• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BONGI
    BONGI --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Pane dnes uz jste vycerpan, neumite cist, o programech stran vite jen z vaseho oblibeneho Blesku ..,. ale navic nikdy nezacinate u sebe! Pomoc ma stat, kdybych pomohl ja jednomu umirajicimu, tak to ostatnim stejne nepomuze! Az vsichni povinne, tak se pridam i ja! :D Ale fuj pane kolego, to je alibismus.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jo, skandinavie asi staci, abysme videli, ze diskuse byla ztratou casu :))) Ale naivni jsme my.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    CLAVEN: skandinavie nestaci?
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: hele btw, jedna vec by ma zaujímala - daj mi nejaký príklad tej tvojej funkčnej sociálnej utópie. v akej krajine a kedy to fungovalo podľa tvojich predstáv?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: beze srandy, jestli tam máš bezbar přístup, tak semka hoď nějaký info kde a co to je, dám to do skupiny, třeba by měl někdo zájem tam pracovat. (PS, tímhle si udělal pro postižený lidi víc než tím předcházejícím chudáčkováním)
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    aha, sso. no potes koste. zadna eu, zadne plosiny. vsichni po vlastni ose zebrat o milosrdenstvi u ostatnich. stat nepomuze, stat nebude.
    BONGI
    BONGI --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Co to placate pane?
    1. U z nekolikrat jsme tu vsichni psali nase konkretni charitativni aktivity.
    2. Chcete rict, ze SSO ma svedomi nejvice postizenych v teto republice????? To mate z vlastni hlavy? Boze!
    3. Dane platim poctive, psal jsem, ze nejsem na tomto state zavisly - je to neco o placeni dani??? Prosim, lepe chapat psany text.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    SHEALA: v obou mistech, kde pracuji, je pristup bezbarierovy. takze opet placas jakesi projekce, zcela mimo realitu. fakt netusim, v jake bubline se nachazis, a odkud prameni tve nazory.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Jinak mám svépomocnou skupinu, kde se učíme soft skills. Abysme neskončili pod těma mostama. A nemusel nás litovat nějakej kral.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Koukam, ze pro tlustce je predstava, ze by nekdo dobrovolne podporoval charitu, zcela neuchopitelna.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: já už sem se nadřela dost. je míč na straně zdravejch, zvlášt těch jako jsi ty, aneb co jsi dnes udělal pro přístupnost vaší organizace, aby tam někdo z mejch lidí mohl pracovat, až budete mít volnou pozici? Kvalifikovanejch postiženejch znám dost. Zvlášt z IT oboru. Nemusíš zaplatit plošinu (stejně ji zaplatí EU) Ale stačí někdy kváknout.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    BONGI: sam jsi psal, ze jidlo dokonce odmitli. tak jakepak davam najist? podporujes stranu, ktera ma na svedomi takto postizenych nejvice, a jeste priznavas, ze se na danich snazis realizovat v zahranici, takze na pripadnou podporu od tebe penize pochazet nebudou.
    BONGI
    BONGI --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Ctu, ja jen konstatoval ze ja jim dam aspon najist - ty jsi lepsi - davas duchovni utechu na wikipedii a horlis proti tem, co to nedelaji.
    Nicmene jsi mi neopovedel - kolik z nich jsi navedl na tve clanky o loveni ryb na Wikipedii?
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    ADMIX: tvuj prispevek tvrdil cosi o vinnem dojmu, nemylim-li se. tva pozornost koukam exponencialne ochabuje.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    SHEALA: dobre, tak prispej tomu panovi o berlich, co zebra na budejovicke, na sasazu, at mu nezaniknou softskills. nebo tomu s pistalkou na andelu, nebo te holce v pocuranem spacaku na voziku z ip pavlova. nebo... ale ty jsi koukam v bubline, a vubec netusis, o cem je rec. tak pozdravuj v sasazu.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CLAVEN: Uz zde padlo, ze tlustec pochazi z neprominentni, avsak rezimem nijak nepostihnute rodiny, z cehoz muze vychazet mylny dojem, ze my ostatni jsme se snad meli spatne!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Takze zebraji na najemne! Pred peti prispevky jsi mi napsal, ze me dojmy jsou mimo, lec mel jsem pravdu!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: neprojektuj si do mňa svoje delúzie, ja s extrémistami akéhokoľvek politického presvedčenia nemám a nikdy som nemal nič spoločné.
    to, čo popisujem, sa dialo za komunistov. spýtaj sa mamičky, keď ti to v škole nevysvetlili.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam