EVILMIND: hype ma proto, ze je to hezka asiatka v ruzove sukynce. a samozrejme ten styl je velmi extremni exploit a dela ho extremne dobre. nicmene nic nevidaneho to neni. to same muzes videt na zavodech polokontaktniho kickboxu nebo karate bezne. zavodnici ze semace a nebo z taekwonda dost podobne veci aplikujou v disciplinach lightcontact a kicklight. bladed stance, extremni outfighter, sidekick jako delsi varianta jabu a nastroj kontroly vzdalenosti a odepreni pristupu do vymeny. z nasich tohle dobre umi treba eliska zemanova. v polokontaktech je to dost otravne a tezko se pres to prochazi.
v plnokontaktech uz to tak nefunguje, protoze to jde relativne spolehlive utankovat - navalis se do borce, ve stoje na jedny noze hovno ustoji, a pak uz ho krmis na blizko, co se do nej vejde. vidis to na tech videich, co jsem postoval - jeden kop, nebo nejvejs jejich serie, a hned obnovit postoj na obou nohach, footwork a stabilitu. v tvrdy k1 by to bylo jeste dulezitejsi, aby sis do toho kopu vskocil vahou kvuli dmg potencialu, a pak hned zas na obe nohy, jinak dostanec bidu ve smelci, a v kleci jeste s rizikem, ze ti vlezou na zada. obecne to plati na zacatecniky, protoze ty jsou jeste moc posrany a nevedej si s tim rady, na ty lepsi uz ne.
tyhlety holce to zatim funguje, za prvy proto, ze holky nemaj tu vahu, aby se procpaly do kapsy a zustaly tam, takze ji staci jen sekat z ty nohy bez priskoku. za druhe proto, ze je levak, takze ji ta noha o to lip prochazi mezi kryt, za treti ma dobry tvrdy ruce, kterejma si tu souperku umi zablokovat i na stredni a kratsi vzdalenost. tez ta kontrola je vynikajici, ma tu nohu neskutecne naposilovanou, to je paradni - opravdu tim umi plnohodnotne suplovat jab, coz je extremne zajimavy.
ale celkove ji nemam nakoukanou, vzdycky jsem videl jen highlighty a navic mela jen par zapasu, takze bych s hodnocenim pockal. sice je sikovna a bavi me, ale jestli to bude na nejaky trvalejsi uspechy proti kvalitni konkurenci, to uvidime. az bude nakej seriozni zapas s nejakou tlacivou souperkou, ktera si umi vlezt do prestrelky, tak to bude imho vypadat jinak. muze bejt akorat manazersky vyhonenej clickbait, ktery servirujou potravu, aby z toho byl viral. treba tahle souperka je vylozene okurka, bezradna, odevzdana, slaba. ta si prisla akorat pro penize za nakladacku.