• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    IMUS: Achjo. No a na instáč dala fotku. Uff
    IMUS
    IMUS --- ---
    Tak Bledá zase nic, infekce.
    To snad ne! Tereza Bledá bohužel do dalšího UFC zápasu nenastoupí - MMA Shorties
    https://mmashorties.cz/to-snad-ne-tereza-bleda-bohuzel-do-dalsiho-ufc-zapasu-nenastoupi/
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MAESTRO_007:
    MAESTRO_007:

AFAIK Fajk rád nadsazuje a hodilo mu to v dimenzích českýho rybníčku slušnej mediální záběr. Měl dřív velký problémy, je to takovej ten typ co se mu nemusí řikat dvakrát a naprosto nepochybuju o tom že to na něj zkoušel kdejakej zhrzelej dveřník apod. zoufalci .
    Ti ovšem narozdíl od TR a dalších jaksi postrádají mediální zajímavost :)

Momentálně to vypadá že zcela správně dospěl k názoru že riskovat svobodu, zdraví ( viz např. Horáček a další) a karieru kvůli nějaký chlastačce v Dlouhý apod. štacích kde potom lítá sklo atd. je blbost a je už v rámci možností v klidu.

Mikeš byl vždycky v pohodě akorát to vypadá že na relativně starý kolena přišel trenérskej fame, YT, sociální sítě (a možná i trošičku jiný věci hehe ). No a ne vždycky si vzpomene že ne všichni sledující se znají z šaten 90s gymů, Brumlovek , repre a galavečerů .

R0C3S3K:
    Tak ani Procházka "prý" nebýval vždy Procházkou - Samurajem :) Co si pamatuju neslyšel jsem na něj narozdíl od jinejch křivý slovo a vždycky dokázal dokonce i pozdravit. To je nepoměrně víc než se dá říct o mnoha a mnoha dalších z týhle doby a branže.

S jeho portfoliem a věkem má už na ledascos nárok bych řekl .
    CAIDEL:
    :D "....Jake Paul profiboxer.." Díky ,to mi stačí pozdravuj v Ignore .
    FILUS
    FILUS --- ---
    Kozma ofiko přestup k Andrému.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    "el chorizo" :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    PODFUCK: Snahu cením, ale intro je na mě moc dlouhý a až moc epický. Resp v poměru k souboji, který byl dost anti-climatic. Takže na jedno zkouknutí super, ale další si nepustím. To radši genericky ale řemeslně top kvalitně udělaný UFC. To mi přijde na masovou produkci lepší.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Borci jak z nějakýho filmu, super udělaný video...
    KING OF THE STREETS: MATADOR ── LUIS "EL ELEGIDO" VS. ALEX "SAMURAI"
    https://www.youtube.com/watch?v=KG4J9juCvXA&ab_channel=KINGOFTHESTREETS
    JOPS
    JOPS --- ---
    Ty jo, teď druhý zápas v Oktagon, Gabal vs Jakobi . Ty pico, z čeho se Gabal vyhrabal 😲
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    dobry foto
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: to bohuzel asi utina spekulace, ze by na tom turnaji mohl dostat sanci na titul Prochazka... :(
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: zatim jsem stihnul jen prelims, a jako to split decision proti Cutelabovi, to jako... specialne ten rozhodci co to dal 30:27, ten byl asi celej zapas na zachode.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Au! Tohohle jsem si ani nevšiml včera!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja si dal jen Belala s JDM. pekna stipana!

STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Konečně po delší době pořádný UFC. Pokud jste zatím neviděli, tak dejte. Mám pocit že tam nebyl nudný zápas. Však ta karta byla i celkem krátká (v prelims jen pár zápasů). A oba finálový zápasy byly napínavý až do konce.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Dobrej pokec s Terezou Bledou. Vypadá dost rozumná, jsem zvědavej jak jí to teď půjde po dlouhé pauze.

Tereza Bledá: Do pěti let chci pás UFC a pak skončit kariéru. Nezajímá mě, kolik si vydělám | Fight!
    https://www.youtube.com/watch?v=3PDYn3MK3wQ
    LOGO
    LOGO --- ---
    EVILMIND: dokud máš "zaplý" svalstvo, tak rozhodčí nic ukončovat nebude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam