• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Už jsem tu s tímhle kanálem kdysi otravoval (a byl poslán do ...) Tak to zkusím znova :)
    When A UFC Champion Challenges Martial Artists
    https://www.youtube.com/watch?v=EWdMEVtMIFM
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    lol 2011! :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Hej, Ilja se vzdal pásu a půjde o váhu výš. Jenom se čeká, proti komu teda, jestli mu UFC dá rovnou šampiona, nebo jeden nějaký elitní mezizápas.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    supr!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Tak UFC Chandlera nešetřilo a dostával fakt elitu divize.

Jinak ten Pimblet byl strašně obrovskej. Sice ten postoj vypadal technicky neohrabaně, ale vzhledem k tý váze to impact mělo výraznej.

Za mě překvapení a jsem na něj zvědav dál.

Imho proč šel Volkanovski o titul s Lopezem? Ilja se vzdal pásu?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: Ten neck crank byl jeden z nejhorších co jsem asi viděl...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    doplnujici foto :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    STAROJDA: Byl, ale jeho vrchol byl ještě v Bellatoru, před UFC. Kolem 2013 byl legitimní světová trojka, v 2018 měl ještě takové oživení kariéry, ale od té doby už jde pozvolna dolů.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    RJOKER: Pimblett byl dobrej cca vždy, ale neměl moc disciplínu. Teď (podle trenérů) ale navíc "dospěl" a je konzistentní. Už žádný tloustnutí po zápase atd. A je to znát.

CAIDEL: Byl Chandler někdy "před zenitem"? Já o něm moc nevím, k MMA sem se dostal až po McGregorovi. A jak řekli i komentátoři a upřesnil BOBESH - v UFC je 2 - 5. Vlastně ten hype nechápu. Jsem rád, že ho Pimblett takhle vykostil a snad jeho bublina splaskne už úplně.
    RJOKER
    RJOKER --- ---
    BOBESH: Chandler vypadal šíleně zoufale v konci toho fightu.
    Buď Pimblett fakt vyrostl (i teda na těle je vidět změn), nebo to má Chandler už fakt za sebou. Do teď se relativně dalo umluvit o šílené konkurenci, teď už bych řekl že ujíždí i vlak.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CAIDEL: amen! presny! :)

jinak Chandler to ma ted takhle
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jj. Main event slušný. Silva smáznul toho retarda. Pimblett se a) nezdá, b) Chandler už je asi drobátko za zenitem. Pitbull dostal fakt těžký stylistický los, ale navzdory tomu, co tam mektali komentátoři podle mě právě celý zápas ukazoval, že UFC kvalitu úplně v pohodě má. Otázkou je, jestli se mu bude chtít pokračovat v kariéře, když se mu rychlá cesta k titulu zavřela.

Akorát teda z Trumpa, Muska co si s sebou tahá živý štít a celého toho servilního patolízalství všech okolo bych blil.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    peknej event!:)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tyhle dva sou taky dobry :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Nevíte někdo kde sehnat Glory 99: Last HW Standing (aneb vzpomínáme na zlaté časy K-1)? Torrenty možná mají na mma-core, ale na tamějším trackeru tam účet nemám. Prvních pět fightů je volně na Youtube, PPV na DAZN, ale i když bych si to možná i zaplatil jako PPV, tak se mi na DAZN momentálně nechce platit ten měsíční poplatek (v tuhle chvíli tam aktivní předplatné nemám, i když jsem ho v minulosti měl). A jinde ke stažení jsem to zatím neobjevil.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    FILUS: Mi týpek na tréninku vyprávěl jak tam s někým kecal při tréninku a trenér ho za trest poslal do ringu "půjdeš k hnídkovi, tam tě přejdou kecy", kterej se chystal zrovna na fight a totalně ho tam poštípal.. Teda pohoda, ale tenhle kluk neuměl ani přední zadní :-) Říkal, že už tam nikdy nepůjde :-D asi prostě přírodní selekce
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FILUS: soudu u růžičky a fajka tenhle humor moc vtipný nepřišel .)
    FILUS
    FILUS --- ---
    Ja tam kdysi šel na trénink a Spejbl mě chtěl skopnout ze schodů, jelikož jsem ho nepozdravil( nevšiml jsem si ho) ale jinak to jsou fajn kluci, trochu tvrdší humor.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam