• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FILUS: soudu u růžičky a fajka tenhle humor moc vtipný nepřišel .)
    FILUS
    FILUS --- ---
    Ja tam kdysi šel na trénink a Spejbl mě chtěl skopnout ze schodů, jelikož jsem ho nepozdravil( nevšiml jsem si ho) ale jinak to jsou fajn kluci, trochu tvrdší humor.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    tak on spejbl lidsky taky neni zadnej prochazka, ne? ja to teda mam jen z druhy ruky od lidi, co s nim trenovali jeste v hanumanskym acku, ale i z tech rozhovoru je to krapet píčus
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MAESTRO_007: O tomhle gymu jsem neměl nikdy úplně valný mínění. Mě na tom videu baví, jak asi jako jedinej mu říká do očít tu trpkou pravdu o jeho kupovaným recordu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BURDIC: : vydržel jsem minutu. Člověk by řekl že Vančura hlouběji klesnout nemůže. zajímalo by mě co na tohle říká Spejbl. Vždyť to je naprostá degradace toho gymu Fajk, Mawar, Vančura atd.
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    PODFUCK: člověk se u toho stydí, to nejde dokoukat:-)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    SOUKUP VS. VANČURA: Žádné soupeře jsem neuplácel ⚡️Skončíš v nemocnici 🏥 (FNC 9 FACE-OFF #1)
    https://www.youtube.com/watch?v=JJ3qsZKM5JM

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    (těch pět let je tak nějak minimum, co za to mohl dostat, pokud by byl shledán vinným - což byl - a už nějakých 1283 dní si odseděl, takže mu zbývá 542)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMI: Někdo by mohl říct "ochrana rodiny," ale v praxi pokus o vraždu střelnou zbraní.

Ve zkratce: kauza z roku 2022. Byl zatčen chlápek, co údajně sexuálně obtěžoval Velasquezova syna ve školce (tohle se zatím soudně nedořešilo, dotyčný hlásí nevinu, takže se ještě neví co a jak). Toho teda po pár dnech pustili (bude vyšetřován na svobodě) a Velasquez se rozhodl vzít zákon do vlastních rukou - proběhla honička v autech a Velasquez na auto toho dotyčného střílel. Dotyčný byl v autě i s rodinou, Velasquez auto párkrát trefil a otce dotyčného postřelil do ruky.

Takže tak.

Velasquezův právník chtěl aby Velasquez do vězení vůbec nešel, státní zástupce navrhoval 25 let až doživotí. Takže jde na pět a za dva by prý mohl být venku.
    ROMI
    ROMI --- ---
    LUCIEN: Za co?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak Cain Velasquez 5 let natvrdo.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BIOBOID: No, tak dle očekávání.
    Carlos rychlý, jaby a low kicky hlavně z ústupu, jinak celkově nic moc.
    Janek na svůj věk a po 2 letech neaktivity z toho asi už víc neždímne.
    Titulák Ulbergovi určitě nedají.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nic nedelam. mel jsem za to, ze ten poster opravdu reditovali, tak se timto omlouvam. zvlast id Plombdentist!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    BOBESH: Když to děláš, tak to dělej pořádně!

https://preview.redd.it/who-you-got-diego-volkanovski-vs-alexander-lopes-v0-qlbx457anyoe1.png?width=640&crop=smart&auto=webp&s=3d701098489bab0686d0d2bb8e5ce3dc5acace15
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: oprava! :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Už jste vyplnili Jirkův dotazník? ;)
    BJP
    https://form.typeform.com/to/sThuBuLE

BOBESH
    BOBESH --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Ano, vážou se k tomu dvě malé statické perličky:
    - první event v historii, kde dva ženské zápasy po sobě skončily KO v 1. kole
    - a od roku 2010 (UFC 123) první event kde byl víc než jeden zápas ukončen kimurou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam