• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    CRANK
    CRANK --- ---
    OMNIMOR: :-D
    OMNIMOR: 8-D Výborně zahrané ... tleskám. LoL
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    OMNIMOR: ale me volby taky potesily
    OMNIMOR
    OMNIMOR --- ---
    cetl jsem to pochopitelne cele, ale velmi dobre rozumim tve frustraci. dnes si dam neco moc dobreho, volby mne potesily, tento narod jeste neni zcela ztracen.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    OMNIMOR: ze ty sis precetl jenom ten titulek? *facepalm* ;)
    OMNIMOR
    OMNIMOR --- ---
    _BENNY: ano, to vypada na canc ze stejneho soudku, jako jaka je hustota hlav na metr ctverecni pri demonstraci a proc na vaclavaku bylo nakonec, pocitejte se mnou, o 100.000 lidi mene :). kvicte, modri komsomolci, je to pro mne rajskou hudbou.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Jsme opravdu národem bolševiků? Blog - Karel Kříž (blog.iDNES.cz)
    http://kriz.blog.idnes.cz/c/294627/Jsme-opravdu-narodem-bolseviku.html

Tlustec snad at radeji preskoci titulek ;)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Spis me pobavilo:

"Myslím, že kdyby byl dál ve vládě, tak by nemohl být lídrem v Plzeňském kraji a zřejmě bychom tam takto neuspěli. Jsou to spojené nádoby."

Premiér Petr Nečas mluví o tom, jak pomohl exministrovi Jiřímu Pospíšilovi v Plzeňském kraji k vítězství tím, že ho vykopl z vlády.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    OMNIMOR: To uz se rozmohlo, nejsi originalni :P

Jinak soudruh Necas mi prijde, ze je bledej jako tucne od sunky vlastne nonstop, v posledni dobe, ale koryto se neopousti
    OMNIMOR
    OMNIMOR --- ---
    a jeste se vam pochlubim - tykadloval jsem. obyvatele prahy 5, hadejte, kde :P
    OMNIMOR
    OMNIMOR --- ---
    Nečas na jednu stranu tvrdí, že on za výsledek krajských voleb nemůže ( o katastrofálním výsledku senátních se raději nezmiňoval), že to je věc krajů. Tak to je úžasná vizitka šéfa ODS. Proto byl také bledý jako tučné od šunky , když se přímo ve volebním štábu ODS objevil řidič Smetana s nepříjemnými otázkami přímo na něj. Zmohl se pouze na jedinou odpověď, že zatčení pana Smetany byla chyba a pal vzak rychle do zaječích a zmizel v nejbližších dveřích. Pan předseda se schovával v sídle své vlastní strany před řidičem autobusu!!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    To me neprekvapilo
    OMNIMOR
    OMNIMOR --- ---
    enemze ja se racim smat spolu s panem autorem.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    lol, to je dobra komedie ten clanek - hahaha je zcela na miste :))))))))
    OMNIMOR
    OMNIMOR --- ---
    pokud se ani z tohoto ods, top09 a cssd nepouci, bude se historie opakovat. lide evidentne nemaji naladu na "demokraticke" experimenty a rozkradani, zatimco to cele financuji svoji praci.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Jindřich Šídlo
    "Tak abychom to zase tak nedramatizovali. ODS 2012 - 324 081 hlasů, ČSSD 2004 - 297 083 hlasů. Obě strany po šesti letech u vlády."
    OMNIMOR
    OMNIMOR --- ---
    FEMUR: stret s realitou je vzdy tvrdy - demonizaci tlustce jsi balamutil jen sam sebe.
    OMNIMOR
    OMNIMOR --- ---
    FEMUR: ma to pochopitelne 2 roviny - politicky program a otazku financovani politickych stran.

To druhe je obecny prusvih a vetsina stran je v tom namocena. Jen nektere maji system propracovanejsi, typicky ty pravicove, az po nejpropracovanejsi metody jisteho dlouyholeteho namestka z MO, toho casu omylem na postu ministra financi, zastiteneho spicim senilem.

Takze resne radeji to prvni, a tam je jasne, ktere strane jde krom rozkradani ason trosku i o potreby obycejnych lidi, na kterych chte nechte tato zeme, ekonomika a atmosfera ve spolecnosti stoji, a pak na hloupe individualisticke marketingove projekty, jejichz potencial zaplatpambu nestaci uz ani ke zblbnuti studentiku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam