• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    GOG23: zadarmo je pritom paradoxne uplne vse - penize jsou umely vymysl a prostredek smeny. na existenci surovin a vzniku veci ma podil jen lidsky duvtip, prace a ochota, nikoliv nejake penize.
    GOG23
    GOG23 --- ---
    Je stejně zábavné jak si lidi co dělaj v IT myslej že je něco zadarmo a aplikují své modely na reálný svět. Opravdu úsměvné.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    a ktera ze cizina je ta nekapitalisticka?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: jedu tam pod stan, takze ho moc nepodporim, trumbero.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: nebylo. byl bych lokajsky se zvrhlym smyslem pro povinnost a onformitu, jako jste vy.
    BONGI
    BONGI --- ---
    TLUSTEC: ale meli, mozna by to ted bylo lepsi..
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: nevim, mne rodice nikdy nebili, byl jsem hodne dite a premiant. ne jako mentalne pribrzdeny femur.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: ani o jednom. svedci leda o schopnosti historickeho nadhledu.
    BONGI
    BONGI --- ---
    TLUSTEC: Promin, neuzivam rad silna slova, ale tenhle vyrok svedci bud o momentalni silne frustraci (nevyhodili te ti zli kapitaliste z prace?) nebo chces silne provokovat a nejsi schopen rozeznat hranice slusnosti nebo jsi proste vul.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: ja si a svymi idealy stojim, a umim si je zduvodnit i odargumentovat.
    nechapuale, jak jim doda na vaze ci verohodnosti, ze paralelne rozbiju cifernik nejakemu pitomci, co z nich dlouhodobe nechape ani promile?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: hlupaku! myslis, ze rvacka s nejakym prorezimnim lokajskym pitomcem je u mne prioritou leta?

reknu ti to takle - jsem mirumilovny a nasili se mi prici. mam 10x lepsi veci na praci a v planu, nez muzes srovnat fasadu nejakemu frustratovi. nic mi to neda (a tobe uz vubec ne, krom par dni neschopnosti).
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: pristi tyden a 2 vikendy jsem pryc, pak jsem tez pryc, takze az srpen. muzes do te doby posilovat, studentiku, abych si te nenamazal na chleba.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    z diskuze odjinud, tuli:

Kdo nedbá dějin ,musí je opakovat ! Příjde nový rok 1948, TEMPLÁŘ, 11.5.2012 14:04:31
    Současnost s minulostí jsou tak podobné !, Leckdo naříká jak komunisti a dělnická s rolnickou trápili,likvidovali,zavírali a jinak "ubližovali"prvorepublikovým zbohatlíkům ,statkářům,fabrikantům a "demokratům"stejného ražení jako jsou dnes.Oni jsou si s těmi dnešními ,nejen podobní,ale i chování a nabubřelost je stejná néli větší, dnešní FRÍKULÍNI(podle FREE,COOL a INN)pohrdají tzv.obyč.lidmi okrádají je a ožebračují.Dnešní POLITICI stejně jako ti v prv.republice dělají totéž a také se jenom hádají a dělají si naschvály - je jenom otázka času,kdy to někdo využije jako využil Gotwald v r.1948 truc-demisi tehdejších "politiků".Chování zbohatlíků a nehorázné aktivity politiků,to byl PRAVÝ důvod proč s nimi lidé po r.1948 ZAMETLI. Oni LIDÉ věděli moc dobře proč jim dělají to "PŘÍKOŘÍ",už jich měli dost.Současní šmejdi,politici,zbohatlíci, zloději a "demokrati"mohou s určitostí počítat,že s nima a jejich rodinama bude nakládáno rovněž podle "zásluh".Většina toho co se dělo po r.1948 se dělo po právu a je to hodno zopakování !!Dřív nebo později dojde lidem trpělivost a bude zle !Škoda,že se s darebáky svezou i poctiví podnikatelé.
    reagovat

... asi budes muset "dat do drzky"* vetsine naroda, modry komsomolce, zdeformovany obcanskou naukou 90. let.

* retoricky obrat, nejsi toho schopen
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: v patek jsem ve francii, tulinku. ano, vybij svou frustraci, cumacku, na tom, kdo nazyva veci pravymi jmeny.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: a co ji ti komuniste provedli, tak strasneho? narodil ses v gulagu, nebo zadarmo ve vyspelem zdravotnim systemu, v porodnici, moulo?

mozna ses mel narodit nekde v ghettu v detroitu, chude svobodne matce, abys zakusil to skvele zdravotnictvi kapitalisticke.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: pavliku modry morozove, milerad ti jich vratim 2x tolik.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    a reknu ti to jeste jinak - kapitalismus vysava slabe a bezbranne, vykoristuje, zpusobuje valky a krize. kriminalizuje chudobu, adoruje bohatstvi a konzum. jedni slouzi druhym, prostrednictvim penez, a pes pitomeho zbohatlika ma kolikrat lepsi papu, nez ctyrclenna rodina, kde otec prisel o zamestnani.
    takto tyrane lidi pak jeste umistuje do vezeni, a vymaha z nich dasli poplatky skrzeva exekucea dalsi hnusy, zatimco systematicky likviduje verejne sluzby, cimz jim doslova nici zivot ve fyzickem slova smyslu.

komunismus byl zalozen na spravedlivem usporadani a rovnosti, mezi okresnim tajemnikem a technikem v JZD byl daleko mensi rozdil - oba si na vesnici mohli postavit svuj "hrad", a za svuj plat vyzit. akorat ten tajemnik dosahl jeste na video z NSR a pripadne plesnive dziny. A koho komuniste zavirali, nebyli nevini lide, ale odpurci tohoto spravedliveho sveta, snazici se ho zvratit zpet do nespravedliveho. provadeli rozvrat a a sabotaze, casto i vrazdili, jako masinove, a proto sli do gulagu.

dnes jsou vezeni take plna lidi, kteri se systemu protivi, akorat ze do nej najdou cestu nikoli politickou, ale ekonomickou. ale to je UPLNE TOTEZ, jen jina barva stejne tragedie.

takze drz hubu, milej femure, co jsi vystudoval za laskaveho dohledu umirajiciho socialniho statu, a mas plnou hubu debilniho tchatcherismu.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: nebasni tu pohadky, porevolucni fracku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam