucnost Slavie :/
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ENGUMAZ: to prý celou sezonu...
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    DUMBO_STRANG: ..hlavně taky prý nechodí prachy... :(
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    Kolegyne byla vcera opet na drinku s Ruzovou dcerou - samozrejme jsou jeji zjisteni znacne nepouzitelna, nicmene jasne z toho vyplyvalo, ze atmosfera v tymu je absolutne na hovno. Hrace naprosto desi, ze by meli hrat pod Weismannem a vsichni (od hracu po masery a trenery mladeze) vyhrozuji, ze po odchodu Ruzi mizej pryc.

Tady nicmene cekam, ze horke hlavy vychladnou a odejdou pouze ti 2-3 pouzitelni hraci co mame.

Kazdopadne mi prijde jako blaznovstvi cekat, ze se za teto situace probojujeme do PPO.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ALCAIM: slyšel jsem, že nechává hráčům, co se týče systému hry a taktiky, poměrně volné ruce...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    DUMBO_STRANG: jsem v klidu, jeden kvalitní polský trenér je teď k dispozici
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    HC Slavia Praha | Slavia uvolní Vladimíra Růžičku pro národní tým
    http://www.hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Slavia-uvolni-Vladimira-Ruzicku-pro-narodni-tym-6861
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    XAWYER: jestli repre, tak odejde od Acka
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    DUMBO_STRANG: zacinkaj rubly, vrati se cervenka a skoupi se pulka extraligy...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    DUMBO_STRANG: tak khl se hraje s rublama. Tam tydle hrace nepotrebujes.

Ale stejne mi to nejak nesedi... Nemyslim si, ze je to realny.
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    BIOBOID: No jo, ale s kym tu KHL chteji hrat?
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    tak on přeci ze slavie neodchází, bude zase sedět na dvou židlích jako už několikrát ne
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DUMBO_STRANG: anebo chtěj do KHL a jen se potřebovali zbavit Růži, protože ten jasně deklaroval, že jedině bez něj...
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    BIOBOID: Ale tak proc by do toho klubu pak majetkove vstupovali? Stacilo jenom pockat dokud se to nepolozi samo...

Souhlasim ze to tak vypada, ale smysl mi to nedava. A uplne stejne to mam s fotbalem.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    FANDOR80: tvrdili, že vrátí Slavii, kam patří. Odešel Hertl, přišel Bedýnka dohrát + tým ještě oslabil a během roku se prakticky nic neděje, ačkoli klesáme níž a níž........ a ve finále ho hned pouští bez keců k repre, ještě mi přijde, jakoby to uvítal.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam