• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    TLUSTEC: pokud podobnému průzkumu, který postrádá metodologii, věříš, pak jsi prvotřídní kus vola
    IF_
    IF_ --- ---
    TLUSTEC: Vždyť sám píšeš, že si tam může kdokoliv naklikat cokoliv, můžeš mi tedy vysvětlit, kde je ta relevance nebo co by měl ten web dokazovat:))?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: pokud mas pocit, ze je vdnesni dobe 47.4% podpora ODS realnym cislem, jsi jeste neduvtipnejsi bagge, nez jsem kdy predpokladal. o to vetsi bude povolebni rozcarovani.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: goly padaji do branky, tuti, a hlavou se maximalne tak davaji.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: ta levicova tam klikala asi pul roku, kdyz si k tomu nasla cestu sama. po nabehu ODS guerilly se vysledek nekolikanasobne otocil za 3 tydny. Nahoda, asi. :P.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: Mila Moulo, jde o stav pred mesicem, vznikly SPONTANNE. Pote, co se link zacal objevovat v ruznych pravicackych diskuzich, nabehla pravicova guerilla, a ted se jdi podivat na aktualni stav, co je to "naklikane" :P. Gol do vlastni brany, agility! :P
    IF_
    IF_ --- ---
    TLUSTEC: Preference vyklikané na tetu? Congrats!!
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: pravidlo se, mily bengi, tyka NYXU - nikoli tomu, co je volne po internetu, ne ze bych ho uznaval, ale plesknout s nim po cumacku to pripitomele bagge by mne vubec nevadilo.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: inspiroval se prispevkem od jinud, kde bylo psano totez, ba daleko hur pro vas.

mate uz letenky?
    Volební preference strany KSČM - Komunistická strana Čech a Moravy
    http://volebnipreference.cz/volebni-preference-komunisticka-strana-cech-a-moravy.htm
    BONGI
    BONGI --- ---
    KEMAL: Jestli se nemylim, tak mi chvili i tvrdil, ze to jen pastnul odjinud (takze to sam nevylucuje), nez si uvedomil, co je tam vlastne napsano.

Takze pokud by "prepastovaval" (starsne slovo!) sam, je to OK, jinak ne!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC: Coze, takze ty tvrdis, ze ti tady neco patri? Neni to trochu ... kapitalisticke a sobecke?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    TLUSTEC: uveřejnil jsi ho? Uveřejnil. Komu tedy patří? No logicky všem, no ne ?!?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ADMIX: pokud jste mi ho diktovali, pak mozna. ale divil bych se , ze tu tak urputne budete polemizovat s vlastnimi nazory. to svedci o pokrocilem rozkladu osobnosti.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC: Nezproneveruj se vlastni myslence, to neni tvuj prispevek - to je prispevek vsech.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    DAVIDO: nemusis to vysvetlovat, zaver je jasny - tva ochota hodit protestni hlas KSCM je pouze zdejsi, retoricka, a tve "nasrani" na pomery se vzdy projevi leda zvolenim buhvikolikate inkarnacwe ODS, at uz je to US, Zeleni, nebo TOP09.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: ne ,smazal ho kid_mchutt. tvuj, prepastovavasjici cizi prispevky, ovsem nechal, takze muzes byt klidny.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    mi se ta myslenka nezamlouvala nikdy, nikdy jsem se necitil byt mravencem.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Mně se třeba myšlenka komunismu, tak jsek je většinou propagovaná, zamlouvá, jenže jsem si zároveň bolestně vědom toho, že k tomu, aby fungovala, by bylo třeba aby všichni, kdo v ní žijí, byli lidé takových kvalit jaké očekáváme u andělů - bez ambicí, tužeb, emocí a schopnosti hřešit byť i jen myšlenkou. V opačném případě takový systém musí selhat (a také opakovaně selhal, jak ukazují dějiny).

Tragické také je, že se sociální inženýři, kteří myšlenku komunismu uváděli do praxe, rozhodli, že si takové poslušné občany stvoří a pokřivili tak (nejen) český přístup k morálce, který se dá znázornit posunem od hesla Nebát se a nekrást k mnohem užívanějšímu Nebát se a nakrást.
    IF_
    IF_ --- ---
    FEMUR: Jak rychle se zapomíná na měsíční ban...
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    DAVIDO: hovadA, nedostalA. než se toho někdo chytí :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam