• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    BIOBOID: Promin, ale pro koho to mohla byt novinka? Jen se potvrdilo to o cem se mluvi uz mesic nebo dva, ne?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Každopádně je to obří levá i na potencionálního investora, kterýmu jsem to prakticky volal dnes já a pro něj to byla velmi nepříjemná novinka, ale je zatím vázán mlčenlivostí, jen řekl, že jim pan Pitter tak uplně neříkal pravdu.
    Pro mne to znamená, že peníze by v dohledné době byly, ovšem vůle není... Kdo by si to teď koupil?
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: já se nedivim. Fér jednání ...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Kadlecovi zavolal Straka, že mu dá stejnou smlouvu a ještě mu doplatí, co mu dluží Slavia (platy za 4 měsíce) a on kývnul...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Likvidátor odvádí skvělou práci a pak si přes mluvčího dovolí hlásit na legendy typu Kadlec, srdcaře Jelena, Růžu apod, že chce jen ty, co mají zájem bojovat za Slavii... po roce působení ve Slavii? Po půl roce, co jim neposlal korunu, a pak nabídl směšný smlouvy? S timhle kádrem nemáme co dělat. Budem dostávat příděly uplně všude a ještě s lidským odpadem na lavičce.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    ALCAIM: HC Slavia Rytiri ?!
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    konec spekulací, teď už je jasný že končíme. bude nejlepší prodat licenci, než s tím torzem hráčů schytávat všude naloženo.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    ALCAIM: ty voe! tam nezbyde nikdo ...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    tak je to tady ofiko:
    HC Slavia Praha | Kádr Slavie dozná několika změn
    http://hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Kadr-Slavie-dozna-nekolika-zmen-6983

Ve Slavii se kromě Kadlece rozhodli dále nepokračovat Petr Jelínek, Lukáš Krenželok, Vladimír Růžička ml., Dávid Skokan a Lukáš Žejdl.
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    BIOBOID: a nerikala ta Stara Blazkova s kym budeme pristi rok hrat? o.O Aspon ze golmani zustavaj :-D
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Stará Blažková povídala, že do pryč jdou:
    Wharton
    Bednář
    Kadlec
    Žejdl (Třinec)
    Krenželok (Liberec)
    Jelínek (Liberec)
    Skokan
    Valach (Brno)

Hráči kteří jsou stále bez smlouvy
    Růžička (dostal novou ještě ji nepodepsal)
    Sklenář (ten nabídku ještě nedostal podle mých informací)

Richard Benýšek: "chci, aby Slavia hrála v příští sezoně extraligy důstojnou roli" :-)
    SKS1892
    SKS1892 --- ---
    Prodá hokejová Slavia extraligová práva? Je to kravina, tvrdí její šéf - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/...tl-spekulace-o-prodeji-extraligy-pdy-/hokej.aspx?c=A140415_103351_hokej_bem
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Dostaly se ke mě dobré zprávy ze zákulisí (přímo od snad budoucího investora).
    Teď se jen modlit, aby to Pitter nevzal....
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    Růžička do války slov nejde. Snad Slavia nerozprodá hráče, doufá - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/slavia-rozhovor-vladimir-ruzicka-dlw-/hokej.aspx?c=A140409_210538_hokej_vl
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    FANDOR80: no to rozhodně je... Asi si Benýšci mysleli, že to za rok prodaj rusákům, vyvařej a ještě dostanou KHL do o2. Ale to se nepovedlo, tak o2 podepsal Lev a oni se té "přítěže" chtějí co nejdřív zbavit...
    Každopádně to je konec.
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    Aby nás nekoupil Lev. Mam dojem že Hc Slavia je mrtvá.
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    Tak prej odchází i Krenželok (do Liberce) a Bedna (do Švýcarska)... Nevím s kým to chtěj příští rok teda hrát... :-/ (btw, nepotvrzené info, spíš jen interní řeči)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Mě by zajímalo, proč to B+B kupovali a co s tím chtěli dělat?
    Teď chtěj evidentně co nejdřív utéct za co nejmenší ztráty...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BOD1E: byl si lepší v hledání, mě se to nepodařilo. To je skoro až neuvěřtelný :)
    SKS1892: Tyvole, to je síla ! se přiznám, že to bych kapituloval a snad se na to i radši vysral :)
    SKS1892
    SKS1892 --- ---
    JAHODOVE_PYRE: na finále s pardubicema tam bylo víc než 6000 lidí a bylo to celkem psycho :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam