• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    KYTT
    KYTT --- ---
    ALCAIM: Pan Výborný.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    FANDOR80: Výborný? ty dnes pijes?
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    Tak vyrazili i Beránka, a to jsem si myslel, že by právě on byl pro nás ten pravý trenér. Prožil několik let ve Slavii a myslím si, že by v horizontu 5 let mohl postavit na odchovancích dobrý mančaft. Lubina byl jen vůl a kvůli volovi si pan Beránek zkazil jméno. Pan Říha není řešení. My potřebujeme trenéra co zná mládež a umí kombinovat stáří X mládí. Napadá mě i pan Výborný, ale to je Sparťan, že? .
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    HC Slavia Praha | Trenéři Lubina a Beránek byli odvoláni
    http://www.hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Treneri-Lubina-a-Beranek-byli-odvolani-7379

"Děkuji trenérům za odvedenou práci a za profesionální přístup, nicméně jsem se rozhodl, že je potřeba dát mužstvu nový impuls," uvedl Vladimír Pitter.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    neco se povida o lionu A pristi rocnik, tezko rict...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    XAWYER: Lion B
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    co asi bude s tou vysocanskou halou az Slavia sestoupí... ve skyboxech by mohla byt nějaká ubytovna pro Ukrajince třeba;)
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    nejde mi do hlavy co mají vlastníci klubu v plánu. hrát s jedním z nejhorších týmů v největší hale? bohužel se bojím nejhoršího, to že Růža zdrhl hodně o všem napovídá.
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    SPOOK: Vyhozený prachy. Myslím si že by Beránek stačil.
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    vono je celkem jedno, kdo to bude trénovat.. stímhle kádrem je to na první ligu ložený bohužel
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Lék jsou peníze.
    Pokud hraje Tomica první lajnu a chodí na přesilovky, tak to znamená, že máme kádr na střed první ligy.

Pitter měl nabídku od jedné finanční skupiny, že by se toho rádi účastnili. Slíbil, že se ozve, až se to vyřeší s Benýškem.
    Neozval se.
    Jelikož se ani rozhodně nehnulo nic pozitivním směrem (co se rozpočtu na A týmu týče), předpokládám, že tam Benýšek pořád je, akorát mimo světla reflektorů.

Nevím, co si o tom myslet.
    CRHA
    CRHA --- ---
    Pro mě jsou po té svini vožralý asi nejhorší zmrdi Bokroš a Had. Říhu jakžtakž ještě beru, pokud ten zkurvysyn odtáhne.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    KUBAN88: tjn. když trénoval Pce, tak jsem ho nesnášel, ale pořád bych neklasifikoval jako lidskej odpad, čemuž se u Lubiny neubráním. Třeba se ukáže jako lék na naší mizerii a nebo to bude jen další anabáze... epiozoda...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    SPOOK: to je fakt jak ve fotbalové Slavii - když po Strakovi přijde Rada...

Říha je snad nejvýše na mém trenérském hate listu... ach jo...
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    Říha?
    Slavia loví velké trenérské jméno. Probíhá jednání s Milošem Říhou - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/...5_hokej_cig#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Tak jsem tam včera byl a jsme hráli teda fakt šíleně.... doufám, že je to v tom trenérovi, protože jinak s tímhle nemůžeme v extralize zůstat...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    tak sbohem, Láďo...... snad...
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BIOBOID: Tady píšou:
    Lubina zůstává. Prozatím. Zdeptanou Slavii čeká důležitý zápas - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/...anek-krize-divisek-lubina-pitter-p17-/hokej.aspx?c=A141201_143339_hokej_cig

V tuto chvíli je jisté, že Lubina u týmu zůstává, ale jeho pozice už není tak pevná. Majitel klubu Vladimír Pitter se nyní k situaci nechce vyjadřovat a jen vzkázal: „Víc ode mě uslyšíte až po úterním zápase proti Kometě."

Tak dneska povinně všichni fandit Kometě :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BOD1E: Já doufám, že už se jedná o jeho poslání do prdele.

Neříkám, že to někdo jinej spasí. Ono, co si budem povídat, ten tým je šílenej. Pár starochů a to horší, co zbylo, kterej má tak na střed první ligy max. Ale horší to asi nebude a aspoň zmizí to negativno toho zbytku fanoušků, co tam pořád ještě chodí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam