• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TLUSTEC: jestli tomu dobře rozumím tak ty považuješ akci Asanace za projev dobré vůle režimu ve smyslu "kdo chce jít - jděte". Můj názor je, že to byla nátlaková akce jejímž smyslem bylo DOnUTIT K ODCHODU lidi co právě odejít nechtěli...

"nemaže"? že by třeba někdo nemohl studovat kvůli původu rodičů....

"v roce 1989 jsme nezvonili", no já nezvonil, bylo mi 10:)) můžu bejt trochu zvědavej kolik bylo tobě?:)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    a driv, nez mne dalsi fetak oblazi svym moudrym ultimatnim zhodnocenim, vam udelam pa-pa.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    VYHULENY_UFO: spolecensky etos, mily zlaty, par let zraje. nemam pocit, ze by za 167 dni druhe republiky, nebo v povalecnem predunorovem bordelu, stihl vykrytalizovat natolik, aby byl hodny uvedeni.

mene hulit, vice myslit. zapis si to za usi, nedouku!
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ZUZKAOU: mas tam nadbytecnou diakritiku.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    By mě zajímalo, jak se pozná, kdy se obranný mechanismus změní v poruchu osobností.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Za prvni republiky se lidem mavalo pred nosem mocnarstvim, aby neremcali.
    Za Protektoratu naopak problemy rozhadane prvni republiky.
    Za komunismu pak fasismem.
    A za dnesniho kleptosystemu komunismem :).

Retezec funguje, a boj proti minulemu nepriteli stale nese sve ovoce. Soucasnemu nepriteli. Bohuzel.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    A nejen nazory, ale hlavne vzpominky ...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Je zajimavy, ja mam pametniky v rodine, a asi jsme teda povedena rodinka teroristu, protoze jejich nazory se diametralne lisi od tlustcovy linie
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ZUZKAOU: neklikl, ale abys mela radost, kliknu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TLUSTEC: takže ty rozhovory(nevěří že bys jen klik) jsou vylhané?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ZUZKAOU: Mila zuzko z odborneho uciliste, neziji ve vakuu, a pametniky potkavam casto (jezdim vlakem a sockou, auto nemaje). a vez ze jejich nazory se diametralne lisi od soucasne oficialni linie :P.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    KAPITALISMUS ROOZKVEETAAAAAAAAAAA!

Přijďte nám dát pokutu! Naštvaní fotografové zaútočí na Karlův most - METRO.cz
    http://www.metro.cz/prijdte-nam-dat-pokutu-nastvani-fotografove-zautoci-na-karluv-most-1ps-/co-se-deje.aspx?c=A120621_143148_co-se-deje_ava
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    TLUSTEC: to sice není úplně odpověď na FEMURovu otázku, ale my už jsme na tebe zvyklí :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Doporučuji rozšířit znalosti historie - nejen 30 případů majora Zemana, ale pokud jaksi originální myslitelé nevěří učebnicím pro servisní třídu, tak jaksi paměťníci stále žijí... Ale vlastně to je všechno vylhané a nahrané děckama z konzervatoře a damu. Pak ovšem doporučuju začít ty prášky brát pravidelně.

Centrum orální historie ÚSD AV ČR - Sbírky rozhovorů
    http://www.coh.usd.cas.cz/cs/katalog-a-sbirky-rozhovoru
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: ta literatura, uprimne, nestala za mnoho. pasovany zadany artikl z ni delal efekt zakazaneho ovoce. zeptam se rovnou - kdo cte dneska havlova dila? predpokladam, ze marxe si otevre vice lidi.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    TLUSTEC: Nemas nekde link na ty Psi dostihy?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC: Ale existoval - to ze ty ho popiras nic nemeni na hrdinstvi tech lidi, kteri se postavili komunistickymu teroru.
    GAF
    GAF --- ---
    TLUSTEC: Ne tak v něčem máš pravdu a byla by chyba se na to všechno koukat jenom z toho druhýho pohledu zase.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    LONESTAR: jedna vlastovka jaro nedela.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: femure, ted jsi mne dostal. kdyz mne nechape ani tva "pritelkyne", tedy osoba, ktere intelektualne "stacis", to je pane na povazenou :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam