• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ADMIX: zustat muzou, ale presunou svuj vydelek nekam do offshore.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    OTAVA: To by me zajimalo, kolik jich v nemecku zustane :) Socani proste vali
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Německá levice chce stoprocentní daň pro milionáře – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/ekonomika/291980-nemecka-levice-chce-stoprocentni-dan-pro-milionare.html

:)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PATEJL: Jeden muj mlady kolega s vysokoskolskym vzdelanim mi zduvodnil ze Zemana voli proto, ze ze to "takovej Svejk", ze je s nim sranda a ze jako takovy k ceskemu narodu patri.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PATEJL: A pritom ho vetsina voli! :)
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    PATEJL: Nikolivek. Ale chapu, ze od manga je k schopnosti rozvinou filozofickou myslenku jeste dlouha cesta. Narazim na zjevnou idiocii tveho tvrzeni, na ktere jsem si dovolil po dlouhem case, ktery ji prokazal, odpovedet.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    na kindlu se spatne pise. later.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    ma show je zalozena na jinych mechanismech. zabavne to zacne byt az falesny sentiment nad zmrtvychvstanim zilogatora vystrida zdrave nastvani na vlastni diskuzni nepouzitelnost. a to bude brzy.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    snad jedine knedlhans je schopen facebookove voltekarla tuposti dustojne konkurovat omezenosti vlastni. co neni ani nehledam natoz nalezam.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    HWLLFFRDD: Rika se v politickem azylu - po vyvinu fasizoidniho natlaku byl odejit
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Milošu, vyprávěj jak bylo ve vyhnanství
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    takze zatimco ma zdejsi existence se uz opet meri na sekundy, nezbyva nez dodat, ze preji milosovi nerusenych 5 let, a volil jsem jej zodpovedne uz v prvnim kole :P.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    vidim, ze muj profil uz poctilo par zdejsich nechvalne znamych identit.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    pockam si na policejni zpravu.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    Fischer je mi jedno. Nicmene, v brzke dobe bude mit ma malickost extempore pred jednim z prezidentskych kandidatu, hledejte, smudlove :).
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ZEMAN: cekal bych ze budes brecet nad tim ze to Fisher nedokazel dotahnout ani do druhyho kola.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    Aha, toz jsou tu nejaci, ale na facebobkovy material je to velmi, velmi hubeny ulovek. Typicti pravdolaskari kolem zpustleho psychologa Marka Jandy, co po zlomeni hole nad Tanou Fischerovou prebehli pod knizeci vesticku. A dokonce uz ani Moula zda se nepublikuje ve Volkszeitung, no toto je zklamani na cele care a zahozena pozvanka.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    HWLLFFRDD: Naprosto jsem si odvyknul :).
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    HWLLFFRDD: no kurva!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jedina elita jsem tady ja, a tak jsem volil sam sebe v soukromi. Diktature neuniknes.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Ty, takový zkušený detektiv, že bys to nemoh najít? Třeba takové systémové anketky dopadly jasně...
    [ AETHER @ nyx :: ankety ]
    [ AETHER @ nyx :: ankety ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam