• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Keita prchnul z Oktagonu rovnou do UFC, udajne i za mensi penize
    cenim ze do toho jde, na rozdil od jinych, jsou tady v lokalnim rybniku bez konkurence spokojeny, a proti takovymu souperi kdyz se ukaze tak se mu to v budoucnu vrati...

BOBESH
    BOBESH --- ---
    Khamzat Chimaev scares Dana White after press conference
    https://youtube.com/shorts/a-z9oSlPK0g?si=4_hUHs6qmb7tJMIT
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jinak Roster Tracker je čistě robot, který scrapuje web UFC a seznam fighterů a prostě hlásí, když najde nové jméno nebo že některé staré jméno vypadlo z databáze. Takže to nemusí znamenat nic jiného, než že jim prostě klidně i omylem vypadl ze seznamu (třeba ho jenom nějaký elév smazal, protože třeba mají interní pravidlo typu "jestli čtyři roky nefajtil, tak pryč s ním" a on nepochopil, že na Conora se takové pravidlo nevztahuje :).
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Já už si tedy delší dobu myslím, že to vyfetlo už v kleci neuvidíme, ale na druhou stranu - jak se teď objevili zvěsti o tom turnaji na trávníku Bílého domu o který Conor projevil zájem, tak to je taková demence, že je to přesně jediná věc, co by ho tak ještě mohla natáhnout zpátky.

A vzhledem k tomu, že nedávno prý znovu vstoupil do testing poolu, tak je to aspoň hypoteticky možné.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    STAROJDA: No to je otázka. Kolujou zvěsti, že ho drželi jen kvůli dealu a teď už ho nepotřebujou...bych DW taky nevěřil vše.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: Jo to jsem ted cetl taky. Imho je to stara informace. Kazde UFC je tam jak live, tak ze zaznamu. Nejsou to videa, ale x-hodinovy zaznam. Misto reklam je tam splash screen. Dokonce byvalo (nevim jestli je to porad), ze PPV eventy byly po par dnich uz zadarmo.

Ja si Fight Pass platim pro pohodlnost. Je i appka na televizi, takze vklidu prepinam mezi telefonem a telkou. Fight Nights tam jsou cele zadarmo (v cene) a PPV ma zadarmo prelims. Takze na piratskou verzi koukam jen tu ppv cast.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: fakt? a jako pri zivem prenosu nebo az pak v historii? protoze primo na ufc.com se porad pise:

ARE LIVE UFC PAY-PER-VIEW EVENTS INCLUDED IN UFC FIGHT PASS?

UFC’s exciting Pay-Per-View events are available as a separate purchase with 24 hour access. These events are separate from UFC FIGHT PASS subscription depending on your region.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: Ve Fight Passu je komplet UFC, včetně PPV. Podoně jako je ESPN PPV. Platíš to přímo přes appku nebo na webu.

Mě právě zaráží, jak celý Fight Pass jde tak potichu bokem, už historicky. Občas to promují při zápasech, ale spíš jako knihovnu mma (je tam víc organizací). Teď u tohohle dealu taky o tom není info..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAIDEL: tak skoro vsichni tam jsou treninkovi partneri nekoho. Ale realne to byl jedinej dobrej fight tam, ty ostatni to byla tentokrat hruza, jsem rad ze jim to Dana nerozdal zadarmo jen proto, ze se mu hodej fighteri za minimalni plat...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    STAROJDA: Protože je to přímo tréninkový partner Chimaeva :) Go figure.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: no u nás mají přímo na webu ve FAQ:

- Je Paramount+ dostupný v České republice?
    - I když je služba Paramount+ v některých regionech nedostupná, diváci SkyShowtime mohou přesto sledovat různé tituly společnosti Paramount.

To je jako nice korporátní shit talk ze kterýho se nedozvíš nic :) proto jsem rovnou psal ze se uvidí až jak to bude tady dojebaný.
    Ve Fight passu ted ale nemas PPV prave, ne? To je celej ten soucasnej problem, co rika Dana ze chteji resit. Ale uvidime no, jestli bude od 2026 ve Fight pass uplne vsechno...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: Ten Paramount+ je jenom pro US. Takže nějak přes VPN? Každopádně jak to bude mimo US, to se ještě moc neví. Já doufám že bude dál fungovat UFC Fight Pass (jak jsem psal níž).
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: Je to v UFC Fight Pass ;) Ale zrovna tenhle první díl nebyl nic extra ;). Jen jeden čečenec Danu uchvátil tak, že mu dal hned spot na UFC 319
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND: Myslíš DWCS?
    UFC Tuesday Night Contender Series August 13th 2025 | RealFigths Watch Boxing UFC MMA PPVs Fullshows Online Free
    https://realfight.org/ufc-tuesday-night-contender-series-august-13th-2025/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Koukam nova sezona Contender zacala uz predevcirem, ale zase jako tradicne zahadne nikde neni k mani, co?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    N_I: jako upřímně jako divák to vítám, pokud to nebude u nás nějaký extra dojebaný, tak si to zaplatím.
    N_I
    N_I --- ---
    CAIDEL: tak oktagon jede dost podle modelu ufc výplat taky ne?
    podle mě by byl ivo rittig i dobrý budoucí prezident:) jako trump:)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    N_I: Nj, rekordní bizz a fighteři zřejmě zase dostanou hovno :) DW sice už mluvil o tom, že se určitě zvednou bonusy, jenže bonusy jsou taková mrkvička kterou ti mávají před nosem, abys držel hubu a krok.

Naopak je jisté, že všichni šampioni a jiné superstars přijdou o takový ty PPV body, protože už žádné PPV nebudou existovat. Jak se to bude kompenzovat od ledna 2026 se zatím vůbec neví, ale DW říkal, že mají spoustu chytrých účetních a ty prý určitě něco vymyslí. No, být fighter, tak to mě teda dvakrát nenaplňuje optimismem.

Aneb korporátní klasika: Máme rekordní rok, zdvojnásobili jsme zisk... áááá... takže půlce týmu přidáme tři procenta, příští rok zeštíhlujeme a C-Suita si rozdělí na bonusech miliardu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam