STAROJDA: Jak se na české scéně taky tolik nevyznám... no... definuj šanci. Na titul to nejspíš nebude, zas takový prodigy Szabová IMHO není. Je dobrá dost na to, aby tam vydržela víc než první dva tři zápasy? Já celkem doufám že jo. Takový poklidný střed divize, třeba i TOP 15 bych si u ní představit asi v klidu dokázal.
Podíval jsem se teď na FightMatrix a dost mě teda překapilo, že po výhře nad Pudilovou jí vychází světová dvanáctka v bantamu, čekal jsem jí někde kolem třicítky, čtyřicítky (ve FLW to měla kolem dvacítky). Tak to na ní bude teda docela velký tlak. Jsem zvědavej, jak jí booknou. Jestli jako top prospekt, který dostane rovnou někoho z patnáctky (což může skončit buď úspěchem, nebo taky tím, že jí někdo zválcuje a my se, možná trochu neoprávněně, budeme tvářit, že na UFC očividně nemá), nebo jestli jí vezmou odspodu divize, kde by zase naopak první zápasy zvládnout měla/mohla.
Pudilová jí teda AFAIK dala hodně zabrat (víc než by nakonec bodové rozhodnutí nasvědčovalo) a ta má docela nestabilní výkonnost.