• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    hele zilog a nemel jsi v planu prudit trochu vic? je to preci jen jedinej duvod proc jsi sem prisel. a vyraz diku jsi mohl snad vyjadrit dopisem na Hrad ne?
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    jak pravi klasik - pravici spojuji penize, levici rozdeluji ideje. ale myslim, ze v pristich volbach uz nepomuze ani knize.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jinak aby nedoslo k mylce jsem nadmiru spokojen s vysledky:)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: u me dobry:) CSSD v PICI, SPOZ v propadlisti dejin.:D
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    SARF: to i mne. zemana ano, spoz je divna partaj. ale podekovat se slusi, ve slusne spolecnosti. ted milos vyhrava uz i v druhem kole - odstranil paralyzer cssd zvany sobotka.
    SARF
    SARF --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: mně chutná výsledek SPOZ.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Tlustec strikes back? :o
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    ... ktery pomohl deinstalovat nejhorsi vladu od roku 1950. takze, jak vam chutnaji vysledky voleb, kadlici?
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    ... a poprve v zivote jsem nevolil CSSD, ac socialnedemokraticky smyslim - muj hlas dostali SPOZ. jako takove male podekovani, ze pomohli instalovat prezidenta meho srdce.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    zadam prazaky, aby se po dobu voleb nehrnuli do meho rodneho Podkrkonosi a nedeformovali vysledky! pak vypada lid tohoto kraje jako nejaky zpitomely fanklub sislajiciho feudala a padakoveho mirka.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    RONJLEEDELEESOU: Jake zajmy obcanu? Jakych obcanu? Pivo a burty a nenavist? :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Na ty tlustcovy projevy je nekde nejakej generator, ne? Odkud se berou klenoty jako magicka hranice neoliberalni debility, kterou tento neustale modromasirovany zpitomely narod ovcanu nezkousne?
    IF_
    IF_ --- ---
    RONJLEEDELEESOU: Bude lip diky znarodnovani nebo cemu konkretne?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    musím přiznat, že tentokrát mě to přestalo bavit výrazně dříve, než jsem čekal
    RONJLEEDELEESOU
    RONJLEEDELEESOU --- ---
    bude se slucovat, a pak zrejme znarodnovat. kravina druheho pilire evidentne prekrocila magickou hranici neoliberalni debility, kterou uz ni tento neustale modromasirovany zpitomely narod ovcanu nezkousne :) bude lip!
    RONJLEEDELEESOU
    RONJLEEDELEESOU --- ---
    Cha chaaaaaa!
    Lidé s penzijním spořením vyčkávají, fondy už nedoufají v úspěch - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...-fondy-reforma-volby-djq-/ekonomika.aspx?c=A131004_184514_ekonomika_jvl
    RONJLEEDELEESOU
    RONJLEEDELEESOU --- ---
    SPOZ jsou vasi kamaradi - take antikomunisticky manifestuji, co jim sily staci :)
    Blogy členů » » Strana Práv Občanů ZEMANOVCI
    http://www.spoz.cz/blogy-clenu/lubos-smrcka-antikomunisticky-manifest/
    RONJLEEDELEESOU
    RONJLEEDELEESOU --- ---
    IF_: jejich vyznam tkvi v tom, jak udelat z milose stranu. coz je OK, jeho myslenkovy potencial na stranu vyda, ale ze si tu bude tato parta prihrivat svoiu polivcicku zcela nestatnickych zajmu se mi nepozdava.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    IF_: Velký muž z Kamčatky by byl vhodnější příklad, paní kolegyně
    IF_
    IF_ --- ---
    RONJLEEDELEESOU: Copato že nemáš rád SPOZ, dyť je to parta takových sympatických lidí... třeba kancléř Mynář je podle mě tipický představitel levice a nositel jejích idejí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam