• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    SARF
    SARF --- ---
    ZEMAN: škoda. Trocha kabaretu jako typicky buržoazní zábavy by přišla vhod :--)
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    tak uz mam video, ale davat vam ho nebudu, jak uz to byva, clovek sam ze sebe nebyva na zaznamu nadsen. takove urovne narcisismu jsem jeste nedosahl :).
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    ADMIX: prozrad, ktera to je. vim jen o moznosti zaplatit si kopii na minuty archivovaneho vysilani z daneho data a casu, ale ten neznam.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Pouzij oficialni cestu, korupcniku
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    ja ti to odpustim, kdyz sezenes ten podkres ke kostkam z videostopu.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja jsem cely divny.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    vidis, karle. z nejakeho divneho duvodu jsi usoudil, ze to nemam rad, nenavidim a odsuzuj, a pritom jsem se na to vcera cely vecer koukal. prijemny relax. nedemonizujes si mne?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ... ale nase rodina je holt vzdycky problemova, za komancu a evidentne i dneska :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ZEMAN: Vim, o cem mluvim, moje prababicka to ma naladene a velmi oblibene. Priznavam se bez muceni, i kdyz vim, ze spravny a uvedomely svazak by nikdy nedopustil, aby kdokoliv z rodiny neco takoveho vubec mel v seznamu poradu.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    ADMIX: admixi admixi, evidentne nevis, o cem mluvis - jde o eva+vasek-style TV, kde deodvi k jeho jubielu preji synove Jarda, Milas, s manzelkami Monikou a Jarcou a vnoucaty Evickou, Honzikem a Jarmilkou. A zahrali by si neco poradne rizneho do skupiny Progres.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ZEMAN: Mam UPC. Ano, Slagr TV tam je. Takove sracky se mi nelibily tenkrat, ani ted.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Kadrovaci dustojnik Tlustec je zpet, v plne forme - zadna TV stanice neunikne jeho peclivemu proverovani politicke kvality diskutujicich!
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    PREVIT: divate se na slagrtv, stariku? preladoval jsem settopbox, a narazl na to. to se vam musi libit. ti hraji, jak zamlada.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    To jistě není, to by bylo velmi bakané
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    to by bylo moc lacine i na tebe, weighte. ma malickost neni nikdy prvoplanova.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Tam měl jeden člověk takovou pěknou animovanou ikonku 40×50px, mohla by se ti hodit pro nějaké příští id:

ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    Nebud smutny, weighte. precti si vesely slovnik fak-de-dak, to je take dobre. priste budes treba pzvan ty, naucis-li se vtipu bez vulgarit. ti mistni osmdesatileti patrioti by to nemuseli unest :)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Jakožto terorista se nemůžu podívat na ten facebookový odkaz, neboť není veřejný, jsem smutný :(
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    clovek se tu s vami na nyxu vycvici v retoricke a argumentacni trollisticke obratnosti, a pak to prijde k duhu, asi bych vam mel podekovat.
    SARF
    SARF --- ---
    IF_: VSTUP: 50 Kč / 2 Euro .... no, alespoň slušnej kurz :--)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam