• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jo jo, pripomina mi to ten stary vtip kde nakonec rika rus americanovi - ale vy zase mlatite cernochy ;)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    OTAVA: nekomentoval jsem osobu pisatele, viz nize.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    OTAVA: Mne jsou tyto ideologicke castusky vcelku jedno, vzdy mne ale potesi dioskuze pod nimi:

je to výborný nápad a dobré by byly

i kapitalistické monopoly , s kartičkami umrzl jsi na ulici jako bezdomovec, , okradl tě lichvář, okradl tě exekutor, přepadli tě s mačetou , americká demokratická bomba ti zabila rodinu , usa vyvolaly občanskou válku ve tvé zemi ,R^R^

* doporučit (+8)
    Doporučuje 8 čtenářů

* nevhodné?
    * vlákno
    * církevní.penzijní.IZIP.tunel
    * včera 18:15
    * reagovat

Re: je to výborný nápad a dobré by byly

další kartička:: zbankrotoval zaměstnavatel, okradli tě o výplaty , nebo jdeš na drábkovy nucené práce zadarmo, snědl jsi potraviny s posypovou solí , snědl jsi potraviny s chemikáliemi, plesnivé potraviny stop 5 kol, nemáš na léky, nemáš na nájem, přepadli tě místní kosovci, R^R^

* doporučit (+6)
    Doporučuje 6 čtenářů

* nevhodné?
    * vlákno
    * církevní.penzijní.IZIP.tunel
    * včera 18:20
    * reagovat
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    TLUSTEC: Jednoduse, at uz je autorem kdokoli, komentujes jeho osobu (nebo identitu), misto toho aby jsi cokoliv rekl o obsahu clanku.

ale to ze jsi se na tenhle clanek ozval zrovna ty, a zautocil na autora(y) jistou indicii o obsahu urcite dava ;)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    OTAVA: Jak muze byt konstatovani anonymniho, neosobniho faktu argumentaci ad hominem?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    TLUSTEC: Ad Hominem
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    OTAVA: Tyhle Volkszeitung bakane, uz se stydi i podepisovat clanky jmenem autora :).
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Fronta na toaletní papír nebo máslo? Vycházejí komunistické Monopoly - iDNES.cz
    http://bonusweb.idnes.cz/kolejka-komunisticke-monopoly-dmi-/Magazin.aspx?c=A120711_102049_bw-magazin_oz
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: TMD?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    VON_GILOTINE: unavny uzkoprsy clovece!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    aha takze uz jsi podlehl i marketingu, zajimave..
    SARF
    SARF --- ---
    FLUMO: tím ale přijdeš o zábavnější půlku diskuze :--)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Prave jsem zacvakal Shenzhen Kesun Electronics Co., Ltd. cca 12k za 50ks barometrickych vyskomernych cipu MS5607-02BA03. Snad se povede stlacit vyrobni naklady pod 300, max. 400kc, a udelat neco prospesneho pro svet :). Drzte palce, pokud se zadari, budu 10x mensi a 10x levnejsi nez konkurence :). Od casu divide.cz jsem se halt uz dlouho nerealizoval.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FLUMO: ponekud nechapu potrebu lidi sverovat se s vlastni diskuzni impotenci, kterou resi okazalym ignore - je to ekvivalent ditete, co se pri navsteve pokaka, aby si ho nekdo zacal vsimat. jen v opacnem gardu.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    TLUSTEC: Po tech dvou tydnech, co te tu ctu, jsem si o tvych vlastnostech uz predstavu udelal, neboj ...ignore
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TLUSTEC: já myslel, že tady je to spíš taková freakshow
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FLUMO: to je hlubsi socialni fenomen, k jehoz pochopeni teprve dozrajes. v tomhle auditku uz nejaky cas nejde (jen)o to, co ma v nadpisu. je uz vlastnosti tlustcu, ze si auditka pretvari ku obrazu svemu.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    TLUSTEC: co to ma sakra spolecnyho s timhle auditkem, idnes si precist umim
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC: Ze mu tece do bot tady vsichni vime od chvile, kdy se objevila zadost o vydani vlasticky :0
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Kradouskovi tece do bot - pokud budete hlasovat pro vydani, prijdete i o svou imunitu! Kleptokulturu si rozvracet nedame!

Kalousek: Policie píše lži. Bude-li vydána Parkanová, zrušme imunitu - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/kalousek-navrhne-zruseni-imunity-kdyz-bude-vydana-parkanova-politici-1zk-/domaci.aspx?c=A120710_133135_domaci_kop
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam