• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    ADMIX: a uz mas sbaleno, kadle? vcera bylo pozde. narod se brobouzi, a s tvymi nazory ti tu dlouho psenka nepokvete!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    VYHULENY_UFO: Ja vim, postupem casu se s timhle potkavam tak casto, ze se tenhle pristup stava jednim z duvodu, proc planuju presun do zahranici. Nestiham pohrdat tolika lidma zaroven :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ale chapu, ze je lepsi se uzirat tim, ze bakala a kalousek si nakradli, a tak misto pomoci bliznim pronasel plamenne projevy na nyxu a uspokojovat se tim, ze nikomu nic zadarmo nedam, protoze to je system, co potrebuje zmenu :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Ano, myslim si, ze by se kazdy mel starat primarne o sebe, a az pak o dobro lidstva, a tudiz se primarne snazim zabezpecit sebe a svoji rodinu, abych nikdy nepotreboval cizi pomoc, a pokud to bude mozne (jakoze zatim je), tak moh pomoct i nekomu dalsimu.

Zastrelte me, soudruzi.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    ADMIX: hlavne neprijit o sve soucasne vyhodym, to je priorita, vid. resit existencialni problemy statisicu to az jako bonus pote. ty jsi mi ale sobecek.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Ano, system je nutno zmenit, ale ne tak, jak navrhujes ty, abysme se vsichni meli stejne spatne, ale tak, abysme my, co se mame dobre, se meli porad dobre, a ti, co se nemaji dobre, se meli lip.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    tak sis zatrollil inteletualne vyhonil, tak zase muzes jit ne?
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    jsou tu koukam sama neuveritelna pravicacka nablbla, papouskujici davno vycpele mantry 90. let, a predevsim naprosto nestoudne popirajici soucasnou tragickou socialni situaci sirokych vrstev a z ni vyplyvajici potreby zmeny. radsi budou donekonecna papouskovat, jak je nutne tyto, dle nich jednotlivosti, resit individualnim milosrdenstvim, snad ve strachu, aby tento uzasny system nezacal ohrozovat hned postizenych.

Je to trapny skanzen malomestactvi, tuposti, sobectvi a prospecharstvi. Ne nahodou na Nyxu.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    BONGI: lidi jsou nejhorsi nepritel idealniho systemu pro lidstvo, no.
    BONGI
    BONGI --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Zatimco ty se vyhodne drzis modelu - menim system pro lidstvo, na lidi seru!
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    Když je smysl věcí rozkrást veřejný majetek, lpění na zákonech nemá cenu
    http://blisty.cz/art/70937.html
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    Inside a Russian Billionaire's $300 Million Yacht - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=vbucJO3zDCE
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    92 novych? tlustcovi dosel cín na pajení?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: nedovoluj si říkat mojí dřině drobky. Musím napravovat na lidech to co napáchali lidi jako ty, co sou plný sociálního cítění a lidskýho nezájmu.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Radsi nechtej vedet, co vypovida o tobe touha po systemu, abysme vsichni ryli drzkou v zemi :) Teda, vsichni ne, to ja budu uz davno za kopeckama, nez tam zase natahnes drat s elektrikou.
    KRAL_CHLABUSKA
    KRAL_CHLABUSKA --- ---
    zkratka, parta plkajicich prosstemovych konformistu, co se ma dobre, a je jim milejsi model "dam ostatnim nejake drobky od sveho stolu" nez "aby se mohli mit stejne dobre, jako ja, ac bych si o neco pohorsil".

nic dobreho to o vas nevypovida.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    BONGI: Tak tlustec tady pred chvili obhajil humanni princip zavirani do vezeni, aby se zabranilo utrpeni v otevrenem prostredi, takze s nejakou pomoci ses tady po funuse.
    BONGI
    BONGI --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Jasneeee!!!!!Nez byt konformista, alibista, kdyz nemohu vsem nedam nikomu nic! (a navic je to levnejsi) Vy hajzli co pomahate abyste zachranili sve svedomi, ja taokvy nejsem, nechamsi vsechno, ale skutecne, na rozdil od vas, soucitim se vsemi! At radeji umre par lidi hladem ale aspon si spolecnost uvedomi, co ma delat. A az vsichni, tak take ja! V jednote je sila! blablabla bla
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    nic, jdu někoho utlačovat. Fskutečnosti se snažím vysvětlit jedný asi sociální pracovnici mediální příběhy kolem postižených, ale protože neřeším jen ty co žebrají, tak utlačuju.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Samozrejme neberu v potaz to, ze norsky bezdomovec se ma zhruba jako jiri krampol.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KRAL_CHLABUSKA: Mas tam chybu, Teslu zavrazdila FBI a CIA, aby zatajili jeho vynalezy volne energie (TM).

Also, rychle jsem si vygooglil, ze Norsko ma zhruba stejne bezdomovcu v prepoctu na 1000 obyvatel jako CR. Vysvetlis tuto anomalii chybou v norske studii, nebo chybou v ceskem odhadu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam