TLUSTEC: jasně, stát a kapitalismus vysává a proto máme podporu v nezaměstnanosti, proto jsou GAFové a jiní co pouští staré paní sednout a proto matky s dítětem dostávají první půl rok 70 procent platu a později alespoň něco kolem 10000 dva roky a jiné.
A pro spravedlnost to v komunismu jsou ti, co místo jednoho typu rohlíku chtěj tři jsou potlačovaní, proto ti, co se chtěj lišit jsou napravovaní klidně i násilím, a proto ti, co jsou talentovaní a mají být ohodnoceni líp než ostatní jsou též, násilím, rovnání na úroveň ostatních a jsou jim vyší mocí v zájmu rovnosti odepírány prostředky na seberealizaci a tvoření. A to jsem ještě nezmínil to, jak SI NA VLASTNÍ KŮŽI PAMATUJU na sebe navzájem všichni dospělí v komunismu byli NENÁPADNĚ nasraní a neustále vládla atmosféra ustrašenosti a strachu za naprášení.
Jasně, mně se líbí rock, ale protože je to pitomá kapitalistická hudba, tak mě za to klidně i zavřou. Hele TLUSTEC neberu ti myšlenku toho, že je myšlenka komunismu je pěkná, ale prostě neuspěla. A myšlenka kapitalismu je odrazem normálních, přirozených přírodních pravidel "nejsilnější vede, silnej sem tam něco dokáže, slabej je podporavanej těma silnýma, který ho maj rádi, protože moudří vědí, že ve slabých tvorech bývá někdy tvořivá a užitečná mysl a nejslabší má nějakou dobu šanci a když nic nedokáže někdo ho sežere." Problém? Jdi na jinou planetu nebo to zkus změnit.