• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    ROENICK: Chtel sem napsat to samy. Dobu kdy pusobil v Komete, jsem nesl velmi tezce.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak tohle nepřeju ani slávii, vlastně větší zmrd a lidskej odpad se v hokejovym prostředí nepohybuje...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    to nejlepší z Lubiny
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Benýšek je skvělý likvidátor firem, Lubina aut a Lokvenců...
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    MAXXB: „Hledáme nového trenéra, který určitě předstoupí i s požadavky na hráčský kádr. Co se týče toho současného, Vladimír Růžička ještě předjednal prodloužení hráčských smluv, které nám končí k 30. lednu. Ostatní hráče máme pod smlouvou.“
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    Tohle je pro me osobne horsi nez Rebicek a Straka ve fotbale.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Letní posily:
    Jan Čaloun, František Noname, Bohuslav Noname, Stanislav Noname, Jiří Noname.....
    Cíl:
    playoff
    Cíl v průběhu sezony:
    vyhnout se baráži
    Upgrade ke konci sezony:
    záchrana
    ......
    Je nám líto, back to Eden......
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    Po Růžovi Lubina... To jsme teda v prdeli...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    dojede sezonu za co nejmíň a adijós amígos. Lion A a Lion B mají připravíno...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    tak teď už je jasný, že Benýšek jen likviduje další firmu
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    horší to bejt nemohlo...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    sem si ublink...

ale beranek se mi tam libi, to zase jo
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    A je to tu! pitcho ne.. ale dalo se to tak nějak čekat...

Sešívaní už znají jméno svého nového trenéra. Jen pár dní po skončení sezony se jím stal Ladislav Lubina. Funkci asistenta bude vykonávat slávistům dobře známý Josef Beránek.
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    Na závěr bych se rád zeptal, jak si představujete vaší budoucnost? Mohou se na vás fanoušci Slavie těšit i v příští sezóně, nebo uvažujete o změně působiště?
    Momentálně vůbec nevím. Já jsem pod smlouvou, nicméně oslovil mě majitel klubu, že by si se mnou chtěl sednout, ale bližší informace zatím nevím, takže uvidíme.
    HC Slavia Praha | Jaroslav Bednář: Chtěl jsem se Slavií postoupit do play-off
    http://hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Jaroslav-Bednar-Chtel-jsem-se-Slavii-postoupit-do-play-off-6938

kurva co se děje? to to chtějí rozpustit??? 14 hráčů má smlouvu jen do 30.4.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    pěkně popsaný:
    Růžička prohrál. Ale stejně ukázal, že umí příběhy o vzpourách | iSport.cz
    http://isport.blesk.cz/...n/198281/ruzicka-prohral-ale-stejne-ukazal-ze-umi-pribehy-o-vzpourach.html

ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    Nemáme se za co stydět, řekl slávista Bednář. Co bude dál, neví - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/...redkole-play-off-bednar-rozhovor-fw9-/hokej.aspx?c=A140316_223516_hokej_bem
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    uhrali jsme v tehle sezone max co mohli. v poslednim zapase prii nas nestalo stesti a sli jsme navzdory vsemu. Pro me za par poslednich zapasu velkej herni progres ve smyslu bojovnosti a docela i produktivity. Bylo by krasny jit na rudy, ale nejsem si jistej jestli bychom po 4 zapasech nevylitli kominem :) Taky fer, ze za tohodle stavu pujde holesovicka luza na vitkovice a tam by to nemuseli mit snadny...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ALCAIM: těch minut jsem nechápal, hlavní o tom nevěděl a až čárovej mu začal řvát o 2+10 a až potom co prijeli Pardubicaci to bylo 5 a do konce

no a potom jak tam bylo podrazeni (uz nevim koho kdo, 2 minuty asi 3min pred koncem) tak picus Richtr v televizi... "ale tohle si slavisti vybreceli" pak zpomaleny zaber, "kontakt a faul tam byl jasny"... no neni to mamrd...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam