• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    IF_
    IF_ --- ---
    HWLLFFRDD: Pani Zilogová asi moc neutírá prach.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    Nešťastný komentátor Hvížďala už ví, co nastane za Babiše a Sobotky i co nás čeká se Zemanem | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...-vi-co-nastane-za-Babise-a-Sobotky-i-co-nas-ceka-se-Zemanem-294802
    **zajimava je ovsem novinarska logika

Volby mají vyšší právní sílu a lidé poslali lustrační zákon k ledu
    Navíc poukazuje na to, že lustrační zákon pozbyl smysl i letošními předčasnými volbami, v nichž tak výrazně uspělo hnutí ANO. Přitom voliči o jeho předsedovi Andreji Babišovi museli vědět, že nemá šanci čisté lustrační osvědčení získat. „Voličům to nevadí, ti lustrační zákon nerespektují, jak ukázaly volby. V tomto směru je to přežitek, protože i podle anglosaského práva jsou volby nejvíc. V okamžiku, kdy to lid nerespektuje, tak pak takový zákon nemá funkci. Volby mají vyšší právní sílu,“ vysvětluje politický komentátor.

** v podani ANO se oranova zacina menit na rudou nocni muru
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    SARF: A čtyřista trilionů lidí na jednom Václaváku!
    SARF
    SARF --- ---
    Jó to byly časy ... vláda visela na vlásku, když vyrazil do ulic.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    VYHULENY_UFO: v archivu

PREVIT
    PREVIT --- ---
    Exdůstojník BIS Hučín: Babiš, to je drzost. Rozbili mi okno. A povím vám něco o Ištvanovi a Zemanovi | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...ost-Rozbili-mi-okno-A-povim-vam-neco-o-Istvanovi-a-Zemanovi-294739
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    HWLLFFRDD: Zdalo se mi jasny uz od zacatku, ze to neni on. Doufal jsem jen, ze na to nekdo konecne prijde sam. Ani tim nosem se nepodobaji, ostatnim uz vubec ne.
    Proste - nemohu k tomu mlcet. :)
    TOM
    TOM --- ---
    BONGI
    BONGI --- ---
    Ale zase by to vysvetlovalo zahadu, ze dostava porad nove pozvanky a zase bany. To nedostava original, ale pokazde novy klon! :(
    BONGI
    BONGI --- ---
    IF_: Klon? Brrr, hrozna predstava, ze by se Zilog dal naklonovat v mnozstvi vetsim nez nulovem.
    IF_
    IF_ --- ---
    Neni to jeho bratr:)?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    nojo, najednou je všem jasný že to neni Zilog, ale když to tvrdí Femur, tak má každej jasno :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    HWLLFFRDD: Neni to on, urcite. Uz jsem jeho par fotek videl.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Já jsem si dost jistá. Má úplně jinou pusu, má modrý oči, má úplně jinou dvojitou bradu - oválnější tvar obličeje... tenhle člověk je navíc tak o 10 let starší, než Zilog.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    IF_: neni to on
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Hmmm, tak slečnacovidělaZiloganaživo si myslí že to neni on, tak já fakt nevim čemu mám věřit.
    IF_
    IF_ --- ---
    HWLLFFRDD: Id Zilog je teda pekne vyzrane.Chtelo by to cast potravy darovat potrebnym.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    LONESTAR: hele nahradni matka.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    LONESTAR: Get the fuck outta here!
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ADMIX: challenge accepted...
    EŇO ŇUŇO - PAVEL CIMBÁL - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=qYRUHf0C_ps
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam