• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    CICO: principialne by s tebou vetsina mych studentu asi nesouhlasila, a me demagogie jsou soli mych prednasek :)
    CICO
    CICO --- ---
    TLUSTEC: ...no dyť říkám, je fajn, že jsou posluchači FEL spokojeni s tím, jak jim předáváš informace a upřímně ti k tomu blahopřeji, nicméně podle mého názoru fakt nejsi učitel, protože učitel principálně není demagog...)

pusu a pac...)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PREVIT: kdyby tady lidi chteli zodpovednost, tak tady nemame vladu, jakou vidim denne ve zpravach ...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC: ego++
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    TLUSTEC: Otazka je, jestli takovi lide o to "lano" stoji. Kazda pomoc, ktera ma mit cenu, vyzaduje taky urcitou miru odpovednosti od jejiho prijemce. A na tu si vetsina techto lidi tezko zvyka. On je to jednoduchy zivot - neco vyzebrat, neco najit a pak uz nic nemuset.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    CICO: mohou, jsem rad, ze sis to uvedomil. proc mas tedy pocit, ze v em pripade tomu tak neni? :P

mam zpetne reference odc studentu, a nasd vasimi dohady se mohu leda pousmat, a zvu vas na nekterou ze svych prednasek :)

# Tady se nedá říct nic jiného než: všecho! Tento předmět byl tím absolutně nejlepším, který jsem zatím na FELu měl tu čest studovat. Nutno podotknout, že zejména kvůli ing. XXXX, kterého bych rád vyzvednul do nebe jako špičkového odborníka, který je zároveň skvělým učitelem.
    Studijní průměr: (1.0, 1.5)
    # Všechno - skvělý předmět o assembleru, vnitřnostech OS (tady jsem se bez nadsázky dozvěděl víc než v předmětu X36OSY), hackování, optimalizaci a architektuře PC.
    Studijní průměr: (1.5, 2.0)
    # Z pana prednasejiciho cisela praxe :)
    Studijní průměr: (2.0, 2.5)
    # Puvodne jsem si predmet zapsal pouze kvuli kreditum. Postupem casu jsem ale zjitil, ze se dovidam zajimave a prakticky pouzitelne informace. Napriklad generovani grafiky, zvuku a podobne velmi jednoduchou cestou bez pouziti plovouci radove carky, jak se v proceroch resi zpetna kompatibilita 16ti bitoveho kodu a jine. Predmet mohu jen doporucit.
    Studijní průměr: (1.5, 2.0>)
    # snaha ukázat probémy reálné práce s x86

takze papa a pusinku. mudrlanti,.
    CICO
    CICO --- ---
    TLUSTEC: ...všichni, nejen prvně jmenovaní, mohou nejen předávat, nýbrž i učit...ale to předpokládá osobnost pedagoga a to není zdaleka každý, jestli mi rozumíš...)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    CICO: fyzikove, chemici, matematici, pravnici - ti vsichni tedy neuci, jen zprostredkovavaji? a kdo tedy uci?

aha, geniove na nejtezsim gymnaziu v praze - tam vecna podstata informace neexistuje, a tedy ji sve ovecky "uci". dobre, ze jsi mi to objasnil.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ADMIX: jsi jak ta hrabenka ve svejkovi, co do lazaretu prinesla laskominy, zatimco neuprosna realita jim v zapeti oplatila klistyrem. to zkratka nestaci, to nefunguje. aklmuzny maji vyznam leda pro svedomi jejich darcu.
    CICO
    CICO --- ---
    ...je to dobré, ten člověk není učitel, nýbrž pouhý prostředník informace...)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC: Jenze to se bavime o prilezitostech, zatimco od tebe tady padaji povinnosti. Ja nemam nic proti podani pomocny ruky, ale pokud dotycnej nechce, tak ho prece nebudes nutit ...

TLUSTEC: Vsak vis dobre, jak jsem to myslel ... a pevne verim, ze zrovna tebe se to netyka ;)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ADMIX: a jaka je politicka orientace carry flagu? je instrukce loop spis liberalni, nebo konzervativni? a mozna mi i rekni, jestli castecny update pri inkrementu nebude dusledek konzervativniho pristupu procesoru :P.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ADMIX: ze to tak nechteji vznka vetsinou lidovym pozorvanim jejich psychologie.

nejaky dobrak da bezdakovi petistovku, a druhy den ho visi s flaskou rumu zbliteho na lavicce v cekarne - rekne si - nema to cenu. nebo mu venuje stary mobil, a bezdak ho proda do zastavarny.

jenze, co jsi cekal - ze petistovkou ho vratis do zivota? tyhle zkrachovale osudy skripou vetsinou na nekolika levelech, a bez systematicke podpory je ten navrat jak stoupat po shnilych prickach zebriku - vzdy to nekde povoli. ti lide potrebuji ne zebrik, ale lano, a to jim pomo jednotlivcu a almuzny nemohou poskytnout, od toho budujeme socialnisystem. teda - uz jsme asi dobudovali, a ted naopak demontujeme :(.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC: Ucit bys nemel, pokud nekomu cpes do hlavy tyhle nesmysly (a to neplati jen pro tebe, ale obecne pro ucitele)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI:
    SARF: je tomu naopak, vzhledem k platovemu ohodnoceni externisty jde o cirou dobrocinnost, kterou delam z lasky k oboru a proto, ze nadseni studenti jsou jednou z mala veci, co mne na tomhle svete tesi a naplnuje.

prednasky jsou verejne ze zakona, a uz jsem vas na ne nekolikrat zval - proc toho nevyuzijete? :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CICO: Dolezal byl tentokrat brilantni.:)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ZAPPO: spletl. a protozenemam ten spravny (tm) politicky svetonazor, ucit bych nemel, ze?

Nebo jak ze to v te svobodne, pluralitni a demokraticke spolecnosti mate hozeno? :P
    CICO
    CICO --- ---
    PREVIT: "Nevidím nic pozitivního na KSČM a ČSSD"
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CICO: "Vidite neco pozitivniho na levicovem mysleni a solidarite...?"
    CICO
    CICO --- ---
    PREVIT: Tlustec položil JXD otázku zhruba v patnácté minutě a taky dostal odpověď...)
    CICO
    CICO --- ---
    PREVIT: ...s každou spálenou kytkou...)) ale je ok...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam