• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    me hlavne sere ze az komousi zvitezi, prvni co zariznou, budou lidi ktery se snazi ty lidi beze zdroju lehce postouchat aby se postavili na vlastni nohy. Nevim proc je pro socikovskou soc praci tak typicky ustav a vezeni.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    BONGI: Každopádně ani mě neudiví, že se vyskytujou hledači novejch (furt těch stejnejch profláklejch) cest, uctívači dob minulých, ale právě ten dav co jim to docela žere. Poslední dobou je fakt zdařile přesvědšujou že chcípaj hlady, je třeba hodně řvát, nadávat a bejt nasranej na všechno a všechny a pak se to jasně zlepší.
    BONGI
    BONGI --- ---
    MANFRED: Anglicane rikaji "known enemy" neni takovy problem, jako tisice tech, co nepriteli prihravaji drobne a situaci "omluvitelne" sluzbicky. Situaci se da totiz omluvit vse, ale nikdy nevis, kam az dotycni zajdou.
    SARF
    SARF --- ---
    V podvečer jsem tu viděl dole na liště Nyxe, tak mě napadlo, abychom se stihli s Chlabuskou rozloučit a .... nestihli :--)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    VYHULENY_UFO: Vono jako vypadá to srandovně,sám si z toho dělám prdel, ale já už režimu kde tydle potvory byly u lizu existoval, a nebyla to prdel.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Tak nějak "Jejich ideály jsou krásné, ale pak stejně nestihnou všechny oběsit"
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: No ... mohl by to zkusit :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    HWLLFFRDD: nene vubec:) tihle vytaci tlustce strasne. vnitrne ho to rozpaluje:) dobre mu tak kretenovi. kdyby mohl povesi nas na lampy.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ADMIX: vypustit je proto sobe a cekat zda se pobiji nebo si budou notovat? Ano, mam lehce psychopaticke rysy.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Nebo by možná bylo dobré apelovat na Nyxe/Aframa, ať se trochu zklidněj :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SHEALA: Ty mas divny choutky, poslys!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    nojo ale bude nam smutno. muhaha, nechcete nekdo pozvat hrebenare?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    HWLLFFRDD:
    ADMIX:

muhaha ted zase bude nasranej a opruzenej.. a bude to maskovat tim ze sem chodi jen trollit a ze sem vlastne vubec nechce a fskutecnosti prahne po dalsi pozvance:)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    SHEALA: No tak louskáček na vořechy a vatu do uší nebo hluchátka doma najdeš, ne?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Breaking news

SHEALA
    SHEALA --- ---
    MANFRED: mam nocni muru z toho ze je nafasuju ja
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    VYHULENY_UFO: Ne, toho by vyfasovala na ukájení svejch sexuálních potřeb domina 60+ zbožňující ball busting
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    VYHULENY_UFO: nejsem si jista jestli to zahrnuje sex bez ochrany nebo HA, a vubec jaky to zaklada pravni ramec, nicmene mohlo by dojit k rozmnozeni junipetruse i tlustce.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    SHEALA: Ale docela to vystihuje ducha NZP.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam