• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    mne to vase zhoubne relativizovani aktualnich nesvaru ponekud unavuje. bud sjte tak dobou zpitomeli a blbi, ze soucasny stav povazujete za normal, na kterem netreba nic menit a nakd kterym se netreba pozastavovat... a nebo si to uvedomujete, a jen se snazite nevimproc umlcet nekoho, kdo narozdil od vas chce pojmenovat veci pravymi jmeny.

oboji je zbabele, lokajske a hyenisticke. jste skveli kapitalisticti obcane, jak ma byt. penize, majetek, mafie, a clovek az na poslednim miste.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CICO: pokrytectvi - to je to slovo.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    CICO: nikoliv, ja proti zlu bojuji. jit prikladem mozna mohl mahatma gandhi, ale v realu to moc nefunguje - i tu vzdelanost do ceskych zemi natlacila marie terezie befelem a draby, nikoli "prikladem". tedy z tve strany jde o historicky alibismus.
    CICO
    CICO --- ---
    TLUSTEC: aha, takže tohle vědomí tě nutí rezignovat na jakoukoliv autenticitu vlastního života a celá tahle šaráda, kterou tady předvádíš napříč Nyxem je jen takové pokrytecké plkání o tom, co by, kdyby...no, upřímně, celou dobu si myslím, že to má akorát tuhle dimenzi, ale fakt jsem očekával trochu intenzivnější vazbu k vlastním ideálům...)) tak si na to aspoň vzpomeň, až zase budeš v tesku plnit ten svůj vozíček a hoď tomu bezdomovci nějakou tu kačku...)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TLUSTEC: kazdemu co jeho jest a dvakrat tolik, tak moc jsem ja prejici. ja si na konzum o ktery nestojim nestezuju, protoze ho nevedu.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    CICO: takovych lidi uz bylo, co zili svuij zivot v souladu se svou pravdu, nez umreli, a svet se NIKAM neposunul.
    CICO
    CICO --- ---
    TLUSTEC: ha!...po mnoha "plkacích" příspěvcích jsi se zase jednou dostal takřka až k problému a hned z toho alibisticky bruslíš ven...nene, jediné korektní řešení, bez žvástů o tom, co by měl dělat stát a bla, bla ti druzí a bla, bla tamten, co má více a bla, bla spočívá právě v tom, že budeš žít svůj život v souladu s názory, které tady, s vehemencí sobě vlastní, prosazuješ...ano, buď poustevník osvobozený od konzumu a inspiruj svým poustevnictvím, prostým konzumu ostatní, nechť se ukáže, jak silné a inspirativní je tvé myšlení i jednání...a bez keců o tom, kterak to nejde a ty jsi jen kapka v moři, protože jinak všechno, co tady říkáš je jen morální kýč a já tě právem přestanu nadobro brát vážně...)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    _BENNY: coz jen ilustruje jak tve spatne povahove vlastnosti, tak totalni nepochopeni problemu. neprekvapive.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TLUSTEC: vsem to nepreju, ja to preju jen tobe a dalsim hrebenarum :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    _BENNY: ne mne, ale vsem, protoze jednotlivy poustevnik, zrikajici se konzumu, toskutecne nevytrhne, leda jeste zvyrazni.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TLUSTEC: ale kdepak, ja ti naopak preju! nekdo by ti mel od toho strasliveho konzumu pomoct.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    _BENNY: ejhle, oblibena pravicova mantra o sosedove koze, cy by mela chcipnout, v praxi :P. Zavistivce!
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    konzumuji, protoze mi system prilis neumoznuje nekonzumovat

mozna by mu ten konzum mel system zabavit :D
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: podlehl - no, vyuzivam nektere nelevne sluzby, protoze za ne neni nahrada, konzumuji, protoze mi system prilis neumoznuje nekonzumovat.
    BONGI
    BONGI --- ---
    TLUSTEC: Ale no tak, ty prece povazujes tenhle, proc mi odpovidas zazitky z minuleho tebou adorovaneho? Ptam se jasne jak jsi podlehl tomu zlemu systemu prave probihajicimu? Adorujes majetek a penize nad rodinou a vztahy? A kdyz ne, cim to je, kdyz prece za to muze system?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: clovece, v tom zlem systemu jsme zili cela rodina z 1 jednoho nekvalifikovaneho delnickeho platu. rodice mne podporovali v mych zajmech, ale ja radsi vyrazil na kole na blizke smetiste osvobodozovat kremikove pokladyz vyhozene elektroniky, nez bych si koupil nove soucastky.
    BONGI
    BONGI --- ---
    TLUSTEC: Neodpovedel jsi :A tys tomu take podlehl v tomto zlem systemu?
    BONGI
    BONGI --- ---
    TLUSTEC: dojmy versus pojmy
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: osobni zodpovednosti nahrabat si? ne, prave ze nepletu.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    nebuďte takoví škarohlídi ...
    Exekutor odpustil otci oběti od Nažidel platbu nařízenou soudem – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/271493-exekutor-odpustil-otci-obeti-od-nazidel-platbu-narizenou-soudem.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam