• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    "I saw someone say about Jiri, everyone has a plan until they get punched in the face. Jiri gets punched in the face until he has a plan."
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kokot dostal tak spokojenost, ale bohuzel jen na rozhodci

pobavila tahle submise v Oktagonu
    Instagram
    https://www.instagram.com/p/DRXiUEwDbSE/
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: TIL že existuje. Tak dík za další story co můžu sledovat. Ta hlavní je samozřejmě aby Hooker dal headkick KO Armanovi 😁
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: doufam tam Rock dostane desnou bidu pri svoji premiere :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Místního bobříka mlčení ukončuji připomínkou, že aktuální UFC začíná už zítra v 16h.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Až na mazlení v hlavních zápasech to bylo dobrý UFC. 170 pounds divize je našláplá 💪
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    N_I: Hodnekrat jsem musel na fb blokovat, not interesovat a nahlasovat jeho fotky s Kadyrovem, aby mi ho FB prestal hazet na zed. :D
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    N_I: Me fet vzdycky vic chutnal, kdyz to nekdo hejtoval, tak at si pinda, kozomrd :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Celý muslimský svět? :-)
    N_I
    N_I --- ---
    může někdo něčemu takovýmu fandit?
    už khabib byl na hraně, kterou udržel, tohle je moc

STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak zase tu mám report z UFC Apex. Tentokrát o rost lepší! Prelims fajn, jen ženský trochu nuda. A hlavní část jeden finish za druhým a jedna moc pěkná submise. Doporučuju!
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    trashtalk nemusím, ale toto za mě dobrý :-)

Následně vysvětlil, že mu brněnský bojovník nesedí. „Jako jediný mi vadí, je to bývalý nácek.

Talentovaný mladík z Oktagonu se ostře pustil do Roušala: Nevím, na co si hraje, kazí MMA, popravím ho | Fights.cz
    https://www.fights.cz/ceska-scena/talentovany-mladik-z-oktagonu-se-ostre-pustil-do-rousala-nevim-na-co-si-hraje-kazi-mma-popravim-ho-612601
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak jsem se chtěl podívat na ten fight kolem, kolem kterýho se motá FBI. Klasicky jsem našel jen konec a teda musím říct, že i z toho kousku to na mě působí sus jak by řekl můj mladej...

https://storageff.b-cdn.net/1897e07d.mp4
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Jo a jak jsem tu nedávno básnil o akcích Dana Hookera (1 minute scraps), tak zrovna vydal další díl. Vypadá to opět solidně.

Dan Hooker’s 1 Minute Scraps - BIKE YARD EDITION | Dr. Social #4
    https://www.youtube.com/watch?v=wp_DGOB05Jk
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CAIDEL: Na papíře asi jo, ale pro mě casuala je to pořád fajn. Já jsem rád, že mi UFC zlepšuje neděle, kdy jsem typicky akorát stresoval z práce a neměl do čeho píchnout. A i tohle UFC mě celkem uspokojilo. Sice jsem reportoval, že nicmoc, ale i tak jsem si tam našel příběhy, které mi hodnocení zvedly. Kokrétně:
    - Alice Ardelean - sleduju jí na Insta, má celkem dobrý meme-reelska a je silně autentická, to cením. Fajn že vyhrála a měla i dobrý gameplan. Celkově fajn ženský souboj.
    - Donte Johnson - nováček z DWCS, charakter jak prase. Trochu jednodušší, pobožnej až na půdu. Tak nějak se čekalo, že je to jen mlátička (find the chin, break the chin), ale teď vyhrál hodně solidním wrestlingem a submisí. Velký překvápko a těším se na jeho další zápas a hlášky.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Heh. A ještě k tomu turnaji mají sázkový skandál, kdy Dulgarian dost možná schválně pustil zápas (a UFC už ho vyrazilo) a bude se vyšetřovat a tak vůbec, protože se objevilo dost výpovědí různých borců, že nabídky "prohrát" občas dostávají.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jinak teda kvalita těhle Fight Night je i na papíře fakt tristní. Hlavní zápas večera prodaný jako "no a když jeden z nich vyhraje, tak se konečně objeví v UFC žebříčku" je jako hodně meh... Tu snahu už ani nepředstírají. Jsem zvědavý, jak dopadne jejich další TV deal, to bude hodně určující pro podobu MMA. Pro ESPN jim očividně stačí chrlit tenhle balast.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    STAROJDA: A to bych ještě doplnil takový paradox: Delija se zrovna po minulém týdnu kvůli Aspinallovi strašně rozčiloval, že rozhodčí musí ty eyepoky daleko tvrději trestat a dával i nějaký rozhovor, v kterém říkal, že je to obvykle jasný úmyslný faul a kasal se, že má přes třicet zápasů a do oka nikdy nikoho nešťouchl... a bum, je to tam hned v dalším zápase.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Se včerejším (dnešním) UFC se asi ani neobtěžujte. Zápasy buď nicmoc a nebo jen průměr.

Vtipný byl akorát co-main zápas (HW), kde:
    - Týpek z týmu Aspinalla (Ante Delija) dal eyepoke a pár ran a myslel že vyhrál. Ale rozhodčí to neukončil, jen stopnul.
    - Nastal chaos a zmatek a pak se řešilo se, jestli ten druhej (Cortes-Acosta) vidí. Dost skuhral. Takže dost podobné jako minulý týden.
    - Cortes-Acosta že bude bojovat. Takže se zápas obnovil. A nasranej Cortes-Acosta dal KO Delijovi. Pak se chytil za oko a dál skuhral. Ale vyhrál.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam