• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    D780C
    D780C --- ---
    HWLLFFRDD: myslis si, weighte, ze je rozumne nechavat povalovat fotoaparat v dosahu malych kotatek? nekde jsem tu takovyv vyjev zahledl a jsem jim znepokojen, coz muze onu pleasure ponekud... narusit.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    D780C
    D780C --- ---
    Kotatko s fotoaparatem hrati si videti... na dobu domovnich duvernic si vzpomenouti.
    IF_
    IF_ --- ---
    Aaa Tlustec si už asi poslal pozvánku..
    D780C
    D780C --- ---
    Jeden normální telefonát od ministra « spulak.cz
    http://www.spulak.cz/2012/07/jeden-normalni-telefonat-od-ministra/
    D780C
    D780C --- ---
    IF_
    IF_ --- ---
    HWLLFFRDD: Konečně se zas člověk trochu potěší v tom hnusném kapitalistickém světě...
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TOM: dokud sem někdo nedá nějaký veselý obrázek, neuvěřím :)
    SARF
    SARF --- ---
    HWLLFFRDD: a ještě nás při tom stihl pravidelně obveselit.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Deanonymizer?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Vy se teď smějete, ale zapomínáte, že nás všechny deanonymizoval, náramně se při tom bavil, a ještě stihl nade všemi zvítězit pomocí argumentů!
    IF_
    IF_ --- ---
    Rippelova Za Spoz???
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    Žehlí pionýrskej šátek.
    IF_
    IF_ --- ---
    Co na to Tlustec?
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    PREVIT: jo vidis, tam sem ho taky chvilku cetl, ale dokud se nevyjadroval k politice, tak nepusobil tak trapne.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    FLUMO: Staci se prihlasit na cyberspace.cz. Tam existuje pod puvodnim id ZILOG.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    SARF: tak si vod nej vem mejla a piste si postu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    pripomina mi to ted ten dil cervenyho trpaslika kde vsichni musi presvedcit Rimmera ze ho maji opravdu radi, aby se dostali z psychoplanety, ktera je hrozna jako Rimmerovo ego.

predstavte si tu pychu a slzy tlustce az se vrati a bude si moct precist jak nam chybi..
    SARF
    SARF --- ---
    Bez Tlustce je to tady vo hovně, jestli mi draku rozumíš. Škoda, kdybychom sem všichni postli svoje CV, byl by neškodnej a moh tu zústat :--)
    BONGI
    BONGI --- ---
    No, jak jinak ujet z diskuze, kde uz to nezvladam, nez si vymodlit ban a odejit s vlastnim pocitem mucednika? Nebo je to jeho vlastni boj se svou zavislosti? :D
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    FIONOR: Bude tady chybet v Gaussove krivce. Nalevo i napravo...:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam