• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    AFRAM: a jeste bych podotknul, ze nejsi hostinskym - pipu obstarava potutelny Nyx. Ty jsi jakymsi vyhazovacem, co obsem neopomene kazdou okolojdouci osobu prislusneho pohlavi placnout po zadku.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Tak končí naše komédie...
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    AFRAM: jeste definuj bordel - na internetu anonymita neexistuje. je to chimera, jejiz udrzovanim se tu stavate jakousi sektou pribrzdencu, co na internetu byt chteji, ale nemaji na to s prominutim "koule".
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    aframe, jeste s tim banem pockej, az sem postnu tve osobni tentononc. odejit je treba ve velkem stylu :)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    TLUSTEC: ma teorie "hospody" je znama, a nekterymi "exnyxaky" je hojne citovana - samozrejme jiz mimo nyx...:-)
    takze - pokud nekdo prijde do hospody, a zacne tam delat bordel, to ze ho nikdo nevyhodi neni dukaz demokracie ale toho ze je blbej a neschopnej hospodskej...Pokud ale za obtezovani hostu co se chovaji slusne prislusny podnik dotycny vytrznik opusti letem plavmym, rozhodne to neni totalitni praktika.Nikdo mi nemusi bonzovat a nebonzuje.Ctu te sam.A rozhodne nehodlam byt blbym hostinskym.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: segru do tho netahej, jen jsem nechtel udelat pitomou z nejake nedejboze jeji davne zname. coz ale neni tento pripad.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ale vzhledem k vyznamne navsteve nyxe a ted uz i chlipneho aframa se da cekat, ze komu ruply nervy byla zuzkaou :). ono delat chytrou s googlem je jedna vec, a stat si za svou identitou druha.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    HWLLFFRDD: je, ze vsech deanonymizovanych jsem se zatim pobavil nejvice.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Běda, jsem deanonymizován! Škoda že na mě neni nic zajímavýho...
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    a pak kdo je tu priznivce totality, bonzovani, stiznosti a stbackych praktik - to jhste vy, neumetelsky dav :P
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    AFRAM: hodlas li pokracovat v techto utocich na lidi a jejich "deanonymizovani" jak svemu stupidnimu pocinani rikas, tak se ti muze stat ze zase nyx opustis...a pokud se pro to rozhodnu ja, tak to nebude jen na mesic...
    ber to jako posledni varovani
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    hwllffrdd taktez deanonymizovan, tak do pateho kolena. takze violloncello, a cigler! ha. ma houslova kariera (deda byl ucitel na housle) zavcas skoncila urazenim krcku.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    doporucuji vsem weightuv slovnik naucny, kam se hrabe Otto!
    fak-de-dak>slovn94ek
    http://fak-de-dak.wz.cz/index2.php?shit=slovn94ek
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    polibek smrti pro weighta: ctu ten tvuj tweeter, a musim rict, ze se normalne smeju, zemena vzniku nwelatiho. timto ti verejne vyjadruji podporu a cinim ti tak ostudu.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    chlapci chlapci, ja nebyt 96 a mene procentni, asi bych ted mel hody.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    WeiGHt a.k.a. Hwllffrdd 13.6.2007 09:29:45
    http://weight.wz.cz
    Ou jé. Udělal jsem se 3×.

... clovece, weighte, vidis, ze verejne sexualni sdelovani toho, co koho rajcuje, je tve velke hobby.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: slib mi, ze nepujdes spat s nabehlou zilou na cele.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    vždyť tohle je odborná debata pánové. slezte ze sebe a pokračujme zase v intelektuální debatě jako dosud.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TLUSTEC: a když napíšeš Weight místo Hwllffrdd, to tě taky tak rajcuje?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    HWLLFFRDD: ale Weight to vidi! akorat nevim, jestli mne to ma vzrusovat jeste vic, nebo se mam citit smirovan :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam