• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    rozbalit záhlaví
    MABLUNG
    MABLUNG --- ---
    DEVIANCE: U busu nám Bena říkal, že mu řekl, že je čurák.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    DEVIANCE: kecy, nebo tak něco ... gestikuloval po golu smerem k rozhodcim
    DEVIANCE
    DEVIANCE --- ---
    Za co dostal Bedynka tu osobku?
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    JOHY: Jinej duvod toho videa tam nevidim - potvrzeni, ze ty penize vzal...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    MABLUNG: čirý bláznovství chtít po někom takovej dres
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    MABLUNG: mám doma jeden z prvního titulu, ale zbavit se ho nechci.
    JOHY
    JOHY --- ---
    Co dokazuje, že to byl sponzorskej dar bez dokladu?
    MABLUNG
    MABLUNG --- ---
    Neválí se doma někomu nějaké staré HC Slavia dresy? Z doby před změnou znaku na lví hlavu. Kdyby jo a už byste je nechtěli, tak já bych je uvítal.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    to video dokazuje debilitu toho otce, dal pul mega na šatny a čekal že tím udělá z kluka hvězdu???
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    KAMIL: otázka jak to lze chápat - buďto donor pro klub a kluku poper se, nebo něco za něco, asi nebyly pořešený mantinely dealu ;)
    KAMIL
    KAMIL --- ---
    KUTAS: tj., ale jinak se mi libi, jak s nim Ruza vybehl....je to furt lepsi forma protekce, ktere je v hokeji jinak spousty....na druhou stranu ani neni mozny se divit tomu fotrovi, tj. kdyz nekdo vezme prachy, tak ocekavam, ze se na mne nevysere....
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    HAVANA: účelem toho videa je zjevně potvrzení, že Růža nějaké peníze vzal = tím pádem na ně asi není doklad.
    Takže to reálně potvrzuje něco jako černý fond apod.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ja to teda pochopil ze to byl sponzorskej dar na kabiny a tatinek cekal ze synek bude hrat
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    HAVANA: možná sponzorskej dar bez dokladu... ale jinak jsem to tam taky úplně nezachytil aneb Růža si dává pozor co říká.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    mozna mi neco unika, ale v cem je problem?
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    BIOBOID: Jde za penězi. U nás došly. Kámoš co v branži trochu chodí (dodává do klubů výzbroje) mi neustále tvrdí, že je to právě Růža kdo nás dostal na mizinu. Moc se mi tomu nechce věřit.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    O KHL už Růžička neusiluje. Nejspíš se stane trenérem Chomutova - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/...4_hokej_ten#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box

No, je to už celkem jasný. Smutný.
    „Ještě je předčasné říct, že to tak stoprocentně bude, ale myslím si, že to tak dopadne. Ještě se musím domluvit s Jardou Veverkou (majitelem klubu). Teď je ale pro mě na prvním místě mistrovství světa,“ dodal Růžička, podle něhož na angažmá u Pirátů nebude mít vliv, zda úspěšně zvládnou baráž o extraligu a postoupí do nejvyšší soutěže.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    a zasloužíme si vůbec udržet se v extralize? to co letos předvádíme ve většině zápasů je na úrovni první ligy. tehle tým na to kvalitou nemá a představa jak se od září plácáme v prázdný O2 aréně.... to ať radši spadneme, aspoň je šance že odtáhnou Benysek, Pitter a spol.
    MABLUNG
    MABLUNG --- ---
    ALCAIM: Po včerejšku bych se nedivil, kdyby už v posledním kole, proti Motoru nebylo o co hrát.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    kurevsky smutný tohle sledovat
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KUTAS: příští úterý chci jít, no a pak v neděli poslední zápas proti motoru. ani bych se nedivil, kdyby se hrálo o vše do posledního kola.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    já to nedávám, ale co to příští úterý?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam