• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    HWLLFFRDD: ti je prohravaji uz od dob reagana, jen o tom jeste nevi.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Nějak mi v tom výčtu chybějí zlí kapitalisté, kteří vyhráli volby
    Přidám i veselý obrázek

HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    tak určitě
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    je to po dlouhe dobe kompetentni ministr dopravy. milosovi jeho hra vychazi na 1ku ve prospech naroda - hruzovlada cernomodreho slepence, nejhorsi od r.1950 pryc, lessy zpet, kalousek namol, cssd bez sobotky, hasek s ostudou - co vic si prat? milos na hrade je zaruka, ze jeste emigrovat netreba.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: tak tebe taky vojel?
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    Ahoooj!
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BONGI: Ziloubusek by mohl být "special guest star" :D
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LUBOB:...ale jen divnodějstvím obecně, každej je ale divnoděj nějak jinak, tam by shoda imho nepanovala...
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak ona volby vyhrála ČSSD, má šanci sestavit vládu a Tlustec bude furt lamentovat...
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    BONGI: presne tohle me napadlo, ta podobnost techhle tri :-)
    BONGI
    BONGI --- ---
    ADMIX: Ja mam napad : kdyby se nam podarilo sves JosefaDruheho, Junipetra a Krale Ziloubuska do jednoho auditka s nazvem "Mudrovani a Tridni boj" mohlo by se to pak archivovane prodat Nove jako politicke pokracovani Comebacku. :D
    Hmm, jenze by to asi vzhledem k Ziloubuskovi melo jen malo dilu. : (
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Insider info neni tak optimisticke ... ale samozrejme panu prezidentovi bysme neprali nic zleho!
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    Milos ma pouze diabetickou nohu, proto spatne chodi - ale mysli a mluvi mu to, narozdil od blekoty Kcharla, vynikajicne.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Obavam se soudruhu, ze statniho pohrbu se dockame driv nez odchodu knizete na vecnost ...
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    Konecne se v CT hnuly ledy, zda se - kdyz Milos mluvil o fosiliich, zabrala na tech par sekund kamera Karla Schwarzenberga :).
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: I ty fantasto!
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    ADMIX: rozlisuj mezi umeleckym sdelenim a fakty. fakta si najdes, a umelecke sdeleni ti k tomu davam ja jako bonus.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Tenhle pribeh zni zajimave, kde si prectu, ze slecna voli koruptostranu? Ty tvoje kadrovaci prispevky je velmi tezke desifrovat, mohl bys prikladat nejakou napovedu pro nas, burzoazii?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja jsem ted prijel domu, pokousel jsem se prejet autem skupinu bezdomovcu jako kazde pondeli, a oni normalne utekli. Mam zkazenej celej vecer, asi ten doutnik naplnim ricinem a necham u popelnic.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    SARF: coby, koupis si za neco jineho, predrazeneho. aby mohl prodejce resit stejny problem.
    SARF
    SARF --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: pokud zrovna nejsem na barikádě, tj. na nyxu nebo v kavárně, tak přes den vykořisťuju zaměstnance a večer přemýšlím co s nadhodnotou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam