• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi / MMA,K1,UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby
    https://mmashare.fullfight.video/


    b j p
    rozbalit záhlaví
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    R0C3S3K:

    Hele tohle obecně krátce říct asi nejde. Jinak jasný, Hakim, Petrlík etc.(narozdíl od APOBABa :D) jsou už zavedený letitý značky, zejména ten druhej s Lannou. Stará byla super dostupná na tom Míráku a i pěknej gym, vidiš akorát jsem si vzpomněl jak mi tam na žíněnce kolem Vale Tudo/Free Fight opět čenichající Machajda málem urval ruku na armbar :)

    AFAIK - Hanuman byl, je a bude primárně (!) stand-up Thaiboxing gym. MMA je tam lehce vedlejšák a Reinders je Full (Semi -) Pro MMA Package. Plus taky generační věci ,mladý ti půjdou zase s mladejma. Dál ofc odchody oldschool partiček (např. zmíněnej Škvor je Spejblův letitej kámoš) a s nima více anebo méně spojenejch lidí, zvyk Khru dělat věci hodně po svym a asi taky výměna lidí kolem trenéra. Tady to myslim neni úplně těžký rozklíčovat, ukaž mi novýho "junior managera" co má rád "starou gardu" :) Na Khru AFAIK nejde myslim říct skoro nic blbýho , za mě sympaták v pohodě a to že s tim nesmyslem gymů i negymů ,nástupem MMA a "putovní" modou ta dominance i dílem franšízy Hanuman & bývalých cvičenců jednou skončí bylo jasný už roky.

    Obecně (!!!) co svět bojovejch sportů stojí nezávisle na konkrétní zemi anebo městě jde říct že to jako byli, jsou a budou jiný experti co nejsou schopný udělat & udržet s plnym gymem partu a v dobách téměř bez lokál konkurence se chovaj jak mistři světa amoleta . Plus ofc kontinuální circlejerky s podlezama a topičema co si je ovšem jen "vysosaj" a ASAP se udělaj pro sebe . Dále obligátní minimálně 2/3 A divize gymu v tom "lepšim" případě jako topící kanonefutr pro "kámoše" anebo taky tvůrce bilancí pro dobře platící i zahraniční "klientelu" :)

    Do chutné kaše můžeš směle přihodit "mazáctví", členy "A divizí" v podobě leštičů klik, finančního portfolka a ega bez zápasu (true stories :D) ,mizení typicky přeplatků za soustředka apod., champy i vyhoněný "champy" v "prime" s rypákem někde u mléčný dráhy ze kterejch ti ovšem 90 procent zmizí někam ke konkurenci a někdy řeknou i čau . Anebo skončej úplně a ještě s průserama plus jako třešničky na dortu žabomyší války ála slepičárna někde v Cčkovym openspace a kolem gymů lidi typu Leo Krim s kámošema etc. etc.

    Nezaměnovat s logickejm "odchodama" lidí co potom skončej někde venku na úplně jinym levelu anebo trenérama typu např. Osička co ti sice nikdy neudělá team & partu ale udělá ti jednoho , dva když už ne ultra champy tak lidi co rozhodně nějakou tu větší díru udělaj. To se potom jako nesmíš divit že karma je velice reálná, ujíždí ti vlak a máš prázdnej gym :)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    TALPENNY: me slo spi o ty zakulisni techtle mechtle;) hakim to je uplnej pravek, ale krom spejbla odesel treba skvor, lukas dvorak a z mladsich treba tichota,,, dneska vsichni trenujou u andreho
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    R0C3S3K:

    Nějak to tam jede no ALE... Co se Hanumanu týká stará ocelová garda zestárla, odešla za svym etc. etc. viz Hakim, APOBAB, Píno,... Něco taky požral klasickej box a v rámci nástupu MMA ofc Reinders. Plus Spejbl samozřejmě. To poslední viz von, Mikeš, Palec,...no a ty už si stihli vychovat špičkovou omladinu viz např. Záděra (!!!), Šindelář, Hudler,... Machajda taky nemládne, má děti a údajně tam byly nějaký techtle mechtle s aktuálníma obklopovačema Khru,.. you know the drill :)

    Svýho času byly v Praze 2 imrvére natřískaný převážně Thaiboxerský gymy a kde je dneska třeba takový KTSO. Konkurence roste a stará garda nemládne :)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    TALPENNY: jasny, me to prave zajimalo, pred deseti lety byla penta vyhodnocena jako nejelpsi mma oddil a bartak trenerem roku a dneska ten klub prakticky neexistuje,,, takovej hanuman na standup ma sice asi narvano, ale prakticky o nem taky neni slyset a z ty stary gardy tam zbyl akorat vitovec,,,
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    R0C3S3K:

    Ano, myslel jsem Mr. Kulmu :) To bude vědět spíš "Futas" , já se v "nový" moc neohřál každopádně AFAIK klasiky- žabomyší spory, odchody jedinců i part (nejvíc nejlepší champové a "kamarádi" s trenérem co pak zmizej a ani neřeknou boo) a generační výměna. Dneska normál, třeba místní svého času K-1 Star první kategorie Mr. Kyokushin prohlásil že K-1čkáře už nikdy dělat nebude protože se s nima piplá, jezdí po ligách , gala a nakonec mu zmizej anebo se na to vymrdají úplně.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    TALPENNY: mop na hlave je Bartak? co se vubec stalo s pentou, obcas o tom nekde ctu, ze to uplne chciplo
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    FUTAS:

    Stanislave :) ? Tpč ještě to tady třeba poctí příspěvkem (teda mimo návštěvy) sám Mop na Hlavě. Prej aktuálně nemluví už ani s Mamutem protože byl v rohu Šormový (familierní Magdu vynechám, viděli jsme se naposled na afteru tý samý akce co my dva). No a ta odešla do Reindersu (!!!) :D
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    FUTAS
    FUTAS --- ---
    TALPENNY: jj pamatuju si, jak byl neskutečně vysekanej, když za mnou vlezl do klece :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    CRACKY_:

    Koukám před"suplementová " váha co jel tušim kdysi ještě s Futerou :) Nevim no, shazování zpátky do pětaosmy by mu se 193 cm v jednatřiceti letech taky nemuselo chutnat.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    CRACKY_: Mě zaujala otevřená skříň. BJP - Bordel Jak Píča
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Post-fight press conference | UFC 300 | Prochazka vs Rakić
    https://www.youtube.com/watch?v=lK00Ep1VljI


    kdyby nekoho zajimalo, ted to kluci hodili na bjp kanal... me zaujalo teamovy rozpolozeni a nakloneni pro skok do middleweight :) jakmile ziskaji titul v lightheaveyweight :)
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    🥊 Patrik Kincl zůstává v Oktagonu! „Před zápasem v Ostravě jsem byl lehce nakloněn návratu do KSW. Ten večer si ale všechno sedlo a významnou roli hráli právě fanoušci v hale. Tehdy se váhy při rozhodování vyrovnaly,“

    Imho sem čekal KSW
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ‘Jiri doesn’t need legs to win’

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako nahodne jsem videl skoro celou tiskovku vcera, bo zacala zrovna kdyz jsem zapnul PC, a Kalisnik je fakt vtipnej, i v anglictine, kdyby byl v UFC tak z nej bude hvezda jen za to... :)

    Facebook
    https://www.facebook.com/reel/1615516662557968
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ROMI: lol. nevim. asi jak sem videl to meno, tak sem si na to vzpomnel ale uz se mi vyparilo, estli to tu zaznelo :))
    ROMI
    ROMI --- ---
    BOBESH: to s tim prijdes po tydnu takhle jo? :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw Tsarukyan...ze von koukal na naseho Sivaka? :))

    UFC star Arman Tsarukyan appears to punch fan during walkout at UFC 300 👀
    https://www.youtube.com/watch?v=WmdIn8WNLAw
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Dana White: Makhachev odmítl zápas s Topuriou, Topuria s Volkanovskim a Tsarukyan zase s Makhachevem | Top-Fight.cz
    https://www.top-fight.cz/dana-white-makhachev-odmitl-zapas-s-topuriou-topuria-s-volkanovskim-a-tsarukyan-zase-s-makhachevem/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam