• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    D780C
    D780C --- ---
    TOM: cesky film, hrebejk, uvodni minuty :)
    TOM
    TOM --- ---
    D780C: co jsem měl pochopit? mně se smutné obrázky s pejsánkama líbí obecně jako odpověď na rýpavé poznámky...
    D780C
    D780C --- ---
    IF_: ne, to je nekdo, kdo ten obrazek pochopil :)
    IF_
    IF_ --- ---
    D780C: A to id co ti to plusíčkuje to je tvý další id? Olol zahráváš si se syndromem rozčtvrcené osobnosti:D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Obecni sasci byli oblibeni vzdy a vsude.
    D780C
    D780C --- ---
    OTAVA: leze ti to krkem dostatecne na to, abys sem zas a znovu nakouknul, vime.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    me to jenom leze krkem a mluvim za sebe.
    D780C
    D780C --- ---
    OTAVA: porad jsem cekal, kdo je zde tiskovym mluvcim - ted uz vim, ze neprekvapive otava. malokdy je to ten nejchytrejsi :).
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    bez si to tapetovat nekam kde o tebe stoji.
    D780C
    D780C --- ---
    IF_:
    D780C
    D780C --- ---

Vic, nez si myslim, v tom meli pravdu.
    D780C
    D780C --- ---
    Oranžový Senát nejspíš smete církevní restituce zpět do sněmovny | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/oranzovy-senat-cirkevni-restituce-nejspis-smete-zpet-do-snemovny_241135.html
    D780C
    D780C --- ---
    OTAVA: vidis, a mne treba zase vyhovuje totality zkoumat a naleptavat - ty realne, soudobe. ne ty, proti kterym se vsichni hlasite vymezuji, protoze je to zrovna in.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    D780C: vis fesaky, diskuznich serveru je mnoho a totalitu jsme si vybrali dobrovolne avyhoje nam se vsemi klady a zapory. Zato ty s ni mas evidentne problem, to je tvoje uz kolikate IDecko ? Treti, ctvrte ?
    D780C
    D780C --- ---
    OTAVA: ale notak. sam anonymni nejsem, je tu plno mych znamych z realneho zivota, dokonce i mych studentu, a vedu z toho nedelam - na diskuzni server chodim diskutovat. a diskutuji tak, aby mne to bavilo a neco mi to dalo, a naivne predpokladam, ze kdo se toho ucastni, vnima to podobne.

ze je to tu zvlastni ponekud uslintana skola pod dozorem, mne vzdy znovu a znovu nemile prekvapuje. bojujete statecne a zbytecne proti totalitam, a v jedne si tu bahnite :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    nestaci, jsi proste sasek pocmaranej, vsem pro smich a jeste bez toho ponizeni ani neumis zit a touzis po nem jako po odmene nejvyssi.
    D780C
    D780C --- ---
    OTAVA: v prdeli je tma, nejsou tam okna. i kdyby tam okna byly, prdyby je vymlatily. snad to jako rozumny duvod staci.
    D780C
    D780C --- ---
    HWLLFFRDD: byl jsem zabanovan za to, ze jsem "deanonymizoval" zuzkuou, aniz bych o ni cokoli deanonymizujiciho napsal - pouze jeji pocit, ze vim, stacil. tomu rikam pokrocila pokrocilost a svoboda internetoveho projevu :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    pardon, Zilogu :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    hehe Tlustec to jsme ti asi hodne chybeli, co ?

Hel;e a proc proste misto vytvareni si dalsi IDcek ... nejdes uplne normalne doprdele ?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    D780C: kdyby nedal zilog důvod koťátkům s fotoaparátem znepokojovat ziloga, koťátka s fotoaparátem by ziloga neznepokojovala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam