• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    rozbalit záhlaví
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    BIOBOID: bohužel to bylo celou sérii, začínám mít k Jágrovi silnou nesnášenlivost
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Tak jsem to zapnul a:
    4:4
    Přesilovka 5 na 3.
    Buly vyhrává Slavia, po chvilce hvizd rozhodčího, opakuje se, Plekanec ven z kruhu pro vhazování, wtf?
    Další buly, podražení slávisty, ticho.
    5 na 4 spíš ve střednim pásmu.
    2 minuty do konce, ven jde slavista za nedovolené bránění. Do slávisty mimo hru najel kladeňák a spadnul. Lol
    Za 10 vteřin normální souboj s Jágrem, hokejkou v jedné ruce mu klepl do hokejky, než ho pokryl tělem, hvizd, sekání, 2 min, 5 na 3.
    10 vteřin, gól, hotovo, Kladno postupuje.

No, co se týče hokeje mi to zase na nějaký čas stačilo...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    DOGITO: To by to muselo byt 9:0 po druhý
    DOGITO
    DOGITO --- ---
    Zatim takova hokejova csaplarovka...
    AMANT
    AMANT --- ---
    zomg..
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Kluci hrajou moc pěkně mimochodem!
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    Jágr si tam jezdí jako kunda a nikdo se ho nesmí dotknout, přál bych mu aby ho nějaký Vašíček pověsil na manťák
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    ALCAIM: tak uvidíme dneska, věřím že to srovnáme na 2:2. Co se týče Růžičky, nedávám tomu moc šancí, že by se vrátil.
    AMANT
    AMANT --- ---
    ALCAIM: kdyztak nejakej zapas prolozej nejakym 20 minut zkoumani videa 10 minut pred koncem, jak v ty barazi s Varama pred 5 nebo 4 rokama? to byla imho od rozhodcich pekna chujovina a zlom ty serie. si pamatuju, jak sme tam stali nasrany tech 20 minut, kdy hledali, proc to nebyl gol.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    já to viděl, při hře 5na5 je to vyrovnaný. Kladno má lepší přesilovky a rozhodčí jim je dopřávají za úplné hovadiny. Hratelný to je, ale moc šancí nám nedávám.

Růžičku zřejmě vyhodí z Hradce, vzal bych ho hned zpátky.
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    BIOBOID: já tedy osobně zápas neviděl, takže nemohu soudit
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BUGAS: Myslim spíš, že ho rozhodčí tlačili
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    BIOBOID: tak je jasný, že Kladno vítěz základní části a my jako 9. tým tak rozdil v kvalitě tam určitě bude, ale proč by se nám to zrovna nemohlo všechno sejít, věřím, že kluky tenhle včerejší zápas nakopne, dneska to srovnáme 2:2 a v pátek se uvidí
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BUGAS: Kladno prý tlačili dost...
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    včera neuvěřitelny, vést 3:2, prohrávat 3:5 a nakonec vyhrát 6:5. O to víc mrzí že člověk nemůže být na stadáku. Tak snad to dneska dorovnáme a v pátek na čt sport od 17:20 dávají 5.zápas
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    ALCAIM: a Bedýnka zrovna dneska nehraje
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    na hokejka.cz jsem si koupil za stovku přenosy na týden, kdy ještě uvidím Bedýnku
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    teď dáme to Kladno
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KUTAS: Vzdyt jo. Slíbili to sluchátko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam