• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    MABLUNG
    MABLUNG --- ---
    MATHES: Nejsou. Vyřešený není vůbec nic. Naopak vzduchem líta 8 mega dluh za elekrtřinu.
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja myslel, ze prachy uz jsou vyreseny - porad nejsou?
    SKRU
    SKRU --- ---
    videl sem sobotni domaci a ten notor byl o parnik jinde. hodne to chtej no...jako slavisti makali, ale preci jen tech 20% navic nevyzdimes, kdyz mas/nemas smlouvu a nevis, co s tim klubem bude pristi rok..
    MABLUNG
    MABLUNG --- ---
    No myslel jsem tak, že jsme neměli na postup přes Motor. Na postup do Extraligy nemá, dle mého názoru, ani Motor.
    MATHES
    MATHES --- ---
    hele ja vim, ze na tu extraligu jeste nemame... ale clovek by rad videl tu slavku hrat alespon ten playout
    MABLUNG
    MABLUNG --- ---
    Viděl jsem osobně všech pět zápasů a neměli jsme na postup. Nejlepší byl první u nás a pak druhý v Budějovicích. Druhý domácí zápas byl naprostý kolaps a pondělní v Budějovicích už byl takový odevzdaný.
    MABLUNG
    MABLUNG --- ---
    BIOBOID: Hlavně naši bývalí hráči se předváděli v dost nepěkném světle.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MATHES: Co bychom tam dělali?
    Ale co jsem slyšel, zadarmo to nedostali jako my loni od nich a prý se hodně simulovalo, brečelo a připískávalo...

No a má někdo informace, co bude? Fantazii mám velkou......
    MATHES
    MATHES --- ---
    mno nic... po tom prvnim dvojzapase jsem jim docela veril :(
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---

převzato od rudochů, pobavilo
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    ach jo

Vytrvalec Kadlec si jde pro rekord. Mrzí ho osud Slavie i úbytek diváků - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/...-zapasu-extraliga-rozhovor-plzen-pp2-/hokej.aspx?c=A170313_212336_hokej_ten
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    HC Slavia Praha | Reportáž ze zápasu: Č. Budějovice - Slavia 2:3 | Je vyrovnáno! Slavia přetlačila Motor a slaví první triumf série
    http://hc-slavia.cz/...s.asp?id=Je-vyrovnano-Slavia-pretlacila-Motor-a-slavi-prvni-triumf-serie-6232

Neskutečný, obrovskej klobouk dolu, ikdyby už nevyhráli ani zápas...
    Na to, že skoro nikdo nemá smlouvu na příští sezonu a maj sehnaný angažmá jinde...
    MABLUNG
    MABLUNG --- ---
    MATHES: No na většině stadiónů 1. ligy je situace velice podobná. S vyjímkou Budějovic a trochu i Jihlavy.
    MATHES
    MATHES --- ---
    jako uprimne to fungovani garaze me (zvlast v dnesni dobe bezpecnostnich ramu a cipovych vstupenek) vzdycyk dostane. mezi tretinama si treba dojit do trafiky pro cigara, nebo k cinanum pro nudle (to jsem videl v pondeli) je proste tak skvely :))
    MATHES
    MATHES --- ---
    XAWYER: mno... v garazi to takhle funguje, klobasy byly v pondeli hlavne pred stadakem :D
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    XAWYER: zároveň by se asi hrát nemohlo. detaily neznám.
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    ALCAIM: jak by se dalo využít občerstvení? přeci nejde aby se lidi z hokeje jen tak toulali po tribunách fotbalovýho stadionu, notabene jak by to bylo kdyby se hrál zároven hokej i fotbal?
    MATHES
    MATHES --- ---
    pokud vim, tak petros hazel nejakej "dlouhodobej zamer" nic neni podepsany ani vytesany ve skale.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    RUTHLESS: nic se bourat nebude, pořád jsou to všechno pozemky sportovního klubu slavie. jestli v tom teda není nějaká další česká prasárna.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ALCAIM: to bohuzel neni pravda. Pokud se podivas do SKS auditka fotbalu, tak se naopak resi studie, ze se kolem Edenu vsechno bude bourat a menit. Petros to tam postoval. Jakoze se zrusi jak atletickej stadion tak umelky. Takze urcite ne stavba dalsi haly. Ale mne by to prislo naprosto famozni, mit vsechno takhle krasne u sebe. Nehlede na to, ze by se tam treba dala hrat hazena nebo futsal... Pekna hala pro 6-8k treba.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam