• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    MATHES: pořád chybí to hlavní, sehnat blázna co do toho bude rvát prachy. vypadá to ale slibně.
    MATHES
    MATHES --- ---
    Ze by zaklad nejaky dlouhodbejsi koncepce, nebo jen slibotechna na utesovani?

"Základem je vytvořit silný tým partnerů, abychom mohli postupně navýšit rozpočet na takovou výši, která by nám umožňovala bojovat o nejvyšší příčky,"

HC Slavia Praha | Úkol číslo jedna trvá, musíme vytvořit silný tým partnerů, říká Standa Tichý
    https://hc-slavia.cz/...y-10749&fbclid=IwAR1faacUutMod4y6b9JDLAmDL-vg6-iYlFZc0cbobJJCnrwDjTRQTzfqjDE
    MATHES
    MATHES --- ---
    Jako co vam budu povidat, udelalo mi docela radost, kdyz jsem videl Chomoutov spadnout.
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    A po kom by mohl zdědit inteligenci,takový koště
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    CRHA: teď je jen otázka času kdy přijde s vlastní módní kolekcí
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    CRHA: chci být jako Vácha... on je fakt dement
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    CRHA: aha, tak on je to navíc idiot
    CRHA
    CRHA --- ---
    ALCAIM: A vrchol: "Na základní škole jsem chodil do školy s Lukášem Váchou, který dnes hraje za Spartu, navíc s Bořkem Dočkalem několik let platí za kmenové hráče Sparty. Bylo by super, kdyby se mi v budoucnu podařilo něco podobného." Za mě to rozhodně dokázal...aneb jak se stát superkokotem ze dne na den
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ANDR3E: ... dodává zkušený centr....
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ANDR3E: To ti něco uniká no..
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    FANDOR80: "Chci pomoci dostat Spartu zpět na pozice, kam tento klub s obrovskou historií patří," dodává zkušený centr.

zmrd
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    ENGUMAZ: v době baráže už měli podepsaný smlouvy v Chomutově na další sezónu
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    ALCAIM: o co slo?
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    ALCAIM: o tom nic nevím, tudíž nemohu soudit, beru to ze sportovního hlediska, zkušenej hráč, bojovník....
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    BUGAS: mě by vadil, od více zdrojů jsem slyšel o té prasárně od Tomici a spol. když jsme spadli
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    ALCAIM: Marek Tomica by mi třeba rozhodně nevadil
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    Doufám že naše nové vedení nenapadne znovu angažovat hráče z Chomutova.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    Teď se to láme !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam