• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    PREVIT: Ale, vzdyt to tu bylo. Hralo to na kazde pouti, a mel to ve skrince kazdy vojak zakladni sluzby. Samanthy Fox, Mandy Smith, Europe, Metallicy, Bon Jovi, zaplava italodiscobuhvico - na kazde pouti prehrsle.
    slintali jsme na to jak na buhvico, dnes jiz vime, ze to byl produkt komerce a malo navic.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Me teda v 89 neslo o plisnovy mrkvace, tema jsem pohrdal. Me chybela kultura ze zapadniho smeru.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    PREVIT: Totez si mysleli chichotalkove v prvorepublikovem parlamentu, kdyz bagatelizovali dopady krize na tehdejsi nemajetne - Gottwald hrimal, a oni se nudili. No, a po valce uz ani hrimat nemusel, protoze prvorepublikovych pomeru a toho, co z nich vzeslo, mel kazdy pokrk. Podstatne vice pokrk, nez v roce 1989 - tam slo o plisnove mrkvace a walkmany (nikoliv o Havla), zde slo o slusne zivobyti bez existencialnich hruz.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CAMOD3LKNH: Muj projev zde je dan tim, ze bez tebe tady bylo mrtvo. A posledni dobou i s tebou.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    MANFRED: ne "neobdrzenou reklamou", ale necim zhola jinym, manfrede - nedostatkem empatie a vhledu do dnesni doby. bojujes za lepsi soucasnost okazalym vyhranovanim se proti vcerejsimu nepriteli - mozna se nakonec povede, a on se probudi - ale nikoli navzdory tvemu vyhranovani se, ale kvuli tve necinnosti onde.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Dnesni produkce je dost slaba, ocenil bych vice obrazku ...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CAMOD3LKNH: Ale to je důležitá a závažná informace ohrožující soudržnost (společnosti teda ne, společnost nikdy soudržná nebyla, rudoši a jejich fans dycky přemejšleli jen jak komu zakroutit krkem, jak jsem si početl, tentokrát budou ďáblem hypermarkety), protože já jsem jasně tou neobdrženou reklamou diskriminovanej.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    Previte, tvuj zdejsi projev je jen takove neduverive okukovani toho, co se vymyka tve predstavivosti konformniho prezivani v teto nechytre komunite (= me malickosti). A stale presvedcujes sebe sama, ani ne tak mne, ze tvuj pristup je to prave.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CAMOD3LKNH: Nalepkujes bez rozmyslu.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    Poukazal konformni obcan Previt.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CAMOD3LKNH: Trollovat a presvedcovat ostatni hosty o sve "pravde"? To by je brzo vyhodili, jako tebe z Nyxu.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    PREVIT: Podezrivam je, ze tam chodili z tehoz duvodu, jako ja sem.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CAMOD3LKNH: A kolik malomestackych komunistickych umelcu se v tech kavarnach tenkrat za prvni republiky schazelo! :)
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    Ano, upadkovi konzumeriste, samozrejmepravicovi, se radsi budou hadat nad tim, kde je reklama na damske kalhotky, nez by pojali dulezitou a zavaznou informaci, ohrozujici soudrznost cele spolecnosti. Driv byvala centrem malomestackeho pseudointelektualniho upadku prazska kavarna, dnes je to evidentne nyx.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    SARF: To je teda k nasrání, nechal jsem se navnadit a mě to tam ukazovalo Goldcard, turnikety na docházku, aby se zaměstnanci neflákali a nepřipravovali se o radost z dobře vykonaný práce, a CD největších hitů (ona se CD eště vyráběj?) :-)

CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    SARF: To je dobre. Kazdy si z toho vezme, co jeho jest. I kdyz ja kupuji spis panske.
    SARF
    SARF --- ---
    CAMOD3LKNH: děkuji za ten odkaz. Vpravo byla krásná reklama na dámské spodní prádlo.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    SARF: Pricitam to zimni dovolene zdejsi verchusky. Jen co se vrati ze sve daci, a zasedne v organu ustredniho vyboru, bude jiste jednomyslne schvalen a bezodkladne vykonan. Takze jeste ma te cas napsat zadosti o trest nejvyssi.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    Zdražení jídla je už jisté. Zoufale ohrožené skupiny se začnou bránit | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...jidla-je-uz-jiste-Zoufale-ohrozene-skupiny-se-zacnou-branit-299371

SARF
    SARF --- ---
    CAMOD3LKNH: na těch dvou dnešních postech je nejzajímavější, že ještě nemáš ban.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    SHEALA: Hle, jaky jest soucasny rezim rajem pro postizene spoluobcany:
    Nejbližší pomoc
    http://www.blisty.cz/art/71646.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam